Altijd geweldig geholpen
Altijd geweldig geholpen. Niets is te veel. Zeer goede service. Vandaag besteld, morgen thuis.
Kan gewoon niet beter.
Kan gewoon niet beter.
Eerst een set wielen en as besteld. Kwam vlot aan.
Omdat ik een bredere as nodig had, bestelde ik een nieuwe.
Die kwam ook snel binnen. Maar aan een zijde zaten putten in de as en konden stelringen er niet over. Een wiel draait ook niet vlot over dat einde. Er zat een braam aan het uiteinde en daaraan verwondde ik me. Dus dat is helemaal niet oke. Misschien was dit een geretourneerde as die iemand gebruikte en licht beschadigd had, maar mijn geld was niet beschadigd. Maar vooral dat ik me verwondde aan een braam stoort me.
Ik nam contact op maar uit hun reactie meen ik af te leiden dat ze er niet wakker van liggen. Als verkoper zou ik toch even anders reageren.
Ik kijk een volgende keer om elders de nodige zaken te bestellen, want heb het hier moeilijk mee.
Gevraagd naar 4 wielen voor onder een parasolvoet. Maar hoe bevestig ik die dan? Antwoord: wij kunnen een plaat op maat voor u maken waar wij de wielen alvast op bevestigen. Die plaat schuift u dan onder de parasolvoet. Zo gezegd zo gedaan. Een dag later werd de plaat met wielen thuisbezorgd. Het werkt voortreffelijk, ik ben er heel blij mee. Niet alleen een top advies, maar ook een zeer snelle levering. Top bedrijf!
Ik heb nu al meerdere malen bureaustoelwielen besteld voor ons kantoor. Tegapo geeft heel duidelijk uitleg, ook bij telefonisch contact, en denkt goed mee. Waardoor je de juiste wielen voor de juiste stoelen op de juiste ondergrond kunt kiezen. We zijn zeer tevreden over deze enorme service en erg te speken over de kwaliteit van de wielen.
Een mooie regenton besteld met plantenbak
Snelle goede levering, makkelijke instructies
Grote gieter past gemakkelijk onder het tapkraantje
Voor een doe-het-zelf-project binnenshuis had ik een aantal zwenkwielen nodig. Ik werd snel en vakkundig naar het juiste product verwezen. De bestelling verliep snel en probleemloos. Ook de dienst na verkoop was dik in orde.
Kortom:
- vriendelijk en efficiënt te woord gestaan.
- snelle verzending.
- product precies wat ik nodig had.
Tegapo is een betrouwbaar bedrijf. Goede communicatie omtrent levering en snelle service. Er kwam een scheurtje in onze regenton na 3 jaar. Ondanks dat dit net buiten de garantie viel hebben zij een nieuwe regenton geleverd!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.