Super gode priser. Fundet via Pricerunner hvor Techmaster lå øverst. Jeg bestilte 2 varer, da Pricerunner opgav 1-3 dages leveringstid forventede jeg at få dem indenfor den tid. Det viste sig så at va... Se mere

Bestilte to tapeholdere som var nemt at bestille på nettet. Fornuftig pris . Hurtig tilbagemelding med bekræftigelse. Besked om afsendelse og modtog varen i pakkepost. Desværre var den ene beskadiget... Se mere

Jeg modtog hverken bestillingsbekræftelse, ordrebekræftelse eller andet. Ville give det et par dage, før jeg tog kontakt (måske var det mig, der havde tastet forkert mail el.lign.), men så mod... Se mere

Modtog en mail fra firmaet med beskeden om, at min bestilling var klar til afhentning. Derfor kørte jeg ud på den oplyste adresse - inden for den oplyste åbningstid - for at afhente den. Selvom j... Se mere

1. Butik med kontorartikler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Salg af Salg af printer, telefax, blækpatroner, toner patroner, papirvarer mm.. I Techmaster netbutik kan du købe tekniske produkter til kontoret med mere. Super service, hurtig levering, fortrydelsesret og garanti.

4,2

God

dejligt nemt

nem side at finde rundt på, let at finde den vare jeg skulle bruge, selvom det ikke lige var en standardvare.

Bestilte varen, betalte, og 2 dage senere havde jeg den.

Lige som man kan forvente af en internet butik.

Ville ikke have problemer med at bestille der igen.

Forresten, god opdatering af ordren hele vejen igennem.

14. juni 2011

Kunne først ikke svare på mit spg. om dymo, men fik mig sendt videre til den rette person der kunne. Min ordre kom allerede to dage senere - fint og forsvarligt pakket.

29. marts 2011

Fantastisk hurtig levering

vi havde forventet op til 2 ugers ventetid men produktet kom dagen efter vi bestilte det ... dejligt så kunne vi komme vidre med vores ideer og projekter!

Team Café Nema.

22. marts 2011

Ingen problemer - levering som aftalt

Jeg bestilte "skrive" tape til min Brother klistermærke maskine. Det fremgik klart af hjemmesiden hvor jeg skulle finde, bestille og betale varen. Det fremgik ligeledes klart hvornår levering kunne finde sted og aftalen blev overholdt. Det lyder som selvfølgeligheder, men der er mange websteder hvor navigationen er tæt på umulig og hvor leveringstiden pludselig har ændret sig når du HAR betalt.

7. marts 2011

Jeg havde ved en fejl bestilt et delprodukt, der ikke passede til det andet produkt jeg havde bestilt - Techmaster kontaktede mig direkte og spurgte om det var meningen, og rettede derefter ordren så jeg modtog en samlet pakke med de rigtige produkter.
Opmærksom ekspedient - god service!

16. februar 2011

Alt, hvad man ønsker sig af et firma på nettet

Hvis alle virksomheder på nettet opførte sig som techmaster.dk, så var verden ideel. Techmaster er den mest tålmodige, venlige og opmærksomme virksomhed, jeg har handlet med over nettet.
Mine eksempler:
1) Min virksomhed skifter adresse og leveringen fejler to gange. Alligevel sender techmaster.dk for tredje gang og pakken når frem.
2) Jeg efterspørger et produkt som techmaster.dk ikke forhandler. jeg får ren besked - "det produkt får vi ikke".
3) Jeg får altid det korrekte produkt. Har tidligere oplevet fusk-firmaer sende uoriginale produkter. Det véd jeg bare ikke sker hos techmaster.dk. Hvordan véd man så det? Det handler om et ord: Tillid.
PS: Jeg har aldrig mødt techmaster.dk live! Jeg bestilte ordrer hos flere forskellige leverandører indtil jeg erfarede, hvem der altid lyttede til mine ønsker og leverede sådan at jeg var tilfreds.
Hvis du får den samme service, som jeg har oplevet hos techmaster.dk kommer du heller ikke til at bruge andre fremover...

Techmaster er i top

Jeg skriver her, fordi jeg over flere år har brugt techmaster.dk

De er ærlige, pålidelige og lytter til kunden. Som pragteksempel kan jeg nævne, at de eftersendte en pakke tre gange fordi min virksomhed havde skiftet adresse. Desuden har jeg altid fået lige præcis, hvad jeg ønskede.

Har aldrig mødt dem live, men har blot brugt en del firmaer og så erfaret, hvem der ydede den service, jeg godt kunne tænke mig.
Og den bedste, jeg er stødt på er techmaster.dk

Super

Jeg skulle bruge en label printer. Jeg havde udvalgt en model men var i tvivl om kapaciteten. Techmaster anbefalede mig at købe en Brother QL-570 og det har jeg ikke fortrudt så det kan godt betale sig at spørge dem først. Rigtig god og hurtig behandling.

15. februar 2011

Let bestilling og perfekt levering

Jeg købte inserts til CD æsker og DVD bokse samt blækpatroner. Meget hurtig bekræftelse fra Techmaster og oplysning om, hvor jeg kunne afhente pakken. Der var ingen problemer hverken med varen eller leveringen. Jeg regner mede at handle igen, og vil anbefale jer til mine venner.

11. februar 2011