Jeg har haft en del produkter igennem tiden hos Techa Hosting og jeg kan kun sige lækre produkter til en super pris, sindssyg god support på både produkter, men også spørgsmål og hjælp :)
10/10 oplevelse igen fra techa-hosting, DKS Bedste hosting firma og kan helt klart anbefale dem! hvis jeg havde et problem gik der ikke andet end 1-2 minutter så havde jeg en supporter til at hjælpe,... Se mere
Ja hva kan man sige ud over GG lige frem at stjæle filer fra sine kunder for hvad helt præcis det ikke bare dårlig stil at stjæle ting til værdi for omkring 1-2k fra sine kunder det fuld stædig tåbl... Se mere
Super god og hurtig service! Rigtig gode priser i forhold til indhold
Dette er en hosting side hvor du kan købe vpsser og minecraft osv....
Ukendt, 6700, Esbjerg / Varde, Danmark
- Ukendt
- techahosting@gmail.com
- www.techa-hosting.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
IKKE I ORDEN
IKKE I ORDEN
Er blevet hved med at trække penge selv om den vps man har købt ikke har virket i 2 måneder. Og de giver ikke penge til bage og det er nærmere sagt ren skamingn de siger også de lover opsætning af server men hvad gør de dawloader planke devo filer. I er velkomene at kontakte mig via mail for at give mig pengene tilbage

det er ikke iorden
det er ikke iorden. de er blevet ved med at træke penge fra mig selv om at jeg ikke fået en vps, det skal siges at jeg har opsagt vpsen. hvordan kan sådan firma få lov til at snyde folk på den her måde. i må gerne kontakte mig via min mail, og give mig nogle af min mange penge jeg har brugt på det her firma

Bedste oplevelse ever
Bedste oplevelse ever! kan 100% anbefales!!

Techa hosting
Techa hosting, har altid nogle skide gode vpser som køre både hurtigt og godt. Hvis man har problemer eller spørgsmål, er der altid en support klar til at kunne hjælpe. Techa hosting er den vildeste vps, lige meget om det er fra minecraft til fivem servere.

I super gode
I super gode. Jeg fik svar samme dag faktisk inden for en time. Jeg har ikke længe været så tilfreds som i dag. TAK FOR GOD HJÆLP...

Besvarelse fra Techa Hosting
Techa Hosting kan helt klart anbefales
Techa Hosting kan helt klart anbefales. Ekstremt hurtig og god service. Jeg købte en CS:GO, Minceraft VPS og en teamspeak server - Jeg fik en super god pris, så er alt i alt rigtig tilfreds.

god vps
det er en skide god vps den kører som den skal man får god og dejlig hjælp af Silas han er en god medarbejder jeg gætter også på at de andre medarbejder er gode men nu fik jeg lige hjælp af Silas og det var sku en nø tig hjælp

Besvarelse fra Techa Hosting
mega fed vps og mega fedt kontent

Besvarelse fra Techa Hosting
Mega gode produkter og sindsyg…
Mega gode produkter og sindsyg kundeservice

Besvarelse fra Techa Hosting
Jeg synes det er et godt host og de…
Jeg synes det er et godt host og de hjælper en når man har bruge for det. og man skal ikke vente mere end 5 min ingen man får svar :)

Techa Hosting
Techa Hosting, har det bedste support, de er flinke, de er villige til at hjælpe, de stopper aldrig med at udvikle, når først de er kommet igang, kan klart anbefales

brug techa hosting
TECHA de svare hurgtigt. De flinke og de hjælper folk og har nogen gode priser

Besvarelse fra Techa Hosting
har ikke fådt en eup key
Jeg har købet en eup key jeg har ikke fårdt noget

Mega God Support
Mega God Support og hurtig svar og hjælp kæmpe ros herfra :D

Fantastisk hosting
Fantastisk hosting, går med på tilbud osv. Fantastisk support også.

anmeldesle til Techa Hosting
God service. man for meget for pengene. Gode til at hjælpe.

Jeg kan helt Klart anbefale Techa-Hosting
Jeg kan helt klart anbefale at købe fra Techa-Hosting.
1. Venlig Support
2. Gode vPSer
3. Gode staffs og gode Ejer
**Helt klart 5-5

Besvarelse fra Techa Hosting
Techa Hosting føler jeg mig sikker
Techa Hosting føler jeg mig sikker, det er nogle flinke mennesker man kan snakke med. Så er det en første gangs oplevelse jeg har en fjern pc. Så jeg ville 100% bruge Techa Hosting hvis du spørg mig. Godaften