TeaterBodega Anmeldelser 41

2,7

Dårligste oplevelse 😩 har ellers været ret glad for stedet. En tatar der overhovedet ikke mindede om tatar. Stegt flæsk som var skamstegt med ALT for meget salt, en hvid usmagelig sauce med et drys... Se mere

Jeg har aldrig fået så kedelig en oksetatar som på Teaterbodega forleden. En flad køddej udrullet som en plade, fuldstændig uden smag eller konsistens. Hverken æggeblomme, kaper, eller hakkede løg hja... Se mere

Første gang på teaterbodega, men bestemt ikke sidste. Vi bestilte og fik maden kort tid efter. Stjerneskud, virkelig lækkert! Friske fisk og rejer, flot og indbydende! To tjenere var om os konstant, s... Se mere

2,7

Under middel

Mega forvirrende tjener

Mega forvirrende tjener, der ikke virker til at have styr på ret meget af det der inde.

Derudover havde vi skrevet med dem over mail hvad vi skulle have, som de også havde bekræftet. Men alligevel havde de ikke forstået det rigtigt, da jeg havde bestilt en smørstegt rødspætte med kartofler og persillesovs, men fik 2 små fiskefileter (rødspættefileter) med remoulade.

Så ikke et sted jeg vil anbefale eller komme igen.

30. september 2023

Bedre betjening tak

Spiste på teater bodegaen for første gang, hyggelig autentisk stemning, og mad ok.
Men en af tjenerne, var meget arrogant,og virkede irriteret, over hvad ved jeg ikke, for han talte ganske pænt sammen med de 2 andre tjenere. De 2 andre tjenere var venlige.
Det lader til, at jeg ikke er den eneste herinde, der er stødt på en sur og arrogant mand.
Ret op på det, så kommer jeg måske igen.

9. september 2023

Skuffende oplevelse

Fik en wienerschnitzel til 278kr, der rent ud sagt var ringe; smagløs panering, et tørt stykke kød, og kartofler, der ikke smagte af at have set et eneste krydderi. Begge dele tilberedt mere, end hvad godt var. Da det blev påpeget over for tjeneren, ignorerede han det og han spurgte os, om vi ville bestille mere! Det undrer mig, at man spørger om gæsternes oplevelse, når beværtningen i grunden er ligeglad. Ikke pengene værd, når spiseoplevelsen havde været bedre hjemmelavet, og betjeningen var uden hverken overskud, varme eller personlighed.

2. september 2023

Sublim oplevelse

Vi hentede take away - stegt flæsk og persillesovs - lørdag d. 18/3
Vældig høflig betjening, og selvom der var travlt var der tid til lidt smaltalk ved afhentning :)
Alt smagte fantastisk, lækre store sprøde stykker flæsk, gode kartofler, rødbeder der havde en lækker smag, og persillesovsen var helt i top
Så tak for lækker lækker mad, vi henter snart en ny omgang :)

18. marts 2023

Nul stjerner fra migVar på Teater Bnulodegan i går

Var på Teater Bodegan i går, med min gamle mor på 87 år. Der var stuvende fuldt, så vi forventede selvfølgelig en del vente tid pp vores mad. Den kom så efter 5 minutter. Stjerneskud....en stor rodet bunke...Det var gået meget hurtigt. Fisken var ren planering, resten var bare sjusk. Vi spiste kun ganske lidt...men det undrede åbenbart ikke tjeneren. Sagde at vi var meget skuffede. Nå...Det havde han aldrig hørt før !! Kunne i det mindste ha sagt, at det var han da ked af...men han var fuldstændig lige glad. Kommer ikke der igen 😣

9. januar 2022

Rigtig dårlig service!!

Rigtig dårlig service!!! Ingen service overhovedet!!! Maden var helt fin!! Men ham der serverede var slet ikke sød og imødekommende, tværtimod blev han sur og virkede nærmest arrig hvis man høfligt spurgte om noget!!! Magen til uforskammet tjener skal man lede længe efter.

16. december 2021

Tilfreds

Besøgt stedet tre gange indtil videre, og det skuffer aldrig. Varierende menukort og meget høfligt personale - jeg kommer igen :-)

10. januar 2021

En ok aften men ikke et sted jeg vil…

En ok aften men ikke et sted jeg vil anbefale eller komme igen.
Vores reservation var “forsvundet” og vi måtte vente længe på et bord. Kort efter vi havde modtaget drikkevarer og var kommet på plads blev vi spurgt om vi ville hjælpe dem og skifte plads? Klart vi ville - de lovede endda at “være ekstra gode ved os”! En udtalelse, som ikke siger meget men vi gik begge ud fra at det nok ville vise sig på regningen. Det gjorde det - den var helt som den skulle være. Fuld pris på alt og ingen afslag for at måtte bytte midt i det hele! Anden var tør, flæskestegen var voldsomt fed, rødkålen krydret med masser af kanel - ikke vores smag - og lokalet så trangt, varmt og iltfattigt at vi bare rigtig rigtig gerne ville ud derfra i en fart. Vi sad og talt lidt om brandfare og sikkerhed... Tror ikke de heller har styr på det.
En skam et gammelt århus sted i den grad bliver ødelagt. Sådan er livet; forandringer alle steder og altså også her..... Desværre.

8. december 2019

Vi var en gruppe på 9 personer

Vi var en gruppe på 9 personer, der skulle ind og spise og jeg havde set frem til at skulle derind, da jeg havde hørt meget godt. God stemning når man kommer ind. Man sidder tæt og føler man går ind i en tidslomme. Jeg drikker ikke alkohol og det plejer ikke at være et problem, da jeg respekterer andre der gerne vil. Jeg spørg om en cocio(congo bajer) eller hyldeblomst og får at vide at de havde aldeles ikke cocio, men han ville hente en i seven eleven. jeg tænker straks at det er god service at de gør det. Så kommer han tilbage med øl og jeg spørg om cocioen og så siger han med en nedladende tone, hvor jeg tror han prøvede at være sjov på min beskostning, at jeg skulle udlevere mit cpr nummer så vil jeg blive udvist fra at spise der for livstid. For en voksen mand skulle ikke drikke cocio på teater bodegaen. Det var ikke teaterbodegaen værdigt. Jeg ville ikke skabe en dårlig stemning, eftersom det var min bror vi fejrede og sagde ok og så bad jeg om en hyldeblomst. Han kom tilbage med et glas med sugerør og en lille pærer på sugerøret. Han ødelagde stemningen i hele gruppen og snakken gik kun om, hvor dårlig servicen var. Det skal siges at halvdelen af gruppen var kokke og de var målløse over denne tjeners opførsel. Han blev lidt senere skiftet ud med en tjener der var behagelig, som man normalt forventer. Det imponerer mig at en tjener kan ødelægge god mad og dejlige lokaler til en dårligt minde for ni personer, der ud over dette havde en god dag. Et minde vi betalte for. Jeg havde fuldt ud respekteret det hvis de havde sagt at de ikke havde cocio og jeg derfor ikke kunne få det, men det var ikke hvad der skete.

28. april 2019

Noget skuffende...

Vi var 14 voksne og 3 børn til den store frokostanretning. Det er et hyggeligt, gammeldags sted - men der er dog ting der kan rettes op. Tjeneren virkede lidt irriteret over at vi var et par stykker der gerne ville have vand ved siden af øl/snaps. Rugbrødet havde mugpletter, fiskefileten var kold og var absolut lavet i friture (pappet og hul) - øvrigt mad var ok, dog smagte mørbradbøffen af absolut ingenting - OG fløden til kaffen var sur... - og de har kun kedelige Royal-øl...

24. september 2018

God mad, god betjening!

24 marts 17
Vi var to personer inde og spise, betjening var hurstig og flinke, trods fuldt hus. Mad var rigtig god, når man er til ægte dansk mad. En ting undre mig ( posetivt) det var, at man kl 20:30/21:00 kunne bestille smørrebrød, det er der ikke mange steder man kan på dette tidspunkt
Nyd iøvrigt alle de billeder der hænger på vægene, af gamle skuespiller
Et sted man skal besøge, når man er i AArhus

25. marts 2017

Vi har spist der mange gange og vi har alle gange fået super lækker mad og virkelig god betjening. De er altid søde, smilende og imødekommende. I sidste uge bestilte vi stegt flæsk til 8 personer som take-away. Trods hjemtransporten på 15 min og tiden inden man får pakket maden ud, sat sig til bordet m.m., så var sværdet stadig super sprødt og lækkert.
Jeg vil til hver en tid anbefale Teater Bodegaen hvad end det er som take-away eller to-stay.

28. november 2016

stegt flæsk

det virker som om der er kommet nye folk i køkkenet.Flæsket var blødt i stedet for sprødt,selvom flæsket kom tilbage til køkkenet hjalp det intet.Tjenerens bemærkning " det er vi kede af "

11. oktober 2016

Teater bodega Århus

Maden=god

Betjening=
- tjaaaa, tjeneren snakkede løs i lang tid som om at han kendte os MEGET godt.
- Var derinde for at reservere et bord, da de ikke tog tlf. 3 dage i træk
Så blev jeg mødt med et nærmest hånligt grin:
"Jamen vi har bordene booket 9 måneder frem, så hvad havde du regnet med"?
tjaaaaa hvor skulle jeg vide fra at personalet og resturanten er "SÅ" vigtig!
En anden tjener prøvede at dysse det ned, men den første tjener havde jo sagt det.

HUSK uden glade kunder, ALLE kunder, har man som restaurant ikke opfyldt sin pligt som servicevirksomhed

Tager hellere på den lille kro, næste gang.

10. december 2014

teater bodega aarhus

vi har 11 personer der var derinde og spise der var en dårlig oplevelse
personalet havde så travl med at snakke sammen at de ikke havde tid
til os vi manglede drikkevarer og måtte hele tiden spørge om mere
da vi skulle til at gå havde de næsten ikke tid til at sige farvel
det er et sted vi aldrig vil komme mere

9. december 2014

Er dette din virksomhed?