Anmeldelser i korte træk
Baseret på anmeldelser, oprettet med AI
Det, folk taler mest om
Baseret på disse anmeldelser
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Tandlægecenter Højbro Plads er en akut tandlæge med døgnvagt i København, som du kan kontakte, hvis du har brug for en akut tandlægevagt i København
Lille Kirkestræde 3, 1072, København, USA
- www.tchp.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Stor anbefaling!
Meget venlig, imødekommende og professionel behandling af begge tandlæger samt personale. Jeg har været tilknyttet tandlægecentret i en del år, og jeg er altid tilfreds med behandlingen 😊 Kan varmt anbefales!
Jeg har været tilknyttet klinikken…
Jeg har været tilknyttet klinikken siden 2015 og været meget glad for deres behandlinger. De er altid flinke og meget kompetente.
De har altid mulighed for at ændre mine tider, hvis det ikke passer alligevel.
Rigtig god oplevelse
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos TandlægeCenter Højbro Plads. Fra jeg kom ind ad døren, blev jeg mødt af et venligt og professionelt team, og hele forløbet var tydeligt forklaret, så jeg følte mig tryg hele vejen.
Behandlingen var rolig og grundig, og de tog sig tid til at svare på mine spørgsmål uden stress. Klinikken er meget ren og velorganiseret, og jeg oplevede god kommunikation både før og efter.
Jeg kan klart anbefale TandlægeCenter Højbro Plads, hvis man vil have høj faglighed, tryghed og god service.
Bedste tandlæge københavn.
Bedste tandlæge københavn.
Altid fantastisk service
meget stor stress
Det er en meget ubehagelig oplevelse at være på dette sted. Udadtil smiler de og virker venlige, men deres handlinger skaber stress og en følelse af at være uønsket.
Én gang missede jeg en aftale, og derefter blev den næste tid først tilbudt fem måneder senere. Senere knækkede jeg en tand, jeg bookede en tid via deres hjemmeside, og den blev bekræftet til ugen efter. Men da de fandt ud af, at det var mig, blev aftalen annulleret.
En anden gang kom jeg 6 minutter for sent på grund af problemer med parkering. Jeg fik at vide, at min tandlæge var til møde, selvom jeg tydeligt så ham i klinikken, og jeg havde en bekræftet aftale med netop ham. Det gav ingen mening.
Stedet kan måske være fint, så længe man ikke gør dem utilfredse. Men derefter ændrer deres attitude sig, og man føler sig ikke længere behandlet som et menneske. Jeg har oplevet meget stor stress som følge af mine besøg her.

Besvarelse fra Tandlægecenter Højbro Plads
Altid venlig og professionel behandling
Altid venlig og professionel behandling i klinikken af begge tandlæger. De har holdt styr på mine tænder igennem flere år, og jeg er altid tilfreds med behandlingen. De kan virkelig anbefales 🤩
Fra en med tandlæge skræk
Fra en med tandlæge skræk. har siden jeg var barn haft tandlægeskræk. Startede med at gå hos Bahar og Yashar for ca. 5 år siden. i februar kunne Bahar se på røntgen at der var begyndende Betændelse under en krone der var lavet for ca. 10 siden ved anden tandlæge. For en som mig er dette lig med skræk. Men Bahar beroligede mig og fortalte hvad der skulle ske, dette indebar at Yashar overtog det videre forløb. Da jeg mødte op fortalte Yashar at han på billeder kunne se at tanden ikke stod til at redde. igen. Skræk igen, men Yashar overtog og indenfor 45 minutter var den ude. Jeg vil altid have tandlægeskræk MEN hos Bahar og Yashar føler jeg mig så tryg som aldrig før i mit nu 60 årige liv så derfor får de min fulde tillid og jeg anbefaler alle andre med samme skræk som mig eller bare ønsker en ny pålidelig tandlæge at op søge Tandlægecentret Højbro plads. *****.
De varmeste anbefalinger!!
Har været patient på klinikken de sidste 8 år og har altid kun fået den bedste, varmeste og mest professionelle behandling af alle på klinikken. De formår virkelig at skabe en tryg og rar stemning, så man føler sig altid i trygge hænder. Der er ingen tvivl om, at de har styr på det 💪🏻 og så er det en kæmpe tryghed at vide, at de stort set altid har åbent for akutte tilfælde, også på helligdage!
De største anbefalinger herfra!!
Min mand og jeg vil stærkt anbefale…
Min mand og jeg vil stærkt anbefale Tandlægecenter Højbro Plads. De er meget dygtige og proffessionelle tandlæger og hele personalet er rigtig søde og imødekommende.
Vi har været kunder her i mange år. Efter begyndte at komme her regelmæssigt ( tandeftersyn hvert halve år) er vores børn også begyndt at gå hos samme tandlæger 🤗
Fantastiske tandlæger 😃 Jeg har været…
Fantastiske tandlæger 😃 Jeg har været fast kunde her i ca. 10 år. Det startede med en knækket fortand til en Påskefrokost. Den fiksede de, på en helligdag.
Jeg har altid fået den sødeste og mest profesionelle behandling. Og det er ligegyldigt om det er til almindelig eftersyn, eller det en operation eller en krone.
Det bedste er faktisk, at behandlingen altid er uden smerter 🤗
Kan på det varmeste anbefale Tandlægecenter Højbro Plads - her får du altid den bedste behandling!
Tandlægerne her er de allerdygtigste og mest professionelle du kan finde og så er de tilmed søde.
De har været min faste tandlæger i snart 10 år og jeg kunne ikke drømme om at skifte.
Altid god vejledning om den helt rigtige og relevante behandling for dig og man kan altid været helt tryg i, at man er i de bedste hænder.
Vil til enhver tid anbefale alle at vælge dem både til større behandlinger eller bare til rutinecheck - man går altid derfra med en følelse af at have fået en grundig og ordentlig behandling ved både store og små ting.
Tryghed, høj faglighed og virkelig god service
Jeg kom i kontakt med Tandlægecenter Højbro Plads, da jeg skulle have en second opinion, og oplevelsen var så god – både fagligt og menneskeligt – at jeg siden har holdt fast i dem. Det er til trods for at jeg bor i Greve og ikke har andre gøremål i København.
Min faste tandlæge er Bahar, som er utrolig grundig, dygtig og samtidig meget behagelig. Hun tager sig tid, forklarer tingene ordentligt og følger altid op på tidligere behandlinger, hvilket giver en stor tryghed.
Ved min første behandling blev jeg også hjulpet af klinikkens specialtandlæge/kirurg Yashar, som løste nogle problemer, jeg havde haft med en tidligere rodbehandling. Hans faglighed var tydelig, og siden den behandling har jeg ikke haft nogen problemer.
En særlig tak skal også gå til Hanne, som ofte er den, man taler med i telefonen. Hun er altid imødekommende, rolig og utrolig behagelig at tale med – og man lægger som regel røret på i lidt bedre humør, end da man ringede.
Generelt er hele personalet venligt og meget kompetent. De har styr på ens historik, følger op og giver en fornemmelse af, at man ikke bare er endnu en i rækken. Også hvis noget er akut eller mere kritisk, oplever jeg, at der er tid og overskud til at hjælpe.
Jeg er så glad for mit valg, at resten af min familie nu også overvejer at skifte tandlæge på baggrund af mine erfaringer. Tandlægecenter Højbro Plads får mine varmeste anbefalinger.
Jeg har de sidste 12år været hos…
Jeg har de sidste 12år været hos tandlægerne på Højbro Plads. Jeg har altid følt mig virkelig godt behandlet. De er utrolig fagligt dygtige, og tager sig tid til at lave det ordentligt.
For nogle år siden knækkede jeg en fortand, og kom nærmest til med det samme selvom det var søndag eftermiddag.
Super professionel klinik
Patient siden juli 2016 efter anbefaling fra kollega da jeg havde brug for en akuttandlæge.
Super professionel klinik og ansatte, altid søde, venlige og er yderst kompetente & hjælpsomme, der rådgives og vejledes så man som patient er fuldt informeret om hvad der skal ske i forhold til behandling og dermed også helt tryg i forhold til de behandlingsplaner der bliver lagt ligesom der bliver fulgt tæt op på disse.
Jeg er vild med 3D scanning i forbindelse med kronearbejde så man ikke bliver kvalt i voks og skinner – har ikke oplevet at en krone ikke har passet - jeg har en del af dem – og så entreres der med danske leverandører.
Klinikken har egen kirurg tilknyttet så man ikke skal sendes videre til nyt sted med evt. forlænget ventetid på behandling til følge.
Jeg er glad for min alder betyder at tandlægen overlever mig, jeg kommer ikke til at skifte, men kan være jeg skal hejses op med en kran en dag 😊
Der tages store hensyn for at tilgodese de ønsker man som patient har til aftaletider – ligesom der altid gøres alt for at afhjælpe i forhold til akutskader.
Kan på det varmeste anbefale klinikken
Meget professionelt og ovenud dygtigt…
Meget professionelt og ovenud dygtigt personale. Man oplever høj kvalitet i plejen og en personlig interesse for ens velvære. Der opleves god tid til en som patient. Altid smil og god stemning.
Jeg har haft tandlæge der i flere år, og jeg kommer aldrig til at skifte.
Fantastisk professionel og omsorgsfuld klnik
Jeg ha følt mig tryg og godt taget imod fra det øjeblik, jeg trådte ind ad døren hos Tandlægecenter højbro Plads. Personallet er både imødekommende, rolige og meget professionelle. de tager sig altid tid til at forklare behandlingen og svare på spørgsmål.
Man kan virkelig mærk, at patienten er i fokus, både fagligt og menneskeligt. Både tandlægen, Bahar og klinikassistens , Hanne udstråler stor erfaring og omsorg, og jeg har fået en grundig behandling hver gang.
Jeg kan kun varm anbefale denne klinik til alle, der ønsker en kompetent, seriøs og tryg tandlæge.
Altid en godt tandlægebesøg
Jeg vil til hver en tid anbefale Tandlægecenter Højbro Plads. Jeg har gået til tandlæge her i nogle år og er altid meget tilfreds med behandlingen! Lige straks man træder ind, bliver man taget godt imod - de er alle virkelig søde og professionelle.
Jeg har været hos mange forskellige tandlæger, men dette er uden tvivl den allerbedste oplevelse hos en tandlæge.
Faglig og fantastisk behandling hos Tandlægecenter Højbro Plads
Tandlægecenter Højbro Plads består af et fantastisk team og jeg mærker at der bliver taget godt hånd om mig når jeg kommer på klinikken som kunde gennem mange år. Altid rar atmosfære under behandlingen og jeg kan mærke, at de er glade og imødekommende og vant til at arbejde sammen. Den positive stemning smitter og jeg bliver ofte sendt afsted med en sjov bemærkning når behandlingen er slut.
Senest har jeg været inde til rutine tandeftersyn d. 20/11-25 og nævner, at jeg har flækket noget af min kindtand i forbindelse med en tyggeskade. Bahar gennemgår tænderne og fagligt vurderer omfang samt hvad den bedste løsning kan være. Bruddet viser sig at være større end forventet og anbefaling bliver, at jeg skal rodbehandles og have en krone efterfølgende. Hele processen bliver talt igennem og jeg får forklaret hvad den sandsynlig årsag skyldes. Jeg får tid til rodbehandlingen som foretages af kæbekirurg Yashar d. 1/12-2025.
Det var ikke en nem operation men Yashar gav mig tryghed ved at forklare processen løbende og han var professionel til fingerspidserne. Her dagen efter mærker jeg ganske få smerter og har ikke behov for smertestillende medicin. Jeg er virkelig tilfreds med den prioriteret behandlingsplan som gør jeg er færdig før jul. Det er virkelig værdsat!
Vil ikke rette op på deres fejl
Efter at have fået cementeret et implantat i min sædvanelige tandlæges sommerferie, viser det sig nu, at der sidder cementrester under tandkødet som generer og skal fjernes.
Min tandlæger retter henvendelse til tandlægerne på Højbro Plads for at høre om de vil fjerne det uden beregning, eller min tandlæge skal gøre det for dem og sende regningen, det bliver på arrogant og uhøflig måde totalt afvist.
De mener at det er dem uvedkommende.
Jeg kan ikke anbefale Tandlægecenteret på Højbro Plads
Elendig service og på ingen måde dygtige tandlæger
Jeg fik lavet en guldkrone på en kindtand, hvor tandlægen desværre ikke har sørget for at lukke helt tæt til tanden. Der har derfor sat sig madrester fast, hvilket nu resulterer i, at min tand er helt ødelagt - jeg kontaktede tandlægen, som var uhøflig og ikke havde interesse i at udbrede skaden. Det er dårlig service - det var en simpel procedure, som ikke burde kunne gå galt. Ikke tag hen til Højbro plads tandlægerne - de er ikke dygtige

Besvarelse fra Tandlægecenter Højbro Plads