1. Køretøjer og transport

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Van Tilburg-Bastianen is de grootste leverancier van VW, Audi en DAF in de regio Breda, Etten-Leur en Oosterhout

2,6

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Gênant onbetrouwbaar

Voor de occassion tak al 1 ster achter gelaten. Maar ik wil mensen voor TB in het algemeen ook waarschuwen.

Kastje naar de muur en vervolgens zoek het zelf maar uit.
Schandalig voor een merk dealer. Gemiddelde particulier is betrouwbaarder.

9. juni 2025

Slechte nazorg!

Ik ben normaal niet van de slechte recensies, maar dit is nu al de tweede keer...

In 2020 kocht ik een Audi Etron bij TB. Deze bleek regelmatig een storing te geven bij het snelladen onderweg. Ik kon dan niet snelladen maar wel gewoon ( met 50 kw ) Ik heb over een reis van 350 kilometer wel eens 7 uur gedaan. Ik rijd ca. 60.000 kilometer per jaar, dus ik moest veel laden onderweg.
In het begin erg behulpzaam, en ze hebben ook wel hun best gedaan; lader vervangen, laadkabel vervangen , maar na 11 werkplaatsbezoeken ( totaal 7 weken zonder mijn Etron ) in anderhalf jaar. Werd mij verteld, dat ze niets meer voor mij konden doen. Ze boden nog wel aan de auto terug te kopen, maar ik moest daarvoor in anderhalf jaar 22.000,00 euro erop toeleggen. Ik heb vervolgens op eigen initiatief de Etron aangeboden bij een dealer in Siegen Duitsland, daar is een gespecialiseerd hoogvoltcentrum. De auto is daar uitvoerig getest, en er is toen een sensor die aan de laadkabel zat vervangen. Probleem opgelost!!

Nu rijd ik in een VW transporter. De reguliere fabrieksgarantie van twee jaar is net twee maanden voorbij, maar gelukkig heb ik twee jaar aanvullende garantie erbij genomen. Onderweg in Duitsland ging er een geel waarschuwingslampje branden. Na uitlezing bij een duitse dealer bleek de EGR klep defect te zijn. Reparatie meer dan 1000,00 euro. De twee jaar extra garantie bleek in Duitsland niet geldig, dus ik bel TB voor een afspraak. Daar meldden ze mij, dat ze niet afgingen op de diagnose van een ander, maar dat zij die zelf moesten vaststellen. Op mijn vraag wanneer dat mogelijk was kreeg ik als antwoord; op zijn vroegst over twee maanden, ik kon mijn auto ook ergens laten chippen, dan werd die EGR klep afgedopt... Nu is het vaststellen van een storing volgens mij een kwestie van hoogstens een half uur, dus ik zie dit werkelijk als een puntje slechte service!! Ik wil TB dus in deze de koude douche geven.

De duitse dealer had wel een beetje met me te doen, en omdat de transporter nog niet zo veel kilometers had gedraaid heeft deze in overleg met VW de auto onder coulance gerepareerd voor 248,00 euro.
Die wil ik dus een pluim geven

18. marts 2025

Wat een teleurstellend bedrijf

Wat een teleurstelling is dit bedrijf. Tot 3 keer toe verkeerd voorgelicht. Enorm lang moeten wachten om vervolgens te horen dat het niet gelukt is. Terwijl me meermaals is toegezegd dat het geen probleem was.

27. marts 2024

Slechte eerste en meteen laatste ervaring met dit bedrijf

Dit bedrijf verdient het zelfs niet eens om gereviewd te worden, maar ik doe het toch om mijn mede-autokoper te waarschuwen.
Een week van te voren een proefrit besproken, de auto waar het om ging was op het moment van het maken van de afspraak in gebruik bij een klant, maar de verkoper zou er voor zorgdragen dat de auto de week er op om 13:30 uur klaar zou staan.
Op de dag van de proefrit naar Breda gereden, in de ochtend nog even geverifieerd via de chat waar ik moest zijn, mij werd bevestigd dat de auto in Breda stond. Aangezien ik niet in de buurt woon (maar heen en weer om 135 km verderop) een uur van te voren vertrokken, en keurig op tijd aangekomen.
De verkoper keek al bedenkelijk toen ik aangaf dat ik voor een proefrit kwam voor een specifieke auto (kenteken gaf ik meteen aan). 'heeft u dat met mijn collega afgesproken'? Nee, ik heb dat met u afgesproken, vorige week, telefonisch.
Om kort te gaan de auto was er niet, de chat had niet mogen zeggen dat de auto er stond en de auto was klaarblijkelijk niet ingeleverd. 'ik kan er niks aan doen' zei de verkoper.
Klopt, nu niet meer, maar je had er iets aan moeten doen door het te regelen, en daarvoor ben je wel verantwoordelijk. Excuses konden er niet vanaf.
Uiteindelijk een proefrit gemaakt in een andere auto, maar alleen om te bepalen of dit type auto zou bevallen, want bij TB een auto kopen? Never! Ik heb in mijn leven al veel auto's gekocht, maar ik ben nog nooit zo beroerd behandeld als bij dit bedrijf.

3. september 2017