I/S Lægehuset Taulov Anmeldelser 8

3,3

1. Privathospital
  2. Hjemmesygepleje

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Ord 1, Ord 2, Ord 3, Ord 4, Ord 5

3,3

Middel

Dygtige og grundige læger og sygeplejersker

Jeg har haft kontakt med både læger og sygeplejersker nogen gange inden for de sidste par år. Jeg har hver gang oplevet at alle var kompetente og grundige. Jeg føler mig taget seriøst og er tryg ved at der årligt bliver fulgt op på medicinen, med diverse tjek.
Jeg har kun haft gode oplevelser.

21. december 2023

Konstante forsinkelser

Har pr. 12/9 2023 valgt at udskifte lægehuset i Taulov efter 15 år. Jeg er ikke en der bruger læge ofte/ meget ; men aldrig oplevet at den aftalte tid blev overholdt, med ca. med en halv time eller mere i forsinkelse. Min nye læge udmærkede sig ved en forsinkelse på 2 minutter, ganske aceptabelt og det var til en forhånds konsultation så vi kunne lære hinanden at kende.

11. september 2023

Jeg har brugt lægehuset i Taulov ca

Jeg har brugt lægehuset i Taulov ca. 30 år og er så tryg ved det, har haft Stig Bertelsen alle årene og er altid blevet så omsorgsfuldt behandlet. Jeg kan varmt anbefale lægehuset. Har været hos de andre hvis jeg havde brug for hjælp og Stig Bertelsen havde ferie. Har kun godt at sige om alle lægerne.
Mvh. Jelva Andersen

8. juni 2021

Lægehuset i Taulov

Jeg mener at kvaliteten i Taulov lægehus er dalet meget.Jeg har haft lægehuset i ca.30 år. Jeg har været tilfreds med dem og tryg. Men ikke i de sidste par år. Det er hårdt, ikke at føle sig ok ved sin læge og ikke føle nogen sikkerhedsnet.
Jeg har bøvlet meget med mit højre ben og fod..Med mange smerter og et neget tyk ben m.m. Der er ikke sket ret meget fra lægehusets side. Resultatet er at
det hele er noget skidt, noget af foden sover/følelsesløs også i benet plus reflekserne ikke er ok.

Jeg har en lumsk sygdom som kan gå flere veje.
Kiropraktoreren har henvist mig til Middelfart sygehus som var og er meget profesionelle. De fandt frem til at der i min len er meget lidt plads til en nerve som går ned til fod og ben.Det er måske noget af forklaringen siger de i Middelfart men ikke det hele.

Taulov lægehus: vær dog profesionelle og giv det videre. I steder for at sige: Jeg er presset, jeg har travl, jeg har ikke gjort noget fordi, når du kommer Har du mange ting , det er ikke alt vi kan gøre noget ved. Eller at den kvindelige læge betvivler mine snerter og at der er noget med benet når jeg kan gå.
Det er
Mit liv og jeres arbejde. Nogle af lægerne er meget flinke, men det er ikke helt godt nok.

Jeg har så skiftet læge til en anden by og ved første besøg blev jeg henvist til
til en specialist.

Jeg er ikke kommet ret meget i lægehuset. Måske for lidt, men jeg bryder mig ikke om det. Det er der nok ikke mange der gør.

4. februar 2021

Hej alle

Hej alle. Jeg kommer nu frem med min oplevelse fra d 24/12 - 2014. Har ikke ville fortælle om det før nu, da jeg føler mig dybt såret pga hændelsen.

Jeg kommer ind på klinikken, med store forhåbninger om at være sund og rask, da jeg bare skal have mit ugentlige tjek. I starten går alt, som det plejer, jeg ligger mig på briksen og kigger på den søde læge, og hun taler som altid, med en blid rar stemme til mig. STOR var min forbavselse, da hun pludselig beder mig om at vende mig rundt, men godtroende som jeg er, gjorde jeg det uden tøven. Hvad der dernæst skete, skulle agere, som et ar for resten af livet. Jeg sprællede og spjættede men lige lidt hjalp det, hun formåede (imod) min vilje at jage et instrument, på størrelse med en mindre lysestage op i stjernen (anus) på mig.

- De havde taget fejl af min undersøgelse og en anden patients. Ærgerlig fejl synes jeg.

Mvh Alfred. Kørestolsbruger.

12. januar 2020

Stedet burde have frataget sin autorisation....

Imponerende dårlig behandling ifm. konsultation af sygt barn.
Petra kan ikke tåle kundens forslag til behandling..., og hun bliver nærmest fornærmet, men falder til ro, da kunden vil forlade konsultationen......
Det er ikke uden begrundelse, at hun bliver kaldt "Heksedoktoren fra Taulov"...:(
Hold jer langt væk fra dette sted....

23. april 2017

Er dette din virksomhed?