In tegenstelling tot de 2 negatieve reviews die je hier op Trustpilot kan vinden, ben ik wel zeer tevreden van Tastea. De thee is inderdaad vrij prijzig maar komt in een mooie bewaardoos en smaakt hee... Se mere
Super snelle levering, de meest lekkere thee, recent de picture perfect thee gekocht, super lekker en mijn nagels zijn super sterk en lang nu (wat een wonder is voor een nagel bijter)!! Nu al zin... Se mere
Tastea specializes in luxury tea blends, loose and herbal teas that can do something for you. Order quickly and easily in our handy webshop!
A. Hofmanweg 42, 2031 BL, Haarlem, Holland
- +31 (0) 233033608
- info@tastea.eu
- www.tastea.eu
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
@letstwistea nu 3x een bestelling…
@letstwistea nu 3x een bestelling gedaan en erg tevreden. Goede service en veel verrassende combinaties. Erg leuk ook om voor een klein prijsje meerdere proefzakjes te bestellen. Wat mij betreft een dikke 10 en een goede aanrader voor iedereen die graag thee drinkt.
Geweldige thee
Geweldige thee, goede smaakcombinaties. Ik hou er van.
Kwalitatief goede producten
Kwalitatief goede producten, snelle levering.
Prettige site
Prettige site, makkelijk bestelproces, snelle levering en natuurlijk overheerlijke theetjes!
Product ‘niet’ op voorraad
Gebeld voor een bepaald product dat “niet” op voorraad zou zijn, meneer is direct gaan kijken, scheen er toch te zijn . 5 minuten later kon ik het gewoon weer via de site bestellen..
Goede communicatie snelle levering en…
Goede communicatie snelle levering en heerlijke thee
De thee was op tijd geleverd
De thee was op tijd geleverd. De vacuum-flask is heel mooi. Het dubbelwandige theeglas met filter is heel verzorgd.

Zomeractie, geslaagd!
Fijn zo'n reclame in je mail dat er korting is. Gelijk 4 potten besteld voor mijzelf en een vriendin. Delen we het zelf wel 50/50 zodat we alles kunne proeven en de blikken hergebruiken!
Doos was netjes verpakt en kwam perfect binnen en altijd vlot. Voelt echt als een cadeau.
Doet wat het belooft!
Ik bleek maar steken op een bepaald gewicht, wat ik ook deed: Ik kwam er niet vanaf. De detox thee heeft me net even dat extra zetje gegeven. De thee is geen wondermiddel want ik eet koolhydraatbeperkt en sport regelmatig, maar het is mede door de thee gelukt om van m'n plateaugewicht af te komen! En beide theesmaken zijn heerlijk! En ik ben best een zeikerd wat smaakjes betreft 😅.
heerlijk produkt
Tastea is heerlijke thee...heb diverse smaken.
De thee beker is ook fijn houdt lang warm, handig rijdens mijn werk.
Bestelde produkten worden met zorg verpakt en verzonden.
Blij mee, is zeker aan te bevelen
Ik gebruik nu de thee van tastea een paar…
Gebruik nu de thee van tastea een paar jaar en ben zeer tevreden. Je ziet dat de thee van kwaliteit is en de verschillende smaken zijn heerlijk. De blikken waarin de thee zit zijn ook ideaal en een mooie eye catcher!

Besvarelse fra Tastea
Heerlijke thee goede service en mooie…
Heerlijke thee goede service en mooie accessoires.

Ik houd van Tastea
Ik houd zo van de service, verpakking en smaak van Tastea. Ik ben fan!

Lekkere thee
Lekkere thee, mooie verpakkingen en goede marketing! Klantenservice ervaar ik wel als iets minder.. Via Facebook contact opgenomen en gemaild maar 0 reactie. Misschien over het hoofd gezien, daarom alsnog 5 sterren!

bestelling en daarna snelle levering
bestelling en daarna snelle levering
zeer tevreden

Besvarelse fra Tastea
dit is mijn 3de of 4de blik Detox thee…
dit is mijn 3de of 4de blik Detox thee van Tastea en ik vind hem ineens niet lekker. Smaakt heel sterk geparfumeerd. Kan me niet voorstellen dat de samenstelling 100% hetzelfde is. Gezien de prijs ben ik wel teleurgesteld en zal ik niet nog een bestelling plaatsen.