2,5

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse
Vi besøgte restauranten med forventning om en hyggelig aften, men oplevelsen levede desværre ikke op til det.

Vi ventede omkring en time på maden, selvom der kun var få borde optaget. Da maden endelig kom, var kvaliteten skuffende – min steak var sej og fuld af sener...

Under middagen var der en del støj fra køkkenet, hvor personalet talte højt og grinede, hvilket trak ned i oplevelsen. Derudover kom der ingen tjenere forbi og spurgte, om vi manglede noget. Vi måtte selv gå op til disken for at bestille mere vin.

På trods af den lange ventetid og de nævnte problemer blev der ikke tilbudt nogen form for kompensation, hvilket vi ellers havde håbet på.

Endelig virkede lokalet ikke særligt velholdt – der var blandt andet edderkoppespind flere steder, hvilket gav et lidt uindbydende indtryk.

Alt i alt en skuffende oplevelse, som vi håber, restauranten vil tage til efterretning og forbedre fremadrettet

17. april 2026

Dårligt oplevelse

Venlig og sjov tjener. Men der kravlede myrer på vores bord og vin glas var fedtet.
Vi bestiller mad, og kødet er fyldt med scener og ikke spiseligt kød. Kødet er blevet toppet med en frossen kryddersmør som er stenhård og tøer først op til Aller sidst.

Ude i køkkenet hører man en masse snak og så lige pludselig bliver der tilbudt snus til hinanden….

11. april 2026

Skuffende oplevelse på Tappo

Skuffende oplevelse på Tappo.
Meget koldt/det trak fra døren.
Derudover henvendte personalet sig kun ved ankomst samt bestilling - derefter ikke en eneste henvendelse for fx at spørge om maden var ok, om vi manglede noget, opfyldning af vand/vin mm.
Vi måtte to gange selv henvende os i baren for mere vand til bordet og senere til at bestille endnu en flaske vin.
Vi sad ved bordet i tre timer, og da vi gik derfra var bordet stadig fyldt af al service, fade mm trods ejer/tjener var gået forbi vores bord flere gange for at sidde og tale med andre kunder.
Vi blev ikke tilbudt at købe mere hverken dessert, kaffe eller mere vin.
Vi forsøgte at påpege overfor ejer ved afregning, men han sagde at vi “da kunne nå desserten nu” - og havde mere travlt med at finde en kuglepen til afregningen.
Maden var desuden stort set en tro kopi af den mad vi fik forrige år, så meget lidt fornyelse der…. 🤷🏼‍♀️

3. december 2024

Helt klart et besøg hver!

Et helt fantastisk sted der byder på en god mad oplevelse, venligt og imødekommende personale som har en bred viden om alle deres vine. Stedet er hyggeligt og meget autentisk ift. du føler du træder ind i en Italiensk vinkælder. Det er klart et besøg hver, hvis du ønsker en dejlig aften i byen med lækkert mad og masser af lækker vin du ikke kan finde på hylderne i et supermarked. Derudover er det nogle overkommelig priser som de fleste vil kunne være med på.

4. juli 2020

Virkelig en oplevelse

Virkelig en oplevelse, ikke kun et mad/vin sted, man føler nærmest man bliver ført rundt i Italien. Vin menu kan helt klart anbefales.
Der er virkelig noget for enhver smag.

Genialt koncept at vin kan købes ud af huset til butikspris.

22. juni 2019