1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tapetkunst.dk er en online webshop med tapet, fototapet og wallstickers. Alle typer, farver og mønstre, tapet til enhver væg og rum. Vi har også tapeter til udsalg. Kom forbi Tapetkunst.dk i dag og gør en god handel.

4,0

God

Andre kiggede også på

God service og hurtig svar

Fantastisk oplevelse. Jeg havde bestilt noget selvklæbende folie som desværre ikke var på lager i den størrelse jeg bestilte. De valgte i stedet at give mig nummeret større så jeg ikke skulle vente for længe. Der var hurtigt svar fra kundeservice, så alt var perfekt.

21. januar 2021

Dårlig oplevelse, dårlig service! Kan IKKE anbefales!!!!

Vi bestilte tapet i mandags, med garanti for at tapeten ville komme frem senest fredag da vi skulle bruge det akut.

Efter tapeten ikke var ankommet ringede vi til Tapetkunst.dk og fik først lov til at sidde i kø i 20 minutter inden røret blev smækket på.

Vi fik efterfølgende lov til at sidde i kø i 20 minutter mere, hvor at vi så fik at vide af kundeservice at det ville tage dem 30 minutter at finde ud af om vores pakke overhovedet var blevet sendt.

Kundeservicemedarbejderen var både arrogant, insinueret at vi løj og at vi måtte vente på at de havde tid til at tjekke om vores tapet overhovedet var blevet afsendt.

Det er under alt kritik og Tapetkunst kan bestemt ikke anbefales!

19. juli 2019

Alt i skønneste orden.

Fin og lynhurtig handel.

Fuld tilfreds med både produkt
og pris!

Men den sidste * gives først når I pakker og sender
mere miljøbevist. Vildt meget spild af plast og pap
ved denne forsendelse.

12. juli 2019

Fantastisk

Hurtig service, der er leveret tapet fra dag til dag i en super kvalitet, forsvarligt pakket ind. Dem handler jeg gerne med igen. Eneste minus var, der ikke fulgte en mand med til at sætte tapetet op ;)

17. februar 2015

Fantastisk service

Jeg bestilte tapet i metermål, og pakken blev afsendt samme dag og var fremme dagen efter. Desværre var pakkerøret gået op og var derfor tomt. Posten kunne ikke hjælpe, men Tapetkunst sendte straks en ny pakke uden beregning og med tape i begge ender. Denne pakke blev leveret lige så hurtigt som den første.

8. januar 2015

Godt tapet

Jeg købte noget foto tapet og det er jeg blevet ret glad for.
Da jeg bestilte det gik der 1 dag så havde jeg det, det må man da sige er hurtig ekspedition.
det eneste minus, var kun at jeg måske havde brugt for meget klister, ellers vil jeg nok sige at der ikke ville være nok af det for man vil jo heller ikke putte for lidt på.
Men ellers meget fint.

19. februar 2013