Tanteshave Anmeldelser

Middel

2,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Dårlig service

Købte en juleplante og 2 nisser i dag, som skulle bruges til gaver. Beder om at få begge pakket ind. Får surt at vide, at de ikke pakker tilbudsvarer ind. Nisserne var ganske rigtigt sat ned, men var lige så dyre som planten. En gave er vel en gave. Dårlig service!

15. december 2022

Dårlig vejledning og svigtende garanti

Vi bad om vejledning til køb af 2 planter til et par store krukker. Alle vilkår for planternes liv blev beskrevet og man anbefalede et par specifikke planter som egnene. Vi købte disse for 600 kr.
Få dage efter købet så de lidt trætte ud og det blev blot værre og værre. Efter 4 uger tog vi et billede og henvendte os hos Tantes Have. De meddelte, at der ikke var garanti på planter til vækst i krukker, men vi kunne jo prøve at klippe dem ned.
Dette fravær af garanti burde være nævnt ved købet - så havde vi aldrig købt så dyre planter.
Efter 4 uger var de helt døde. Vi var hjemme hele tiden og kunne passe dem som foreskrevet.
Vi kom ud med de visne planter og fik at vide, at der ingen garanti var. Skulle det princip fraviges måtte vi tale med indehaveren. Den pågældende er der aldrig, når vi kigger ind.
Konklusion: Aldrig nogensinde mere denne planteleverandør, som i øvrigt har et prisniveau, der er helt ekstremt højt.

7. august 2021

Jeg har lige fået den dårligste service…

Jeg har lige fået den dårligste service længe i Tantes Have. I slutningen af maj 2021 laver vi et større bed og køber mange forskellige planter for ca. 4460,-
Alle planter kommer fint op som de skal undtagen en lille græsart som åbentbart er død.
Jeg går 3. Aug tilbage til Tantes Have for at få ombyttet den plantet til 64,95 men de vil de ikke selvom jeg har plante og bon med. De skal også bruge skiltet som var med planten hvilket jeg kun har taget et billede af med telefonen.

Det er virkelig dårlig service.👎

Er faktisk ked af at skrive denne anmeldelse da jeg altid har fået god rådgivning, men det her er virkelig dumt.

3. august 2021

Kursus i kundeservice

Jeg kan se herinde at folk generelt har en dårlig oplevelse af stedet og de ikke engang gider besvare anmeldelserne, de må have travlt nok, men mon det varer ved?

Jeg vil gerne sige jeg og min familie også for sidste gang har sat vores fødder i Tantes Have selvom vi i lang tid altid har besøgt stedet, ikke så meget for servicen, for den har vi ikke så tit brug for, men mere for et fint udvalg og en hyggelig butik.
Men her sidste gang fik vi så brug for den omtalte service, men det viste sig at en ungarbejder og en gardner endnu ikke har lært begrebet, så vil anbefale ejeren at bruge lidt tid g penge på et kursus for at beholde sine kunder, hvis man altså ønsker det.
Jeg fik anbefalet 2 planter efter mine behov og købte dem i den tro at de var anbefalet udefra mine behov, da jeg kom hjem og havde plantet dem ud vidste det sig at den ene IKKE kunne stå ude om vinteren ved frost, selvom det var et krav, derudover hang 4 af de 5 stilke ned på jorden allerede 2 dag.
Jeg tog den med ud da vi skulle købe nogle andre varer og forklarede mig til kassedamen og hun ville hente en gardner til at se på planten. Vi samlede planter og andet sammen udenfor og da gartneren kom gav han mig en lektion i hvordan man vander blomster og fortalte at den sagtens kunne tåle frost selvom der stod på sedlen den ikke kunne. Så derfor ville de ikke tage den retur, til spørgsmålet om der allerede kun var hoved blomsten tilbage sagde han at den nok ikke havde fået vand nok selvom jeg ved at den var vandet og det som sagt skete allerede på 2 dagen.
Jeg var faktisk lidt rystet over at beskeden og skulle lige spørge om han så mente at de IKKE ville tage den retur, til det svarede han bare ja og vendte sig om og gik........så stillede jeg vognen med varer for +2000,- og kørte i Plantorama og brugte mine penge.
Jeg arbejder selv i service branchen og fatter simpelthen ikke at man ikke bare modregner den alt det andet vi skulle have og så få en tilfreds kunde.
I skulle bare have sagt at den faktisk godt kunne tåle frost og at det da var uheldigt den allerede så så trist ud, men om jeg ikke ville finde noget andet i stedet for. Det er MEGET nemt.

27. juli 2021

Har købt rigtig meget i tantes have og…

Har købt rigtig meget i tantes have og nu for første gang har jeg en plante, der ikke er ok, men fordi etiketten på planten er væk, så kan den ikke byttes. Jeg gemmer ellers altid etiketterne. Jeg synes det er meget dårlig stil af stedet. Men dejligt der så er mange andre steder, man kan handle, med bedre service. Det var så sidste gang, jeg handlede hos tante.

7. juli 2021

Købte 02.04.21 planter i Tantes Have…

Købte 02.04.21 planter i Tantes Have for 2659,45 kr. Fik gode råd og vejledning til hvorledes potterne skulle beplantes. Den ene plante til 499,- går ud, makkeren ikke. Ringer til planteskolen og får at vide, at såfremt jeg har bon og seddelen der sad på planten, så er der gro garanti! Så får planten i potten fragtet til Fredericia. Her får jeg så at vide, at det ikke gælder når planten er sat i en potte! Hvad kan man så bruge vejledning til?!! Jeg køber ikke så meget som en dusk persille dette sted mere! Magen til dårlig service skal man køre langt efter!

2. juli 2021

Så har vi modtaget vores 17 hækplanter

Så har vi modtaget vores 17 hækplanter. Og præcis som sidste år, er de superflotte og store!
Jeg glæder mig over, at de forskellige medarbejdere vi har været i snak med ang. hækplanter, sommerblomster og planter til krukker, altid kan svare på spørgsmål ang pasning og vinteropbevaring.
Der er super service i butikken, og også på telefonen, når vi har haft behov for det!
Vi anbefaler altid Tantes Have!
Mvh Lisa Andersen

26. september 2020

Dårlig oplevelse/kundeservice

Dårlig oplevelse. Købte en deko til kirkegården, og betalte 149 kr ved kassen. Der blev ikke spurgt om der skulle pakkes papir om, så vi spurgte om vi måtte tage et stk papir og pakke om - hvilket vi ikke måtte, så hun (ekspedienten) tog et stykke meget krøllet papir fra papirkurven , der i øvrigt var alt for lille til vores deko - mega dårlig kundeservice

17. marts 2019

Den bedste behandling i trekantområdet

Jeg må blankt erkende som meget erfaren akvarist efter hånden har jeg været rundt i mange akvarie forretninger i Danmark og Tyskland har meget svært ved at genkende de ting der er blevet sagt om dyrevelfærden i denne butik. Jeg oplever at hver gang jeg kommer i butikken en pæn og velorganiseret akvarie reol med sunde fisk og har personligt aldrig mistet en eneste fisk dernede fra andet end til alderdom. Selvfølgelig er ekspedienter kun mennesker og opdager man en fejl eller en syg fisk oplever jeg kun at der bliver taget hånd om dette. Desuden har jeg undersøgt hvor de får deres dyr fra og det viste sig kun at komme fra højt renommerede firmaer. Jeg tror det hele handler om hvordan vi i bund og grund tiltaler hinanden som mennesker. 9 ud af 10 gange hvis man tiltaler et andet menneske som man selv gerne vil tiltales så for man også en positiv respons. Til slut vil jeg gerne sige at tantes have er nok det eneste sted jeg trygt vil overlade mit yngel til for at finde nye hjem

25. marts 2016

Fisk

Hej Tantes Have

I har lige præcis haft en kontinuerlig dialog med Trine E' familie som i igår tilkendegiver med en tilgodeseddel på 1000kr for køb af syge fisk .

Er I i tvivl om øvrige kunders kritik.... Kig da øvrige anmeldelser i årene 2014- til nu‼️

God påske.

Jeg tror på retfærdighed for både dyr og mennesker.

22. marts 2016
Tanteshave-logo

Besvarelse fra Tanteshave

Skrevet d. 24. marts 2016,
Vi takker for stjerne nr. 2.

Jeg er ked af, at man kalder det en "sag", da vi ikke kan genkende dødsfaldende i vores akvariereol. Vi har et meget lille svind af fisk, og i særdeleshed efter vi har fået en dyrepasser til at varetage pasningen af vores akvarievæg, oplever vi ikke selv sygdom i vores fisk som et problem.
Når det er sagt, så er vi altid modtagelige for gode råd til at blive bedre, og da I nu har taget kontakten med Fødevarestyrelsen, vil jeg bede til, at I får sat et møde op her i butikken, med en repræsentant fra myndighederne, så vi kan få svar på hvad det er vi gør forkert.

Afslutningsvis må jeg beklage, at jeg ikke kan genkende, at vi har haft dialog med en Trine E., her i butikken??

Tante´s Have & Dyrecenter

Michael Rasmussen

Skrevet 23. marts 2016
Allerførst tak for din kritik. Jeg er oprigtig ked af, at du har haft den oplevelse, at vores fisk dør når du får dem hjem.

Som dyrehandel er vi underlagt dyrlægekontrol 4 gange årligt, og vi modtager altid den bedste udmærkelse i forbindelse med disse besøg.
Det betyder ikke, at der ikke kan ske fejl, selvfølgelig kan der det. Vi er kun mennesker! Men når det er sagt, så er den person der er ansvarlig for
akvarieafdelingen, uddannet dyrepasser, da vi ønsker at kunne tilbyde den bedste service og viden.

Jeg vil forslå, at du kommer ind i butikken og spørg efter mig, Michael Rasmussen, så vi i fællesskab kan tage dialogen sammen med den ansvarlige for akvarieafdelingen. Det er altid langt nemmere, at løse problemerne, når vi står overfor hindanden.

Vi ser frem til, at få dialogen, så vi kan blive bedre til, at yde den optimale service i butikken. Evt. ring først, så vi er sikker på du ikke køre forgæves for at møde mig, tlf. 7595 4141, tryk 4 for planteskolen.

Tante´s Have & Dyrecenter

Michael Rasmussen
Indehaver

Altid hjælpsomme

Gang på gang, når vi besøger Tante's have, får vi altid god behandling og de tager sig god tid til hver enkelt spørgsmål.
De seneste par gange har vi fået hjælp fra Jess og Peter og det har vi været meget glade for!
Vi glæder os til jeres juleudstillinger.

Mona, Knud og Vivian

6. oktober 2015