4,5

Jeg bestilte, der manglede en enkelt. Dagen efter blev varen leveret uden problemer!

13. november 2010

jeg prøver igen....

Lidt for lang leveringstid - vistnok pga. rod med computeren. At Postdanmark så også fjollede rundt med postnumrene gør jo ikke oplevelsen bedre.

MEN - de købte varer (2 sjaler) er superfine af god kvalitet og billederne lyver bestemt ikke.
Så jeg handler gerne hos jer igen.

14. september 2010

Fin og hurtig behandling. Hurtig levering.
Dog svært at vurdere materiale og farve på netbillede. Havde måske troet efter billedet - at stoffet var mere stift da der stod ciffon. Jeg synes det er tylagtigt materiale og farven er lidt mere lilla end set på billedet. Men ok vare, som stort set lever op til forventningerne.

12. august 2010

Super effektiv, hurtig og venlig service

Jeg ringede med forespørgsel på farven på en taske og fik hurtig og venlig betjening. Så bestilte jeg tasken, som jeg modtag hurtigt efter. Desværre var farven ikke rigtig, så returnerede tasken og straks blev mit udestående indbetalt på min konto og jeg modtog en mail vedr. overførsel. Helt igennem venlig og effektiv service fra TantaLyserød. Der handler jeg gerne igen :-))

8. august 2010

2 x hurtig levering med fin indpakning

Jeg har købt fine øreringe og læderpung hos Tantelyserød.
Hver gang er det leveret hurtigt og fint indpakket.

Der er også blevet svaret hurtigt på email når jeg har skrevet til Tanten.
Jeg vil derfor gerne anbefale Tante lyserød til andre.

7. maj 2010

anmeldelse af espressokande

Jeg bestilte en espresso-kande + bønner til en fra min familie i gave, og fik den sendt til ham, både med kort og indpakning. alt gik som det skulle, og pakken lever op til forventningerne.
service er i top . glæder mig til at benytte siden igen.

16. april 2010

Overskuelig hjemmeside, gode tilbud, hurtig levering og med lidt ekstra, så jeg føler mig forkælet. Tak. En stor smiley til Tante lyserød.

23. marts 2010

Min mor blev så glad!

Jeg bestilte en espressokande til induktionskomfur til min mors fødselsdag. Gaven skulle leveres på mine forældres adresse, og ankom blot et par dage efter, jeg havde bestilt. Kort efter havde jeg en meget begejstret mor i røret, der ivrigt fortalte om, hvor flot indpakningen havde været. At varen så også fuldt lever op til forventningerne er jo ikke dårligt :)
Det kan klart anbefales at købe gaver hos Tante Lyserød!

30. november 2009

Positivt fra start til slut

Bestilte et tørklæde, og allerede dagen efter var min ordre behandlet. Det er dejligt, når nu man glæder sig til at modtage sin vare. Da jeg modtog pakken, var mit tørklæde ovenikøbet pakket pænt ind i pergamentpapir og som en lille overraskelse var havde tante vedlagt tre karameller...det gav mig et smil på læben :o) Det var en rigtig sød gestus og opmærksomhed midt i en ellers travl arbejdsdag.
Så tak for en positiv oplevelse.

16. november 2009

Lækre produkter, fantastisk service og lynhurtig levering!

Jeg købte en superfin adventsstage, som kun er sødere i virkeligheden end på billedet, ligesom de 2 ophængelige træengle og nissen til at hænge på min hoveddør. Virkelig skønne produkter, og til en rigtig god pris!
Jeg modtog min pakke allerede dagen efter bestilling - helt igennem fantastisk! Alle produkter var intakte og jeg er vild med det fine lyserøde papir til beskyttelse af varerme.
Service over al forventning - jeg har aldrig været mere tilfreds med en ordre!

11. november 2009

Nem og behageligt gave indkøb

Jeg har købt et sjal/tørklæde, der blev leveret den efterfølgende dag,dejligt. jeg har handlet hos tante lysserød en gang, kunne helt klart gøre det igen og anbefaler det gerne til andre. Sjalet levede helt op til mine forventninger. Det er givet som gave, og det var rigtig dejligt at jeg kunne vælge at få det pakket ind. Indpakningen var rigtig fin.

4. oktober 2009

Flot service!

Jeg købte en espressokande til induktion. Den ankom hurtigt derefter. Fin kommunikation undervejs.

"Tante Lyserød" ringer imidlertid og forklarer at leverandøren har sendt hende og dermed mig en forkert kande, og leverandøren kan ikke levere den rigtige men en anden større (og dyrere) kande. Den tilbyder hun i stedet uden at det vil koste mig en krone. Jeg takker ja og hun sender den ny kande, og vedlægger "frankeringsseddel", så jeg kvit og frit kan returnere den gamle...

Det kan ikke gøres bedre!

5. januar 2009

Er dette din virksomhed?