Bestiller mandag. Får ordrebekræftelse onsdag. Rykker fredag og vil annullere ordren hvis den ikke sendes fredag. De pakker den fredag, men oplyser, at der kan gå op til 24 timer før GLS henter pakk... Se mere

Super dejlig butik, både den fysiske men også webbutikken. Rimelige priser for rigtig god kvalitet. Smag endelig deres Rooibos med vanilje, som en drøm. Butikken er utrolig god betjening, super pro... Se mere

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Får ikke hvad man bestiller

Jeg bestilte 250 g the. Fik desværre kun leveret 100g. Da jeg tager kontakt til jer d 7 februar, får jeg hurtigt en tilbagemelding om at det selvfølgelig er en fejl og at i vil sende de resterende 150 g samt lidt ekstra the som undskyld, og det ville blive sendt samme dag. Her tænkte jeg, at det var super godt service! Men der blev jeg godt nok snydt...
10 dage efter denne korrespondance, havde jeg intet hørt og skrev til jer for en status. Intet svar. Jeg skrev igen d 23 februar. Intet svar. Jeg ringede til jer. Intet svar. Jeg står derfor nu og har betalt for noget jeg reelt ikke har fået - og som åbenbart skal kræve en lang kamp for at få... en ting er sikkert, det var sidste gang jeg lagde en bestilling hos jer!

7. februar 2026

Utrolig dårlig service

Ufattelig dårlig service. Vi bestilte en julekalender weekenden inden d. 1. Dec., ifølge hjemmesiden er der *OP TIL* en uges leveringstid. Da ugen gik og vi ingen forsendelsesbekræftelse fik, tog kæresten fat i kundeservice. D. 1. Dec. kom svaret, at kalenderen bliver sendt samme dag. Guess what - det gjorde den IKKE. Kæresten tog fat i dem igen ad 2 omgange, uden svar. Vi har nu valgt at annullere ordren, og er spændt på om vi i det mindste får vores penge igen. Utrolig dårlig oplevelse, lad for guds skyld være at handle hos Tante T!

9. december 2025

Over en uges leveringstid

Bestiller mandag. Får ordrebekræftelse onsdag. Rykker fredag og vil annullere ordren hvis den ikke sendes fredag. De pakker den fredag, men oplyser, at der kan gå op til 24 timer før GLS henter pakken.
Tja, det gør GLS så ikke, og nu er det søndag, stadig ikke hentet.
Vedhæftet Tante tes faktura, er en "fortrydelsesformular". Nu forstår jeg hvorfor.

10. november 2025

Man retter ikke på sin kollega midt i betjeningen

Tante T har været vores tested i flere år og vi elsker det sted, mest fordi vi altid er blevet betjent på en rar facon. I dag søndag d 23-2 kl ca 13.30 køber vi te igen. Vi bliver ekspederet af en særdeles sød kvinde. Vi snakker om te og hun vejleder så fint. Vi køber 4 poser te. Hun forærer os en lille prøvepose af en te, vi gerne vil smage. "Det er for meget" siger den mandlige ansatte der står ved siden af (han siger det to gange). Kvinden der er igang med at snakke med os og som har puttet lidt the ned i en meget lille prøvepose klarer situationen, men jeg ser hun er påvirket af kommentaren fra kollegaen. Vi købte mere te end vi plejer (måske på grund af rar betjening fra kvinden). MEN man retter ikke på sin kollega hen over hovedet på kunderne. Det er meget dårlig praksis i en ellers meget dejlig teforretning. Pas godt på kvinden , hun er en værdifuld ansat. Hun ved hvordan man sælger.

23. februar 2025

Besvarelse fra Tante T

Hej Lene, Tusind tak for, at du tager dig tid til at gøre opmærksom på din oplevelse. Vi har nogle super medarbejdere, som vil deres arbejdsplads og vores kunder det allerbedste. Derfor er det godt at blive gjort opmærksom på ting, som vi kan forbedre. Allerbedste hilsner, Henriette, Tante T

Bestilte som første gang hos Tante T

Bestilte som første gang hos Tante T, og sikke en skøn oplevelse, bestilte 4 teer og fik 3 prøver umm de smager bare fantastisk alle sammen:-) Vender helt sikkert tilbage. Har set i har en venille te som helt sikkert skal gives i gave til en veninde der skal prøve løs te for første gang.

8. februar 2025

Udmærket te

Udmærket te. Men det er dyrt og de er langsomme til at sende varerne. Man er efterhånden blevet forvænt med butikker der sender samme dag, så man har det dagen efter.

2. november 2023

Min seneste portion te

Min seneste portion te, lugtede og smagte meget parfumeret. Jeg skrev og spurgte om der var nye tilsætningsstoffer i min te. Jeg ønskede ingen kompensation, da jeg havde vænnet mig til den, men alligevel sendte man mig nogle andre teer, som jeg måske bedre ville synes om, og dette helt uden beregning. Det er meget flot kundeservice. Tak for det.

24. januar 2023

Middelmådig service

Opdatering: har nu langt om længe hørt fra Tante-T. De beklager fejlen og har sagt de vil sende penge retur. Det vil tiden så vise

Bestiller en fin tekande med varmer…modtager efter få dage en pakke med den forkerte tekande i.
Kontakter firmaet via mail…der står på deres hjemmeside at de bestræber sig på at svarer inden for 24 timer….jeg har nu på 3. dagen stadig ikke hørt noget. Bestemte mig så for at ringe til dem i dag…men der er ingen tager telefonen….
Ringe firma med seriøs ringe service

2. februar 2022

Gebyr ved køb i forretning

I svare ikke fyldstgørende… i udlevere en lille papirspose frem for en alm. pose og kræver alligevel 4 kr… som i øvrigt ikke er 6L

Jeg var forbi jeres forretning i Torvehallerne og her afkræver i 4 kr. for en lille post (under 5 liter) når man køber the selvom disse poser ikke er pålagt afgift pligt.
I burde som minimum tilbyde en alm. plast pose når i afkræver 4 kr. for en pose ved køb.

4. maj 2021

Besvarelse fra Tante T

Kære Jesper, det har siden 1. januar været lovpligtigt at opkræve min 4 kroner for alle bæreposer med hank - uanset materialet. Derfor er vi nødsaget til også at gøre det. Vi beklager, at du er utilfreds med lovgivningen, men den kan vi ikke ændre. Du kan læse om det her: https://www.danskerhverv.dk/presse-og-nyheder/nyheder/uddeling-af-gratis-bareposer-forbydes-per-1.-januar-2021/
Bedste hilsner
Henriette

Rigtig god service og fint udvalg

Har købt her mange gange gennem årene og har altid fået god service. De er gode til at sende de smagsprøver, man beder om, ovenikøbet i en størrelse, så man rent faktisk kan smage teen nogle gange. Denne gang bestilte jeg en te forkert og da de ikke nåede at se min rettelse på mail, valgte de at sende den te, jeg ville have haft i stedet - ganske gratis. Det er da en fantastisk service!

Teerne kommer altid i en effektiv hermetisk lukket pose.

15. april 2021

Den 16/2 skrev jeg herinde

Den 16/2 skrev jeg herinde, da jeg ikke kunne kontakte tante-t. Mine vare var ikke kommet og jeg ville gerne vide hvornår de kom.
Sammen aften den 16/2 fik jeg svar på mail,at der var sket en fejl og ville sende min varer dagen efter. Samtidig fik jeg mine penge retur. Hatten af for den service. Jeg har fået mine vare og en del prøver på andet the.

24. februar 2021

Jeg vil gerne rose Tante T

Jeg vil gerne rose Tante T. Jeg har bestilt der noglegange og der er aldrig noget bøvl. Dejlig te. Jeg vil dog ønske at det også var muligt at få leveret med postnord.

4. december 2020

Besvarelse fra Tante T

Kære Line, Tusind tak for de pæne ord. Vi har faktisk haft lidt forsinkelse i webshoppen på det seneste, men vi gør altid vores yderste for at passe på jer kunder :) Og vil vil bestemt overveje at sende med postnord i det nye år :)

Sælger de te fyldt med pesticider?

Sælger de te fyldt med pesticider? Jeg bad dem sende dokumentation for, at indhold af pesticider i deres te ligger under EUs grænser, og de svarede aldrig. Hvor sandsynligt er det, at de har styr på, hvad de sælger?

9. oktober 2020