Tante Lilla er flot!
Vi har handlet en del gange hos Tante Lilla - og vi kan ikke la alle disse anmeldelser stå uimotsagt! For vi oplever Tante Lilla som en flot, farverig og oprigtig dame, som lever og ånder for gamle ting, og som via sit store netværk har klaret at samle masser af flotte ting, som vi andre bare må ha'!
Så kom der dessverre alvorlig sygdom ind i billedet- vi ved ikke hvordan det er gået med Tante Lilla op i alt dette, men jeg reagerer på det stærkeste, når ingen af de negative anmeldelser på denne side på denne side "godtar" at alvorlig sygdom selvfølgelig også vil præge kapaciteten for øvrig. Man skulle ikke tro at I som skriver disse negative anmeldelser har haft større ufordringer i livet end influenza!?! Dette er smagløst! Så gå da hellere på Ikea og køb alle samlebåndsprodukterne som findes der!
Hvis man bevæger sig ind i den verden af gamle ting som Tante Lilla representerer, så hører det med en grad af købmandsånd, en gammeldags god handel, et stort hjerte - og det er gerne folk som har prøvet lidt af hvert i livet, som man finder i dette flotte miljø. Og her finder man da Tante Lilla som den flotte dame hun er!
Jeg vil gerne anbefale Tante Lilla på det stærkeste - jeg håber ikke sygdommen har gjort det nødvendig at slutte med den flotte butik!??? Uanset: til Jer som tillader Jer at udlevere Jeres kritik her på disse sider, hvor modparten vanskelig kan forsvare sig: Så gå dog til Ikea!! Og lad os andre slippe for alle de sure opstød på net!