Ik kwam Tanqyou tegen in Friesland en later in Putten. Relatief klein maar wel ondernemend en groeiend bedrijf. Natuurlijk ga ik voor de prijs, rondom die van de Makro in Duiven, maar vooral ook he... Se mere

Momenteel in Pilot fase met zakelijke account. Bedrijf is goed bereikbaar, telefoon, e-mail, WhatsApp. Wel blijft telefonisch bereikbaarheid een verbeterpunt. Bedrijf heeft een platte structu... Se mere

1. Tankstation
  2. Tankstation med alternativ brændstof
  3. Ladestation til elektriske køretøjer
  4. Selvbetjent vaskehal

TanQyou is méér dan een tankstation. Wij zijn jouw mobiliteitspartner voor zowel particulieren als zakelijke rijders. Of je nu komt tanken, laden, parkeren, wassen of ritten registreren – bij ons regel je alles moeiteloos op één plek. Zonder kleine lettertjes, met scherpe prijzen en altijd persoonlijk contact. Vanuit het noorden bouwen we aan slimme, toegankelijke en duurzame mobiliteit voor iedereen. Meer dan 100.000 gebruikers gingen je al voor.

4,0

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Geen registratie bij gemeente

Blijkt bij gebruik van deze applicatie dat je parkeeractie niet altijd geregistreerd wordt bij de gemeente van Amsterdam. Ik ontving een dikke boete en ben daartegen in bezwaar gegaan met het bewijs dat ik de parkeeractie had voldaan in de applicatie met als resultaat een besluit bezwaarschrift dat de gemeente nooit een betaling had ontvangen van Tanqyou. Nu wilt de applicatie het dossier nier in behandeling nemen omdat ik geen bezwaarschrift kan uploaden. Top service...

6. februar 2026
TanQyou-logo

Besvarelse fra TanQyou

Beste Jesse,

Zoals reeds eerder gemeld ontvangen we graag het gehele bezwaarschrift, dit zodat we het volledig voor je kunnen onderzoeken. Helaas hebben we deze tot op heden niet ontvangen. Zonder dit bezwaarschrift kunnen wij geen dossier openen.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice TanQyou

App gewoon ff. Welkom in de 21ste eeuw.

Compleet onnodig een incasso bureau ingeschakeld. Kennelijk stond mijn email adres voor de app niet op mijn standaard emailadres waardoor ik de openstaande rekening simpelweg niet zag. Incassobureau is kennelijk nodig om een appje of sms te sturen. Binnen de minuut -zij het kokend van woede- de rekening veels te duur betaald. Dat had tanQyou ook wel kunnen doen gezien ze je telefoonnummer altijd hebben bij een parkeerapp, hadden zij hun geld gekregen, had ik niet te veel hoeven betalen.

23. april 2026
TanQyou-logo

Besvarelse fra TanQyou

Hi Jelle, vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Wij hebben 2 herinneringen, een aanmaning en twee extra berichten naar het opgegeven mailadres gestuurd. Daarnaast zie ik dat er op 10 april een poging is gedaan om je te bereiken op het opgegeven 06-nummer. Wij hebben er dan ook alles aangedaan om je te kunnen bereiken. Het is op eigen verantwoordelijkheid om je opgegeven mailadres in de gaten te houden.

Met vriendelijke groet,
Klantenservice Team TanQyou

Gemak

Ik kwam Tanqyou tegen in Friesland en later in Putten.
Relatief klein maar wel ondernemend en groeiend bedrijf.
Natuurlijk ga ik voor de prijs, rondom die van de Makro in Duiven, maar vooral ook het gemak van de pas.

13. april 2026

Prima tankstation

Ik tank hier al jaren. Het tankstation is dichtbij, de prijzen zijn netjes.
En als je wilt kun je ook nog meedoen om een prijs winnen, leuk toch?

Mooie prijs gewonnen bij TanQyou

Ik heb een erg mooie en degelijke koffer gewonnen van No Boring Suitcases door te tanken bij en mee te doen aan de prijsactie van TanQyou. Niet alleen tank je voordelig bij TanQyou, je maakt ook nog eens kans op echt mooie prijzen, chapeau!

17. april 2026

Ik tank regelmatig bij de tanqyou

Ik tank regelmatig bij de tanqyou, ook omdat deze dicht bij mijn huis is en meestal de goedkoopste van de buurt!
Ook doe ik mee met de prijzenpot waarin ik al 2 x heb mogen winnen!