1. Bilreservedelsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Tangholm A/S - en af de bedste

2,6

Under middel

Ingen service

Tangholm hillerød kunne ikke finde fejl på bilen trods den har været oppe på værkstedet gentagne gange (indenfor garantiperioden) med samme fejl...

Efter garantiperiodens udløb er der ingen hjælpe at hente....

16. juli 2015

Totalt dårlig service

Ringede og spurgte om de havde tid til at lave min startspærre...Det havde de og ville lave bilen dagen efter eftersom jeg bruger bilen meget...
De ringede tilbage og sagde at de havde bestilt en ny startspærre og at det ville koste 2500..det var så ok...ringede ind hver dag eftersom værkføreren ikke ringede som lovet,og de arbejdede på den sagde han...da der var gået 1 1/2 uge fik jeg nok og ringede igen og igen....Værkføren sagde at de var i gang med den og havde problemer...Det var ikke sikkert at de kunne nå at gøre den færdig og det var fredag...Så ringede jeg til min kæreste og spurgte om hun ikke kunne køre forbi og se om de arbejdede på den eller om den holdte udenfor...og selvfølgelig holdte den udenfor...Hun gik ind og gav ham en ordentlig opsang....2 1/2 time efter ringede han og sagde at den var færdig og at jeg kunne hente den...
Dagen efter opstod samme problem igen..Nu kunne jeg starte forfra og ventede til mandag...Snakkede med samme værkføre igen og han ville ringe tilbage efter han lige havde fundet ud af hvordan den skulle hentes...men han ringede aldrig igen så jeg ringede derud..Han var på kursus og ville ikke komme før næste uge...Fik så aftalt med en anden medarbejder som var mere troværdig og de hentede bilen dagen efter...jeg fik så bilen tilbage om fredagen næsten 3 uger efter de havde fået den første gang...Har aldrig været udsat for så et dårligt værksted som Renault Tanhholm er...Eller rettere sagt så tror jeg mere at deres værkfører Jan er en elendig leder med meget lidt styr over tingene og lover mere end han kan klare...Som jeg sagde til ham..Folk kan sagtens forstå at de skal undvære deres bil i 3 uger hvis de ved det...men kunderne bliver sure hvis man lyver dem op i hovedet hele tiden...så ham men dem tilgengæld også i røret hele tiden...
Aldrig mere Tangholm
Sasa

25. januar 2015

En meget positiv oplevelse

Tangholm i Ballerup:
Vi kom for at få et tilbud på køb af en Renault Clio Sport Tourer og blev mødt at sælger Andreas Nielsen. Han var utrolig venlig, imødekommende og det lyste ud af ham at han kunne lide sit job. Han var meget ærlig og tålmodig og meget vidende om den bil vi var interesseret i.
Han gav os et tilbud vi ikke kunne afslå og allerede en uge efter kunne vi hente bilen.

24. januar 2015

4 Dage - intet udført

Jeg skriver denne klage da jeg aldrig har oplevet så dårlig service på et autoværksted før - tangholm Ballerup. jeg har ny firmabil(1. år gammel Renault) og kan ikke undvære den I mit job.
1. gang, var den gal med automatgearet - jeg afleverede bilen og efter 2 hele dage havde de ikke kunne finde en fejl og sagde at den nu var blevet "opdateret", jeg spurgte om den så kørte som den skulle - det vidste de ikke - det kunne jeg selv afprøve og give dem et kald tilbage om, efter en uges tid? Intet var anderledes - og jeg gad ikke gøre mere ved dette da jeg ikke kunne undvære min bil igen.
Udover dette ringede de heller ikke med nogen status - man skulle selv henvende sig.
2. gang, var da viskerne ikke virkede - jeg ringede om de kunne lave det, det ville de gerne og jeg afleverede bilen kl. 8 - super! De sagde de ville ringe tilbage, men at den nok var færdig til om eftermiddagen.
Da jeg stadig ikke havde hørt fra dem kl. 15.30, ringede jeg selv og de sagde at den alligevel ikke var færdig, men det ville den være, den følgende formiddag.
Dagen efter kl. 12 havde jeg intet hørt og måtte selv ringe IGEN, så sagde de at den ikke ville blive færdig den dag også- da det nok var noget med computeren!!!!!
Derfor forlangte jeg at få min bil tilbage - så jeg kunne køre den til nogen som GAD at lave den.
Udover dette er noget af personalet ved skranken meget nedladene og arrogante.

Håber virkeligt dette kan få andre til at vælge et andet sted at få lavet deres bil!!!

9. januar 2015

Ubeskrivelig dårlig service!

Jeg skrev denne mail til direktøren for Tangholm Ballerup, efter adskillige dårlige oplevelser. Han svarede tilbage samme dag, at han ville undersøge sagen og vende tilbage… Det er nu 6 uger siden, og jeg har stadig intet hørt.

"Kære Flemming
Jeg skriver til dig, fordi jeg nu flere gange har haft en dårlig oplevelse på jeres værksted i Ballerup.
For korthedens skyld, vil jeg nøjes med at fortælle dig om min seneste oplevelse.
Søndag d. 6. juli begynder olielampen pludselig at blinke i min Punto (XXXXXXX). Jeg ringer med det samme til Fiat service, som sender et fejeblad og kører bilen til Tangholm i Ballerup. Der er kun en enkelt sælger på arbejde, men vedkommende er flink til at hjælpe os med at få en lånebil, samt skrive en seddel til en af værkførerne, om at de skal kontakte mig dagen efter. Jeg får at vide, at da bilen stadig er under garanti, skal jeg ikke betale for lånebilen.
For en god ordens skyld ringer jeg til Jer mandag d. 7. juli, da jeg ikke hører fra Jer. Da jeg endelig kommer igennem efter lang ventetid, kommer jeg ikke i kontakt med en værkfører, men en anden person, som skriver en seddel med info vedr. bilen til værkføren og lover mig, at jeg vil blive ringet op. Jeg hører stadig intet fra Jer og prøver igen at ringe tirsdag d. 8. juli, hvor jeg igen får kontakt til en person som ikke er værkfører. Han finder dog efter et par minutter, en seddel med mit registreringsnummer og et spørgsmålstegn på. Det er altså stadig ikke lykkes dine folk at få indskrevet min bil, samt finde ud af hvad der er galt med bilen. Jeg forklarer endnu engang vedkommende hvad der er galt med bilen, og han lover at ringe tilbage senere samme dag for at fortælle, hvornår bilen kan blive efterset.
Jeg hører intet, men får et opkald dagen efter, med besked om at nu er bilen klar til at blive afhentet.
Ved afhentning af bilen bliver jeg betjent af Jan Stegemann, som nærmest bliver fornærmet over, at jeg beder om at få at vide, hvad der er blevet lavet på bilen. Denne oplevelse har vi haft flere gange ved afhentning af bilen hos Jer. Han fortæller mig dog, at de har nulstillet servicelampen og skiftet noget ved højre forhjul. Jeg fortæller ham, at det ikke var servicelampen, men olielampen der blinkede. Hvilket også var konklusionen da bilen blev hentet af fejeblad og kørt på værkstedet. Han gentager at olielampen ER servicelampen, hvortil jeg svarer, at det vist ikke kan være rigtigt. Det er dog ikke til diskussion og jeg kunne ikke få en nærmere forklaring.
Jeg får ikke noget papir med på reparationen, men i stedet får jeg en regning på leje af lånebil. Jeg forklarer Jan S. at jeg var blevet oplyst, at jeg ikke skulle betale for lånebilen, udover de 75 Kr. i forsikring pr. dag. Det havde Jan aldrig hørt om, og jeg måtte gentagne gange forklare ham situationen inden han krediterede lejen og gav mig regningen på forsikringen. Under denne samtale går Ronnie Thorsen forbi Jan, og de udveksler en kort bemærkning rettet mod mig, og efterfølgende smågriner de begge lidt hånligt. Det var simpelthen så uprofessionelt og respektløs en adfærd, og jeg sjældent har oplevet noget lignende.
Jan beder mig betale for forsikringen. Jeg gør ham opmærksom på, at sidste gang bilen var på værksted og vi havde en lånebil, som blev betalt i indskrivningen, modtog vi efterfølgende en rykker på beløbet. Så jeg vil gerne forbeholde mig retten til at betale via bankoverførsel for at undgå samme situation.
Jeg tager hjem og betaler regningen med det samme.
Men nu har vi samme problem igen! Vi modtager en rykker for noget som allerede er betalt, og for at det ikke skal være løgn, så indbefatter rykkeren også leje af lånebil, som ellers skulle være krediteret.
Kort kan jeg nævne at tidligere gange hvor bilen har været på værksted, som den i øvrigt har været alt for mange gange i forhold til at den er købt fra ny, er der ligeledes oplevet upassende adfærd fra dine indskrivningsfolk. Min kæreste har bl.a. gjort opmærksom på, at der kommer klik-lyde fra rattet, hvortil der blev svaret, at det nok er gearkablet sagt i en meget nedladende tone. Da hun hertil svarer, at det helt sikkert er en lyd som kommer fra rattet, er det igen blevet gjort klart, at det ikke er til diskussion dog uden forklaring på problemet. Vi har gang på gang oplevet virkelig dårlig kundeservice i indskrivningen.
Jeg er dybt skuffet over den behandling både jeg og min kæreste har fået hos Tangholm Ballerup. Vi var ellers meget positive over den service vi fik af Ulrik vi købte bilen af. Han var både professionel og kompetent. Derefter har det desværre været den ene dårlige oplevelse efter den anden.
Vi er normalt ikke mennesker der føler og dårligt behandlet, og det er første gang jeg nogensinde skriver et sådant brev. Men da tonen sikkert er en anden når du er til stede, synes jeg du skal vide hvordan man som kunde opfatter dine medarbejdere i indskrivningen.
Jeg ser frem til at høre fra dig, og til at modtage en bekræftelse på, at fakturaen er krediteret. "

2. oktober 2014

Hurtig, men upålidelig service

Har netop oplevet en 'reparation' på min 3,5 år gamle Renault Megane. Motorlampen lyste, og da instruktinsbogen anbefaler at stoppe motoren med det samme, måtte den bugseres til værkstedet.

Jeg eringer til Tangholm mandag morgen, og de er venlige at kigge på det samme dag, og lover at kontakte mig når der er nyt.

Da klokken er 15:55, beslutter jeg selv at ringe til værkstedet, jeg kunne ikke telefonisk få noget at vide om reparationen, men bilen var tilsyneladende klar.

Tangholm diagnosticereret, og regeneret partikelfiltret, hvilket tilsyneladende er hvad der skal til. Værkstedet har derudover opdateret softwaren i indsprøjtningssystemet, hvilket er en ekstraudgift på 1000 kr..

Bilen har kørt 35000 km, og været til service 3 gange på aut. værksted... Sidste gang godt 14 dage forinden. Den er altså blevet serviceret væsentligt oftere, end foreskrevet af Renault... Jeg kunne stillede derfor en række spørgsmål, f.eks.:

- Hvorfor skal softwaren 'pludselig' opdateres ?
- Hvilken glæde har jeg af opdateringen ?
-Hvorfor ringede man ikke til mig, og spurgte om jeg vil afholde den ekstraudgift
- Og er det iøvrigt normalt at man skal have den slags problemer, på en velserviceret nyere bil.

Jeg kunne ikke få svar på noget af det. Så de to stjerner er for at tage bilen ind samme dag som de fik den ind. De manglende 3 er for at behandle reparationen som en blankocheck.

25. september 2014

super service

Afleverede bilen med et fladt hjul og en time senere blev jeg ringet oo at den var klar til afhentning. Vi havde aftalt at jeg ville hente den dagen efter og derfor havde de stillet den i deres aflåste parkeringsgård natten over... Super service og 250.- inkl moms for at få lappet et dæk.. det finder man vist ikke billigere i Kbh..
Så i får 5 stjerner af mig..

6. juli 2014

Elendig service

Har nu igennem 2 1/2 uge prøvet at komme i kontakt med tangholms værksted for at få udskiftet min forlygte. Gang på gang lover de at vende tilbage når de har kigget på det, Hvilket aldrig sker.
Ik destomindre kan de ikke finde bilen i deres system og jeg må hvergang forsvarer at jeg har købt bilen hos dem.

Skuffende service, find et bedre værksted

10. juni 2014

En skidt oplevelse

Min Renault vil pludseslig ikke starte efter den har været slukket i 10 minutter.
Hvad gør en klog - ringer selvfølgelig Tangholm - Hillerød, som må forventens at have spidskompetencerne på området, nemlig at give gode råd og fif til hurtig hjælp.
Taler med en særdeles flink og serviceminded mand, som guider mig til at gøre forskellige ting, som kan afhjælpe min udfordring - men ingenting virker. Han tilbyder, at de lige hurtigt vil kigge på bilen, hvis ikke DAH kan få den startet. Citat: "Så får du lige DAH til at køre den herop til på Falkevej i Hillerød og så kigger vi lige hurtigt på den"
TAK siger jeg er er glad over udsigten til få den hurtigt på gaden igen. Bilen bliver bugseret til Tangholm på Falkevej, hvor jeg bliver afvist i Indskrivningen!
"De kunne under ingen omstændigheder kigge på min bil før i næste uge. Og om jeg havde forestillet mig, at de skulle sætte de andre kunders biler til side og kigge på min i stedet for"???
Tjaeh - min forventning var ihvertfald, at de var troværdige og at de holdt, hvad jeg var sat i udsigt. -Og føj for en arrogant tone-
Enden blev, at bilen blev bugseret til et andet og MEGET mere imødekommende, serviceminded og tjenestevilligt værksted.
Jeg vil IKKE anbefale Tangholm til nogen.

8. januar 2014

Tangholm vil ikke sælge deres el-biler

Jeg fik efter mange forsøg kontakt til Tangholms elbil-eksperter, som vidste mindre om Renaults elbiler, som de i princippet sælger, end en læsning af brochurerne kan fortælle. Visse oplysninger viste sig endda at være helt forkerte.
De lød bestemt ikke som om, de kunne anbefale deres egne elbiler. Jeg begynder at forstå, hvorfor salget går så trægt.

23. oktober 2013

KAN VARMT ANBEFALES!

Vi handlede en lille Fiat 500 til min kone hos Tangholm i Ballerup. Jeg har gennem tiden købt bil hos flere forskellige forhandlere, men Tangholm må siges at være en af de bedre. Deres sælger Andreas, tog godt imod os, og ga´ en super service. Vores indtryk er at de leverer ærlig rådgivning omkring bilkøb... Derudover havde de selvfølgelig varen på lager så ikke lillemor skulle vente på at komme ud at trille..

17. juli 2013

Manglende Service

Puha....havde min kones bil til service for et par uger siden!! Og efter at have tænkt over det, kommer min mening til kende her... efter været ankommet til Energivej og fundet tangholms parkering eller manglende(kunne ikke finde en plads på deres egen parkering måtte jeg vende rundt på pladsen, da der ikke var åbent hele vejen rundt) fandt jeg en plads ude på vejen. Da jeg så endelig fandt indskrivningen(dårlig visning) stod jeg omkring i 5-8 minutter ved skranken før der var en af de personer der henvendte sig til mig....der var det en frisk ung fyr i reservedele der henvendte sig til mig, og henviste mig til af de to herrer på værkstedet der sad med hovederne klistret til skærmene... finally tog værkføreren tid til mig og spurgte efter mit reg nr hvilket jeg oplyste...men nu kunne de ikke finde bilen!!!! jeg sagde til dem min kone havde ringet til dem og aftalt tid...da det er en leasing bil..og hun havde snakket med en Jan...hvilket begge værkfører hed!! Endelig fandt jan bilen...iflg. ham noget med systemet eller !!! efter at have været i indskrivningen i mere end 20 minutter fik jeg endelig afleveret nøglen til bilen... dårlig oplevelse indtil videre....sagde jeg ville komme igen omkring kl. 16-16.30 når jeg havde fri.....omkring kl. 13 ringede værkstedet og sagde bilen ikke kunne blive færdig....!!!! Det var et ganske normalt service...udover var der bremser der skulle skiftes mm. men forklarede at det var en leasing bil og de måtte ringe til dem (selvom jeg havde sagt det var en leasing bil ved ankomst) 10 minutter efter ringede de igen og sagde alt var fint og den nok skulle blive færdig !!! Da jeg så kom kl. 16.15 og afhentede bilen var der en flink værkfører der afleverede bilen....men kunne ikke helvis forklarer mig hvad der var lavet da det var den anden værkfører der stod for Renault !! og ingen beskrivelse på hvad der var sket !!! Men han sagde de ville kontakte mig for yderligere da der manglede noget !!! Hmmmm..efter 14 dage intet sket...derfor kørt til Renault Nærum som ud bedret en udskiftning af de bremser som tangholm ringede om ville tage en ekstra dag at udfører!! Giver derfor 2 stjerner for den venlige aflevering af bilen..og den var støvsuget.. derfor ikke flere stjerner, kommer ikke hos tangholm foreløbig..selvom vi havde en firmabil for 5-6 år tilbage hvor servicen var meget bedre, havde derfor forventet det samme, kører derfor hellere længere for at får varen jeg forventer.
Thomas Lindenborg

13. juni 2013

Top kundeservice

Købte en 159 hos Tangholm for et ½ år siden, måtte retur pga larm når aircon var tændt.. det viste sig at være et blad som sad i klemme, en uberettiget reklamation, alligevel kun smil og godt humør - top kundeservice - både pr. telefon og ved fremmøde.

18. november 2012

Superservice

købte et forrør til min Fiat og opdager jeg har glemt min pung! kan regne ud jeg ikke kan nå hjem og hente den inden reservedelslageret lukker så jeg spørger hvad jeg skal gøre. Ikke noget problem siger ekspedienten Deniz, jeg venter på dig. Og selv om jeg kom et kvarter, 20 minutter over lukketid var der lutter smil. Tusind tak for en kundebetjening extra ordinare!

12. september 2011