Ringede til dem ang en brugt bil som min datter gerne ville prøve, så vi ville lige være sikker på at den stadig var til salg, så vi ringede på forhånd og de sagde at vi bare skulle komme forbi og... Se mere

Rigtig god service. Behagelige medarbejdere og lånebil til rådighed. Tang biler hjalp med at få det lavet under garantien. Kan kun anbefales herfra.

Køber en bil til 400.000 og få den serviceret ved Tang biler i Ringkøbing af flere omgang. Og denne blev så den sidste. Reservedels priser, der ligger minimum 4 gange over dyreste pris fundet... Se mere

Tak Tang biler Holstebro for den høje faglighed i at løse problemer. Jeres professionalisme og fornemme service får kunden til at holde sig til at handle med jeres virksomhed under alle omstændighede... Se mere

1. Bilforhandler
  2. Bilsalg

Bilforhandler Nybo Bakke 1, Holstebro, Denmark +45 96 10 51 51 salg@tang-as.dk tangbiler.dk/med-holstebro

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

God servic

Tak for god behandling vi har købt vores 3 bil af kendt . De er prof til finger spidserne.
Rigtig god gennem gang af bilens funktion, har lige hentet vores nye Hyundai Kona

14. december 2023

En rigtig god oplevelse.

En rigtig god oplevelse.
Jeg skriver normalt aldrig en Trustpilot anmeldelser, men Tang Biler fortjener en anmeldelse.
Kent (sælgeren) insisterede på at levere den bil som vi købte, ny serviceret og nysynet.
En rigtig god behandling hele vejen igennem.

26. juni 2023

Tang Biler Ringkøbing

Denne anmeldelse omhandler kun Tang Biler i Ringkøbing.

Service i topklasse. Man bliver mødt af et super kompetent og imødekommende team. Man bliver altid taget godt imod og og man kan virkelig mærke at folkene bag Tang Biler Ringkøbing brænder for det de laver.
Jeg er ihvertfald super tilfreds med købet af min Kona og den efterfølgende service

Har du handlet en gang ved Tang Biler Ringkøbing, så handler du ikke andre steder.

12. maj 2023

Køb af multivan

Vi ringede til Laust Tirsdag og spurgte efter en bil. Og om den kunne være klar fredag eftermiddag. Da vi stod akut uden en bil. Laust kørte denne handel i hus og levering var helt perfekt ! Det var klasse og mega god service ! Der er helt sikkert ikke sidste gang vi køre fra Aalborg til Holstebro og kigger og evt køber bil ! Tak for god services ! Og tak for handlen

11. november 2022

Serviceeftersyn.

Havde min Suzuki S Cross hybrid årg. 2021 til 40.000 serviceeftersyn hos Tang Biler - i følge serviceskema var viskerblade checket og fundet Ok - jeg vidste at de skulle skiftes da de var slidte og revnede - men dette blev overset - undrer mig da det regnede den dag og under deres prøvekørsel burde de have set det da ruderne ikke blev visket rene. Håber ikke at de har været lige så sløset med deres gennemgang af alle de andre servicepunkter.
Ingen service hos Tang Biler mere fra min side.
Bh J.M.

7. marts 2022
Tang Biler-logo

Besvarelse fra Tang Biler

Hej Jørgen
Tak for dit besøg hos os i Holstebro.
Vores Suzuki Tekniker gennem 15 år vurderede at dine visker ikke skulle skiftes denne gang. Vi beklager naturligvis dette ikke stemte overens med din vurdering.
Tak for din anmeldelse og konstruktive kritik.
Rigtig god dag - mvh. Joachim

Super fin og venlig behandling ved Tang Biler

Har netop været ude og handle bil ved Tang Biler i Holstebro. Vi blev betjent af salgschef Jimmy Iversen. Han var meget venlig og imødekommende.
Vi endte med at købe en brugt Hyundai i20, som var til en fornuftig pris, ligesom vi fik en fair pris for vores brugte bil.
Da vi hentede Hyundaien gav Jimmy sig god tid til at gennemgå alt vedr. handlen og alle bilens funktioner.
Vi kan kun give vores bedste anbefalinger, og vil meget gerne handle der igen.

30. november 2019

Forsikring på lånebilen

Havde bilen ind til reparation som er købt helt nyt hos dem og fik en lånebil som aftalt. Kan ikke klage over udført arbejde eller service, MEN jeg har aldrig haft en omkostning på lejebilen før denne gang.

Måske er det bare mig, men havde en anden bil på værksted i Århus for nylig og der skulle jeg ikke af med noget for lånebilen.
Hos Tang Biler skal i regne med 240kr oven i forsikring ved lånebiler.

8. juli 2019

“Fantastisk oplevelse at handle hos…

“Fantastisk oplevelse at handle hos Tang Biler - Særlig tak til Kenneth, som virkelig har været opmærksom på vores ønsker, og har givet os en fin instruktion - også efterfølgende, når vi har været i tvivl om noget” - hilsen mine gamle forældre, Alice & Herluf Kallesøe, som ikke selv er på nettet.

10. juli 2018

useriøst latterlig Værksted HUSK ventiler

jeg har torsdag d 26 været inde ved Tang biler med et fælge med dæk som de skulle montager og afbalancere jeg betaler for ud da det er min kæreste der skulle hente dem da hun kommer ca. kl. 1620 spørger de om hun har ventiler med for de havde ikke nogen hun vælger og ringe til mig og jeg får så værkfører som spørger om jeg har dem hvor jeg svare om det ikke er meget normalt et værksted montager dem men det havde han ikke lige tænkt på og han havde ikke en mulighed for og få nogle hjem da alt havde lukket så han kunne først om mandagen men jeg får så mine dæk og fælge med kæresten hjem og får pengene retur hvis det var fordi man var bange for om montager dem så sig det istedet for og lukke en gang munddiarré ud
P.S. til dig der skal have sat dæk på dine fælge husk selv ventiler afbalancering`s klodser det er nok ikke med i prisen mangen til useriøst værksted første eneste og sidste gang jeg bruger det
de har vel om mærket haft dækene og fælgene fra kl 10:00 og skulle sættes på om eftermiddagen og de havde ikke lige mit nr som de havde fået

2. maj 2018

Gode nok biler, ringe service

Jeg har månedslejet en bil igennem Skoda Holstebro, en sprit ny Superb. Generelt oplevede jeg at sælgeren var meget lidt imødekommende og meget lidt service-minded. Da tiden var inde til, at jeg skulle have en ny bil, fik jeg at vide, at de ikke havde flere. Da jeg dog afleverede bilen, kunne jeg se, at de så rent faktisk havde flere. Det undrede mig meget og jeg har stadig ikke fundet ud af, hvorfor sælgeren var så negativt stemt. Det endte med, at jeg købte en BMW hos Bayern Autogroup. Det lader til, at når man køber en bil i premium-segmentet, så får man også premium-service og når man køber en Skoda så får man Skoda-service.

1. marts 2018

Snyd med regningen

Havde bilen på værksted, for at få lavet rust i bagklappen, samt udskiftning af en defekt gumme tætning i en af bagdørene. Fik efterfølgende en regning på hvorpå de samtidig havde udskiftet de forreste viskerbladene. Dette var ikke aftalt og i øvrigt var det ikke nødvendigt da både forrude og viskerblade var udskiftet 3 mdr. tidligere.
Tangbiler undersøgte derfor bilens historik (De må åbenbart ikke have tillid til det kunderne fortæller dem) og fandt frem til at de ikke havde udskiftet forrude og viskerblade på den. Måtte derfor sende dem en beskæftigelse på at Danglas havde udført opgaven. Min tillid til Tankbiler kan ligge på et meget lille sted. Kommer ikke mere hos Tangbiler og har dermed droppet beslutningen om at vores nye Tiguan skal købes hos dem.

10. november 2017

Kæmpe ros til personalet hos Tang Biler …

Kæmpe ros til personalet hos Tang Biler Ringkøbing for lynhurtig behandling af en fejlleverance af et par vinterhjul og udbedring af en fejl på bilens advarselssystem. Som ekstra bonus monterede de vinterhjulene uden beregning.

2. november 2017

Køb aldrig den nye Vitara diesel

Køb aldrig den nye Vitara diesel. Bilen står mere på værksted end den kører.
Lige pt har den stået på værksted i 4 uger pga defekt partikelfilter, og skal regne med 2-3 uger endnu før den kan køre.
Ikke lige det man regner med når man leaser en sprit ny bil.
Skod service, og vælger ALDRIG ZUZUKI/TANG biler igen.

3. maj 2017

Kan ikke klage over servicen for der er ingen

Var ude for at ville købe en ny vw up. Gik rundt i butikken i længere tid uden at en eneste sælger sagde goddag og velkommen eller spurgte om de kunne hjælpe os, da de havde merete avle med at snakke med hinanden. Kørte igen uden at have snakket med nogen.

Kørte derefter til Herning afdelingen hvor vi vil handle bil.

28. juli 2016

Altid dyrere regninger

Deres regninger er altid højere end hvad der er aftalt på forhånd. Har oplevede det før, og lagde dem den gang på pause. Har så valgt at give dem en chance igen, i forbindelse med reparation af en Punto i Fiat Holstebro.
Jeg bliver ringet op af værkfører, som fortæller mig hvad det vil koste for hhv. de 2 opgaver, og jeg godkender. Alligevel er regningen næsten 20% højere da jeg modtager den, hvilket jeg selvfølgelig henvender mig til værkføreren for at få forklaret. Der bliver givet en forklaring, at det er en bestemt reservedel som ikke er taget er med, og som koster de 700 kr mere! "Det er nok mig som ikke forstod det rigtigt". Undre mig over hvordan vi kan gå forbi hinanden, når han har sagt over telefonen hvad det præcist kostede - en pris der i øvrigt var i overensstemmelse med hvad salgsafdelingen havde fortalt mig med det ca. ville koste. Jeg vil ikke anbefale andre at bruge deres værksted, da jeg endnu ikke har oplevet at regningerne blev som aftalt - hvilket jeg oplever andre godt kan! Der er altid en undskyldning som får det til at fremstå som om det er en selv der er "dum" og jeg burde forstå hvorfor det koster mere... Så kan det være ligegyldigt hvor flinke de er inde i butikken - en aftale er en aftale.

15. april 2016