Tandlægerne Eggers & Vester Anmeldelser

4,3

Jeg er ny kunde hos Tandlægerne Eggers og Vester. Jeg er henvist fra anden tandlæge, som efter min mening har fået lavet rigtig mange katastrofer i min mund desværre. Jeg bliver taget ind med... Se mere

Jeg bliver altid mødt af en glad Anette i receptionen. Derefter bliver jeg behandlet af en utroligt kompetent og sød tandlæge der hedder Lone Vester. Hele atmosfæren emmer af en arbejdsplads hvor meda... Se mere

Hos Tandlægerne Eggers og Vester bliver jeg af alle mødt med god stemning, empati og nærvær. Først møder jeg en frisk og glad Anette ved skranken. Klinik assistenterne sender mig altid imødekomm... Se mere

Har aldrig før oplevet så dårlig oplevelse hos en tandlæge. Kom med smerter ( knækket tand, tyggeskade, gik i nerverne) og var sårbar og har tandlæge skræk.. Fik “voksen” skældud, han var kortlun... Se mere

4,3

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,3

Jeg har haft Christian som tandlæge i…

Jeg har haft Christian som tandlæge i to år. Jeg har fået fjernet 2 visdomstænder og her fulgte han op på behandlingen på en god og professionel måde. Altid smilende personale og en rar stemning. Jeg har anbefalet Eggers og Vester til flere som nu har dem som tandlæge.

30. januar 2020

Jeg har kun oplevet venlighed, hjælpsomhed, stor kompetence og dygtighed fra hele personalet i de 20 år, jeg har lagt mine tænder i Christians hænder.

3. januar 2020

en tandlæge på forkant med udviklingen

Jeg har haft Christian som tandlæge i omkring 15 år. Fremragende behandling, der aldrig overskrider mine grænser. For knap 10 år siden fik jeg trigeminus neuralgi (igen). Det gør afsindigt ondt, og jeg blev indstillet til en hjerneoperation. Det havde jeg ikke så meget mod på, der var mange ricici. Christian spurgte om jeg havde mod på at prøve akupunktur, der var en chance for at det kunne hjælpe. Jeg fik omkring 5 behandlinger, og så kunne jeg ringe til hospitalet og aflyse operationen. Jeg var - og er - super lykkelig.
Christian er på forkant med udviklingen, jeg er helt tryg når jeg sætter mig i stolen. En dybfølt tak.

19. december 2019

Har kun ros til tandlæge Lone Vester

Har kun ros til tandlæge Lone Vester, som jeg har gået hos i 22 år. Hun fik kureret min tandlægeskræk, så jeg ikke længere tuder i venteværelser. Hun forklarer altid hvad hun foretager sig, hvis man vil vide det og gerne vil følge med i arbejdet. Jeg har fået flere kroner og fyldninger lavet til min meget store tilfredshed.

11. december 2019

Tandlægerne Eggers og Vester kan på det…

Tandlægerne Eggers og Vester kan på det varmeste anbefales af os. Super dygtige tandlæger og tandplejere. Har altid fået en seriøs behandling med masser af imødekommenhed hele vejen igennem fra alle medarbejdere.

Alle vores bedste anbefalinger.

Stella og Freddy Nilsen
Holbæk

1. september 2019

Værste behandling

Bliv væk hvis du foretrækker en tandlæge der ikke lyver for at få dig til at betale mere for ingenting og derefter løber fra alt ansvar på deres eget mangelfulde arbejde.

30. december 2016

Dårlig arbejdsplads

Jeg startede som tandklinikassistentelev hos Eggers og Vester for små 3 måneder siden og jeg er bare så skuffet over dem som arbejdsplads.
Jeg begyndte hurtigt at mistrives der, da jeg følte konstant kritik og at jeg ikke var god nok. Generelt følte jeg at det var et ubehageligt arbejdsmiljø, der bliver forlangt for meget af en for hurtigt og de er ikke gode til at takle forskelligheder. Jeg havde en anden måde at skulle lære på, men i stedet var det nemmere at afskedige mig. Jeg glæder mig over at jeg har fundet en anden elevplads!

17. juni 2015