Super dejligt og hjælpsomt personale💜💜 Efter en trafikulykke, knækkede min under'protese simpelt hen midt over🙈.. Jeg ringede og fik beskeden 'bare kom'.. Efter 1/2 time ( og 1 kop kaffe ), fik j... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Klinikker i hele landet, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 1 uge
Venlig og behagelig betjening.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Både Dina og Eva møder patienten med empati uden at de går på kompromis med deres arbejde. Kom til klinikken i Hvidovre der skulle afslutte et stykke arbejde der var påbegyndt i en anden afdeling. En behandling der havde været behæftet med fejl. Det var med en enorm stor tiltro til Dina og Eva at jeg tog turen fra Amager til Hvidovre idet vores første møde have givet mig respekt for deres faglighed. Alt blev rettet op, og alt fungerer nu uden problemer. Jeg tager gerne turen fra Amager til Hvidovre igen.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Tider bliver altid overholdt. Der er en god kommunikation, hvor man som kunde bliver hørt.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
En fantaskist oplevelse, en tandlæge, der så mig, og ikke en patient
Virkelig god rådgivning, som resulterede i, at jeg endte hos en anden tandlæge, efter Dina’s anvisning.
Yderst professionelt, ærligt, rigtig et behageligt besøg, med en god samtale.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Er lige gået fra Tandprotesehuset, på Frederiksberg, med mine flotte 'nye tænder'(proteser) i munden! Superglad for den behandling jeg har fået, af søde, dygtige Amanda og specielt glad for at de ligner mine egne tænder så meget; med et lille mellemrum mellem fortænderne!

Besvarelse fra Tandprotesehuset
God service dejlig tillidsfuld meget tilfreds mvh finn

Besvarelse fra Tandprotesehuset
jeg havde knækket min protese, et par dage efter min mands død og med alle de mennesker man så er nødt til at tale med- fik jeg en akut tid selv om jeg ikke var kunde- så jeg kan kun sige TUSINDE TAK for forståelsen og hurtig og professionel hjælp.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Meget venligt personale som har god tid til en. Kan klart anbefale Dina og Eva ude på klinikken i hvidovre.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Det er en dejlig klinik, med venlige og veluddannet personale. Altid tilfreds når jeg går.
Beliggende Hvidovrevej 139

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Jeg opsøgte Tandprotesehuset efter at min tidligere protese var knækket (det var ikke en de havde lavet). Den nye protese, som Dina og Eva fik lavet til mig sidder langt bedre end den tidligere nogensinde gjorde. Jeg har fået en fin behandling og de er MEGET grundige :-)

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Jeg synes jeg har haft en god oplevelse af Tandprotesehuset, Hvidovre, hos Dina og Eva. Jeg ser frem til flere gode oplevelser i fremtiden. Venligst. Lasse Paulsen.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Har bøvlet m. Protese siden jeg fik den og kan ikke tage nogen steder da den bliver ved med at gå løs har købt den dyreste protese i har og tænderne ligner slet ikke mine og desuden er de meget mørkere,mindre og med afstand ml. Tænder som jeg aldrig har haft - desuden inden for et år er min protese brækket vi i to -har dog 6 års garanti men da bliver kun gumme skiftet uanset hvor utilfreds jeg er m. Tænderne hele mit ansigt er helt forandret med disse grimme tænder. Jeg går nu kun ud og handler når det er mørkt -går aldrig på cafe el. Noget som helst mere spiser jeg noget går tænderne løs og vil heller ikke vise mig nogen steder - da jeg er flov over disse grimme tænder 😢som jeg har betalt kr. 25000 m udtrækning af mine egne tænder og dette er kun en overmund !!! Jeg vil ALDRIG anbefale nogen til jer - jeg har sådan fortrudt min tandudtrækning 😢og denne læprotese og gemmer mig for omverdenen for jeg er flov over hvordan jeg ser ud

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Stille og rolig omgangstone.
Forståelse for patients behov, og "skræk"
Samt yderst tålmodige

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Maria er fantastisk dygtig, og afleverer ikke noget, som hun ikke er tilfreds med.
Og så er hun super sød, og forklarer alt, så det er nem at gå til. Hun er en stjerne!
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Super venlige, god tid til efterreguleing og stor tak til Camilla. Jeg er meget tilfreds.

Besvarelse fra Tandprotesehuset
Efter en lang omgang uden held med en protese opgav jeg , at få en tandprotese . Jeg hørte så om Tandprotesehuset i Lyngby og tog kontakt med Boris.
Fantastisk efter kun små justeringer passede protesen og jeg kan efter mange år spise og smile . Tak Boris for et fantastisk arbejde . Pernille