Jeg var i dag oppe hos min nye tandlæge (hos Tandlægecenteret Nørreport) for at få lavet en pladsfyldning og taget en tand ud, og jeg har ikke andet end godt at sige om det her sted. Personalet er meg... Se mere
Var for første gang hos tandlægecentret ved Nørreport. Og jeg må sige det var en rigtig god og behagelig oplevelse. Meget blid og meget empatisk. Kan varmt anbefale Tandlægecentret ved Nørreport �... Se mere
Jeg fik lavet en tandrensning i sidste uge og havde en rigtig god oplevelse. Personalet var utrolig søde, imødekommende og fik mig til at føle mig tryg fra start til slut. Behandlingen var meget grund... Se mere
Jeg havde en rigtigt god oplevelse hos tandlægecentert Nørreport i sidste uge. Fra det øjeblik jeg trådte ind, jeg blev mødt af et venligt og imødekommende personale. Ventetid var minimal, og tandlæge... Se mere
Tandlæge København - Nørreport. Vi udfører alle former for tandbehandlinger og samarbejder med dygtige specialtandlæger. Kontakt os og bestil en tid
Nørregade 40, 1165, København, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Tandlæge og tandplejer meget venlige og imødekommende. De var meget grundige og gjorde et super arbejde

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Jeg kan varmt anbefale Tandlæge Vian til alle, der søger en kompetent og omsorgsfuld tandlæge. Det er klart, at patienternes velvære er i fokus her, og jeg ser frem til mine fremtidige besøg!

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
God behandling, skånsom rensning og behandling af tænderne. Super komfortabel stol med nakkepude der begrænser spændinger.

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Virkelig fagligt dygtig, sød og betænksom team. Forklare grundigt og lytter til dine bekymringer og tanker. Har lagt en god plan for mig der er overskuelig og Forstårligt.

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Behageligt og professionelt personale som sædvanlig. Altid klar til at hjælpe og forklare - trods til tider fjollede spørgsmål :-)

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Kan varmt anbefales - Dygtige på alle punkter og grundige samt rigtig søde personale og klinisk pæn klinik.
Vian er den bedste tandlæge jeg har været hos og bliver hos fremover 🤗

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Fremragende tandlæge! Jeg er kommet i tandlægecentret hos Vian Barouji i mange år. Jeg har kun mødt venligt personale, og Vian har holdt mine tænder sunde i alle årene. Jeg giver mine bedste anbefalinger.

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Jeg blev fanget af en af deres facebook annoncer, hvor de tilbyder tandrens, 2 røntgenbilleder og noget de kalder airflow, som skulle gøre tænderne hvidere og som ifølge dem er en skånsom og sikker behandling. Dette til en introduktionspris på ca 900 kr.
Da jeg møder op og sætter mig i stolen, bliver jeg ikke oplyst om hvad der skal ske, men de tager røntgenbillederne og konstatere at jeg har en smule pardentose i mit tandkød og at jeg derfor også skal have en pardentosebehandling?, som så vil komme til at koste mig yderligere. Jeg får at vide at jeg kan få lidt rabat og få det hele til 1.500 kr.
Jeg stoler på tandlægen og da jeg allerede sidder i stolen med munden på vidt gab, så acceptere jeg tilbuddet.
Jeg ender med at få en tandrens og til sidst så skylles de steder hvor jeg har nogle lommer med vandstråler, som er det de kalder airflowbehandling og som jo var en del af det oprindelige tilbud.
Derefter får jeg at vide at jeg er færdig og jeg spørger så ind til den manglende tandblegebehandling, men den påstår de at det var det jeg fik til sidst, altså skylning af lommerne?
Har idag rådført mig med 2 uafhængige tandlæger og svaret er det samme fra dem begge, nemlig at det eneste jeg har fået er en grundig tandrens og 2 røntgenbilleder, som ikke burde koste mere end maks 800 kr!!!
Jeg ringer til Tandlægecentret og gør dem opmærksom på dette, men de afviser blankt og påstår at jeg har fået pardentosebehandling og tandblegning, selvom dette ikke var tilfældet.
Kan se at der er andre som også har været uheldige med tandlægecentret, så jeg vil kraftigt fraråde andre til at falde i samme fælde.

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Kompetente og dygtige tandlæge med søde og omsorgsfulde personale 😊
God oplevelse, hver gang jeg kommer til behandling. Jeg føler mig trygt under Vians hænder.

Min bedste anbefaling
Her føler man sig i gode hænder, de er dygtige, effektive og virker meget ærlige

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Meget imødekommende og professionelle personale, og hele besøget forløb roligt og trygt. Tandlægen forklarede alt undervejs, og behandlingen var både grundig og behagelig. Jeg kan varmt anbefale tandlægeklinikken.

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Har gået her i mange år og altid været tilfreds :)

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Jeg vil gerne sige tusind tak til tandlæge Vian og hele teamet på klinikken for den fantastiske behandling og venlige service. Alle var meget professionelle, imødekommende og hjælpsomme. Jeg følte mig tryg og godt taget imod hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Vian og hendes dygtige medarbejdere til alle, der søger en tandlæge, man virkelig kan stole på.

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Virkelig imødekommende og kompetente medarbejdere. De virker ærlige og giver en tryg oplevelse – uden at forsøge at sælge unødvendige ydelser, som jeg har oplevet andre steder.

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Stor anbefaling efter mit første besøg her. Personalet er søde, friske og dygtige. Der bliver både lyttet og forklaret.
Aldrig før er jeg taget hjem med et smil på efter tandlægebesøg 😁

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Dygtige, super professionelle, punktlige og rimelige i pris.

Muligvis byens bedste tandlæge,
kan kun anbefales.

Besvarelse fra Tandlægecentret Nørreport
Rigtig behagelig oplevelse, sødt personale!