de sagde at jeg havde en lille…
de sagde at jeg havde en lille tissemand. og det kan jeg jo ikke gøre for.
vil ikke anbefale denne tandlæge.
de sagde at jeg havde en lille tissemand. og det kan jeg jo ikke gøre for.
vil ikke anbefale denne tandlæge.
Uprofessionel og amoralsk opførsel - jeg følte mig utryg og mistede tilliden til denne tandlæge. Kan derfor ikke anbefales.
Peter Pade er nok den bedste tandlæge jeg nogensinde har brugt! Man er så tryg ved ham, og tandlægeskræk er ingen sag inde hos ham :-)
Virkelig god service!
Har været super tilfreds kunde igennem mange år, men desværre blev det til sidst for meget en pengemaskine.
Fik lavet den samme tand gentagne gange, uden vi kom dertil at få krone på, som ellers var aftalt for flere år siden.
Jeg håber man kigger journalen igennem, og tænker det kunne han faktisk godt have en pointe i, således fremtidige kunder ikke kommer til at få samme oplevelse.
Jeg har Peter Pade efter flere af mine venner har ham, og er rigtig glade for ham, og fik mange varme anbefalinger til ham.
Og jeg har og er i gang med et større projekt, hvor han samarbejder med Adam Skovbjerg, som lægger tæt på, lige ved Gl. Landevej.
Han er virkelig også en dygtig tandtekniker, som laver proteser, del vise proteser osv. Kan varmt anbefale dem begge.
Jeg har set Adams arbejde på 2 kunder, og det er virkelig flotte resultater.
Jeg kan ikke vente til jeg igen kan smile, jeg skal have delvise proteser i over- og under mund. Og de samarbejder simpelthen så godt sammen.
Står du og mangler en tandlæge eller er bange for tandlæger, kan Peter virkelig anbefales. Han er helt nede på jorden, og jeg har aldrig oplevet smerter, når jeg har fået noget lavet, og han giver hellere en bedøvelse ekstra (hvilket i de fleste tilfælde ikke engang kan mærkes at han laver) end at du skal gå med smerter.
Kun varme anbefalinger herfra.
Mvh Jonna
Det er det absolut bedste tandlægehus jeg nogensinde har oplevet. Vi har i familien her Peter Pade og han er fantastisk. Ærlig, utroligt dygtig, behagelig, venlig og fleksibel. Jeg har kun ét ønske, i må ikke gå på pension før mig, jeg vil gerne beholde min tandlæge :D
Jeg har som multialergiker haft en uheldig oplevelse hvor jeg efter en undersøgelse desværre får Angioødem og bla hæver op indvendigt i munden. Jeg bebrejder ikke tandlægen da jeg ikke altid ved hvad jeg reagerer på, men jeg spørger om hvad jeg har haft i munden så min allergi og hudlæge kan teste mig for det. Her starter problemererne. Jeg må selv ringe til Nordenta hvor tandlægen får deres materialer fra. I forløbet møder jeg en irritation fra den behandlende tandlæge og sekretærene over at jeg ikke på forhånd har kunnet oplyse om hvad jeg reagerer på og at min læge på Ouh har bedt om eksemplarer af alt hvad de har haft i munden på mig. Ingen i Tandklinikker orienterer mig om at de selv er gået igang med at undersøge materialelister på det jeg har haft i munden og ingen orienterer mig om at de har sendt materialelister til min læge på Ouh. Jeg skriver en e-mail til den behandlende tandlæge hvor jeg klager over forløbet og hun vælger at ringe mig op og skælde mig ud fordi jeg har klaget over forløbet.
Som hun opfatter på en anden måde og hun fordrejer både noget af det jeg har sagt og det jeg har skrevet.
Og hun beder om kontakt oplysninger på min læge på Ouh og min almen praktiserende læge. Og hun taler til mig på en måde som gør mig utryg og får mig til at tænke på om hun vil klage over mig til min egen læge og lægen på OUH.
Jeg har aldrig før følt mig truet af en tandlæge før
Jeg har haft 4 tandklinikker i mit liv og har endelig fundet den rigtige klinik. Jeg har fået opereret en visdomstand af Peter Pade. Det efterfølgende forløb gik desværre ikke særlig godt og efter EGEN beslutning valgte jeg at selvmedicinere og undgå opringning til tandlægen for så at vente til at stingene skulle fjernes. På 7 dagen var Peter meget imødekommende, lyttende og forstående over de smerter/betændelse jeg havde gået med. Da han ser til problemet fik jeg kun bekræftet at jeg ikke var "whiny" og han gav et pænt rap over fingrene over at jeg ikke havde haft ringet før, da man i denne situation havde mødt ind på klinikken i weekenden!. Han fik det nævnt 3-4 gange på de 15-20 min jeg var derinde ift hvad der skulle være gjort/handlet på inden jeg nåede at få så ulidelige smerter. Jeg havde aldrig gættet på at han ville være så almindelig, forstående og decideret øv over at jeg ikke havde bedt om hjælp dagene inden det blev så slemt. Jeg gik derfra hulkende af "glæde" for at blive bekræftet i at det er OK at bede om hjælp - og at han faktisk udviste omsorg på professionelt plan, som absolut ikke mange tandlæger gør nu til dags. Selvom det var min mest smertefulde procedure nu til dags, så har jeg ikke mærket en eneste smerte siden og jeg er IKKE ked over at bruge de penge på lige præcis denne klinik, da jeg for første gang i mit liv fået åbnet mine øjne, ved at få SÅ god behandling og respekt af en tandlaegen!
Jeg har haft liselotte 2 gange inden og hun er ligeså fantastisk dygtig og nede på jorden, - den eneste grund til Peter blev tandlaegen der udtrak tanden + efterfølgende var fordi hun ikke var på arbejde og dette er jeg inderligt TAKNEMLIG for at få oplevelsen af! Jeg er ikke "bange" for tandlaege besøg mere. Denne klinik får alle de stjerner jeg kan give og jeg vil til enhver tid anbefale liselotte og peter pade!