Tandlaegedamgaard Anmeldelser

4,5

Virkelig god behandling. Meget grundig og I er virkelig gode til at informere - både om hvad I gør og hvad man skal gøre for at holde sine tænder. Tak!

Nu har jeg haft dem som læge, de sidste 4 eller 5 år og de har altid været, utroligt flinke og rigtig gode for min tandlægeangst. De er altid imødekommende og er hurtige til at ringe, hvis de har en h... Se mere

Altid super service, professionel behandling.. En som jeg som har mega traumer fra børnetandplejen er jeg fuldt tryg ved at komme hos Pernille!! Så min varmeste anbefaling herfra. Og jeg har brugt Da... Se mere

Jeg har været meget glad for at have Pernille Damgaard som tandlæge gennem flere år, men må desværre skifte tandlæge, da jeg er flyttet. God rådgivning og information. Jeg har fået tandoperation og al... Se mere

12 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Som altid en god oplevelse

Som altid en god oplevelse. Jeg har været kunde i mange år og kun oplevet professionel, venlig og kompetent behandling. Og så har klinikken åbent om lørdagen, hvilket passer mig fint 😊.

22. marts 2025

Dårligt håndværk, fejldiagnose og overpris.

Jeg kan kun give minusstjerner. Fik en fyldning af kindtand til 3.500 kr., som allerede her i december er revnet. Dertil sagt, at tanden sidder helt bagerst i munden, så jeg tygger ikke med den.
Under en anden tand med en krone var der et hul, Tandlægen sagde, den skulle rodbehandles og der skulle ny kompliceret krone på. Det fik jeg pristilbud på: 15.991 kr.
Jeg kontaktede avmintand, som sagde, at der ikke findes komplicerede kroner. En krone er en krone. De formidlede en super tandlæge i Rostock, som lavede det for 6.000 kr. Plus, at det ikke var nødvendigt med rodbehandlingen.
Den dårlige fyldning til 3.500 kr. lavede han for 500 kr.kr.

22. oktober 2024

Kære Eva
Kroner kan både være kompliceret og ukompliceret, hvis man skal lave kronen langt under tandkødet, skal der nogle gange flere aftryk til fordi det bløder og er svært at komme til. Dette gør vi for at få den bedste kanttilslutning, man kan selvfølgelig "bare" lave den som ukompliceret krone, det ville fungere i en årrække, men ikke på lang sigt og tanden indenunder vil tage skade.
Vores overslag har været absolut max pris og vi havde selvfølgelig ikke rodbehandlet hvis det ikke var nødvendigt.
Kontakt os endelig hvis du har brug for yderligere information.

Tandlæge Damgaard

Super god og empatisk tandlæge.

Jeg kan varmt anbefale Tandlæge Damgaard. Jeg har haft Pernille som tandlæge i nogle år nu, og møder altid en meget kompetent og empatisk tandlæge. Også al andet personale hos Tandlæge Damgaard er meget flinke og gode til at tage imod mig - for jeg er ikke altid glad og tryg ved det jeg skal igennem i stolen. Men personalet formår altid at gøre mig tryg og behandlingerne går altid fint. Jeg er meget glad for at jeg valgte Tandlæge Damgaard for nogle år siden, da min tidligere mangeårige tandlæge gik på pension. Pernille og hendes personale er så super gode og empatiske - og er rigtig gode til at tage imod sådan en som mig med lidt tandlægeskræk.

23. maj 2024

Tak for de fine ord.

Tandlæge Damgaard

Jeg har haft dem som tandlæge i mange…

Jeg har haft dem som tandlæge i mange år, og er virkelig glad for at komme der. Søgte en tandlæge der havde forståelse for folk med tandlægeskræk, da jeg på daværende tidspunkt ikke havde været hos tandlæge i flere år af samme grund. Meget profesionelle og føler de giver sig tid til at fortælle hvad de laver. Kan varmt anbefales.

22. maj 2024

Tusind tak.

Mange hilsner
Tandlæge Damgaard

Jeg har været hos tandlægen i dag

Jeg har været hos tandlægen i dag. Jeg har angst for tandbehandling og for regningen.
Jeg blev mødt af en meget sød tandplejer, der var meget sød og rolig.
Hun mødte mig med åbent sind og jeg følte set/hørt.
Bagefter skulle tandlægen kigge på mine tænder og endnu engang blev jeg mødt af en der var sød og rolig.
Jeg glemte ikke min angst, men de forsødet helt klart mit besøg.
Regningen var overkommelig og alt er forudseeligt. Jeg skal ikke bekymre mig om regningen, for jeg ved hvad det koster mig inden de starter.

21. maj 2024

Besvarelse fra Tandlaegedamgaard

Mange mange tak for de fine ord.

Hilsner fra Tandlæge Damgaard

Nok den største joke af en tandlæge jeg…

Nok den største joke af en tandlæge jeg nogensinde har oplevet. Taget fri fra arbejde i kbh, for at få lavet rodbehandling & plastfyldning, men jeg er så kun blevet booket til et tjek, som jeg allerede har fået i København.

280kr, for at snakke med en receptionist der intet forstår i 10 minutter, og lige 5 minutter med en eller anden tandlæge der lige lyser på mine tænder i et par sekunder, og slår på den ene af dem 2 gange. Hold nu kæft en service.

7. juni 2023

Hej Jonas

Det lyder umiddelbart som om der er sket en misforståelse, da du bookede tiden.
Det beklager vi selvfølgelig meget, vi kan godt forstå at du er frustreret. Du blev dog tilbudt tid til rodbehandling samme dag, som du ikke tog imod.
Kontakt os endelig såfremt du ønsker samtale.

596 kr for intet.

596 kr for intet.
Bestilte tid til en tandudtrækning.
Nærmest før jeg fik sat mig fik jeg taget 2 røntgenbilleder selv om jeg sage nej tak.
Efterfølgende fik jeg at vide at det vil koste ca 3000kr for en tandudtrækning.
At Damgaard ultimative er Danmarks dyreste til tandudtrækning kunne de godt ha sagt før de tog billeder. Så 596kr for intet.
Kan ikke anbefales

26. april 2023

Kære Jesper

Det er desværre umuligt at give en pris på en tandudtrækning uden først at have taget et røntgenbillede, da det var 2 tænder det drejede sig om, blev der selvfølgelig taget 2 stk.
For 596 kr., fik du 2 stk. billeder og en vurdering af behandlingsmuligheder og overslag på behandlingen.
Prisen for tandudtrækning er mundtlig max pris givet til dig, en tandudtrækning er svær at forudsige sværhedsgraden af, derfor oplyser vi max pris, det bliver ofte billigere.

Kontakt os endelig såfremt du har spørgsmål.

Tandlæge Damgaard

Vis anmeldelser på alle sprog. (30 anmeldelser)