Jeg var ny patient og måske lidt nervøs for både prisen og det kosmetiske resultat. Begge mine forældre er tandlæger, så har nok en stor kritiker i maven. Modtagelsen var virkelig rar og klinikken... Se mere
De får kun en middel bedømmelse, takket være, at de var flinke nok, men deres tilbud, for at tiltrække nye kunder er elendigt, og de vandt ikke os med det. For 368 kr. får man en tandundersøgelse og r... Se mere
Vi fik laset vores drengs tunge- og læbebånd for et par måneder siden, da han var 5uger. Vi blev mødt af et super kompetent personale, som efterfølgende tog sig rigtig god tid til os. Efterfølgende... Se mere
Hos os møder du engagerede tandlæger, der brænder for faget og hele tiden holder sig opdateret med den nyeste viden og det mest moderne udstyr. Vi deltager løbende i efteruddannelseskurser både i Danmark og i udlandet, så vi altid kan tilbyde vores patienter de nyeste og mest skånsomme behandlingsmetoder. Denne faglige interesse og dedikation mærkes tydeligt i den enkelte behandling – til gavn for dig som patient.
Havneparken 2A, 7100, Vejle, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg vil fraråde alle at benytte denne tandlæge. Jeg var forbi dem, og fik en pris på at få lavet noget hos dem, da jeg så kom og fik det udført, og skulle betale var prisen over 50% dyrere end den oprindelige pris. Det var selvfølgelig bare ærgerligt for mig, og der skulle betales ved kasse 1. Det er direkte snyd, og vil fraråde alle at bruge dem. De fortalte sågar at de ville give pengene retur, som jeg havde betalt for meget, men 1 uge efter besluttede de sig for, at de ikke ville betale noget retur, som havde været på sin plads.

Besvarelse fra Tandlægerne i Centrum
Britt Bang Fløe har været en yderst usympatisk tilstedeværelse til en behandling og jeg finder hendes adfærd yderst utilstrækkelig. Udskamning af individers finansielle omstændigheder høre ingen steder hjemme i en virksomhed der står for sundhed.
God oplevelse.
Har tandlæge skræk; men der blev udvist forståelse for det og det gik fint :)
Tandlægerne i centrum (Vejle) - hvis muligt ville jeg give 0 stjerner, da de efter min opfattelse ikke fortjener en eneste stjerne. Der er tale om både stor inkompetence, samt meget dårlig service, hvor jeg oplever personalet yderst uhøflige - der opfindes udeblivelse, der ikke er sket og der opkræves endda penge herfor.
Det værste jeg har oplevet hos en tandlæge, hvorfor jeg på ingen måde kan anbefale Tandlægerne i centrum (Vejle) og de får herved min absolut dårligste anmeldelse.

Besvarelse fra Tandlægerne i Centrum
Top professionelle i fantastiske rammer. Masser af trykhed og du føler dig med hele vejen

Besvarelse fra Tandlægerne i Centrum
Klinikken har investeret i det nyeste udstyr, (mikroskop og laser), hvilket optimerer rodbehandlingen maksimalt. Ane er super dygtig, meget omhyggelig og rolig. Rigtig god behandler, når man lider af tandlægeskræk.
Jeg havde en tand, som var blevet rodbehandlet tidligere, der blev ved med at give bihulebetændelse, og selv gentagne rodbehandlinger har ikke kunnet få betændelsen under kontrol. Der er nu gået 14 dage og indtil videre er bihulen rigtig glad, og det er jeg også.
En søgning på youtube havde givet mig en ide om, at laserbehandlinger kunne hjælpe mig med at bevare tanden. Jeg ved ikke om min googlesøgning ikke var optimal, men det var den eneste klinik, som havde det rette udstyr og ekspertise i DK. Kan varmt anbefale klinikken. Priserne er meget rimelige.

Besvarelse fra Tandlægerne i Centrum
Altid smilende og flink personale.
Man er i trygge hænder og man ved man er i fokus.
Tandlægerne er søde og rare, og på samme tid er tingene der bliver lavet i top kvalitet.

Besvarelse fra Tandlægerne i Centrum
Modtagelsen var virkelig rar og klinikken meget indbydende.. effektiv, dygtig og rutineret tandlæge. Er meget lettet og prisen var fin!

Besvarelse fra Tandlægerne i Centrum
Rigtig god oplevelse. Jeg bryder mig normalt ikke om at gå til tandlæge, men det var en positiv oplevelse. Super rar personale og godt samarbejde mellem dem. Så jeg var på intet tidspunkt utryg da jeg lå i stolen.
En kæmpe anbefaling herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Tandlægerne i Centrum
Jeg synes det er alt alt for dyrt. Mit samlede regning blev på 11.994 kr. Det var en knækket tand, 2 huller og plastik på 5 tænder. Vh Michael
Meget smertefuld tandrensning, her 5 dage efter har jeg stadigvæk ondt 🙁

Besvarelse fra Tandlægerne i Centrum
Fantastisk service, gode priser, ingen ventetid, og det sødeste personale! Kæmpe anbefaling herfra.
Klip af tungebånd.
Ane har valgt at gå et skridt videre og klippe tunge- læbe og kindbånd på børn under 2 år. Fantastisk!! Sød, kompetent og professionel. Babyer med stramt tungebånd har brug for hjælp og forældrene ligeså. Ane støtter op om dette, da der ikke er andre med disse kompetencer i vores lille land. Sejt. Vi har brug for fagpersoner som Ane!
Vi blev mødt af et super kompetent personale, som efterfølgende tog sig rigtig god tid til os. Efterfølgende har vores dreng ingen gener haft af “klippet” og jeg har fuldammet siden også uden nogen problemer! SÅ TAK!! 🙏🙏
Fantastisk tandlægebesøg! Havde mit første besøg på klinikken i dag og det var en meget positiv oplevelse. Stor anbefaling herfra.
Jeg bad om extra tid for at få lavet en brækket tand.
Jeg hade en tid kl 9.55 jeg kom ind kl 10.00 det er jo fint.
Da der var gået 20 min var der ikke mere tid så jeg skulle bestille ny tid. for at få lavet min brækkede tand.
Så jeg gik så derfra med en brækket tand !
Er ved at afslutte en længere tandretning med Invisalign hos Ane Boe-Hansen. Mine tænder bliver bare VILDT pæne - og klinikken samt personale er bare super dygtige, søde og imødekommende. Topkarakterer herfra!