Endnu engang er jeg blæst bagover over min oplevelse hos Stine Elkjær, hvor jeg skulle have lavet forarbejdet til opsætning af en implantat tand. Jeg blev mødt med kæmpe forståelse for min situ... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Tandklinikken v. Stine Elkjær, tandlæge ved søerne i København, kan du altid være sikker på, at vi benytter det bedste og nyeste tandlægeudstyr på klinikken. Det betyder, du kan blive behandlet hurtigt og effektivt. Ydermere kan det moderne tandlægeudstyr være med til at give en næsten smertefri behandling.
Åboulevard 7, 2 th, 1635, København V, Danmark
- +45 35 35 75 68
- klinik@tandklinikelkjaer.dk
- www.tandklinikelkjaer.dk
Fantastisk
Fantastisk, søde, omsorgsfulde og meget nærværende.
Føler mig så tryg mens behandlingerne er i gang.
Alle oppe på klinikken er så imødekommende og gode ved en.
En behagelig oplevelse hos tandlægen
En behagelig oplevelse hos tandlægen
God og hurtig beslutning om blegning af…
God og hurtig beslutning om blegning af tand, så det kunne nås i samme konsultation
Gourmetanmeldelse - 🌠🌠🌠🌠🌠
Reda og hans klinikassistent er et formidabelt team. Kompetente, varme og humoristiske. Det er en fornøjelse at være i deres hænder. Kan stærkt anbefales.
Vil varmt anbefale denne tandklinik:)
Vil varmt anbefale denne tandklinik:)
Behageligt og god behandling
De er alle meget venlige i klinikken og man føler sig i trygge hænder. Hurtig samt detaljeret behandling.
Super behandling og glade personale.
Dygtige og venlige ansatte og et rart…
Dygtige og venlige ansatte og et rart miljø 👌
Nogle dejlige mennesker som arbejder…
Nogle dejlige mennesker som arbejder der :)
Meget behagelig første gang hos…
Meget behagelig første gang hos tandlægerne v. Stine Elkjær
Døde, imødekommende og yders professionel behandling, kan varmt anbefale dem 😊
Jeg følte mig tryg
Jeg følte mig tryg, lyttet til og godt hjulpet ifm en akut tandpine 👍
Altid i gode hænder og elsker…
Altid i gode hænder og elsker behandlingen med airflow🙏
Meget tryg oplevelse
Meget tryg oplevelse. Fik gode forklaringer og en masse smil med på vejen
Stine Elkjær er en sød og nænsom…
Stine Elkjær er en sød og nænsom tandlæge. Man får altid den bedste service
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos denne tandlæge. Personalet er venligt, imødekommende og professionelle, og man føler sig tryg fra det øjeblik, man træder ind ad døren. Tandlægen tager sig tid til at forklare behandlingen grundigt og besvarer alle spørgsmål på en rolig og forståelig måde. Klinikken er moderne, ren og velorganiseret. Jeg kan varmt anbefale denne tandlæge til andre, der ønsker kompetent behandling og en behagelig oplevelse.
10 stjerner herfra
10 stjerner herfra! Jeg har tandlægeskræk udover det sædvanlige, men det bliver virkelig gjort til skamme. Reda er den bedste tandlæge jeg har oplevet. Ingen smerte, og til en yderst rimelig pris. Kæmpe anbefaling
Yderst kompetent behandling
Jeg havde, viste det sig, flere problemer end jeg havde oplyst på forhånd. Jeg fik alligevel behandlet alle, selvom det betød at tiden gik. Fin professionel behandling i en meget venlig atmosfære.
Fin behandling