Rigtig god service
Rigtig god service med hurtige svar på mails og en hurtig levering. Rigtig god oplevelse
Badminton Udstyr
Kløvermarken 2, 2680, Solrød Strand, Danmark
Min ældre tennishead 2086 gik i stykker midt under en opstregning. Ringede til John og fik super service og valgte at køre forbi Tactic - indenfor en 1/2 time havde jeg igen en maskinen som virkede (godt nok en ny en, da den ældre model ikke stod til at redde). Handler bestemt hos Tactic igen.
Tak til John for at redde min dag.
Gode badmintonketchere til en rigtig fornuftig pris. Webshoppen kunne godt være lidt bedre men leveringen er super hurtig.
God service fra Tactic når der endelig har været et problem.
Virkelig dårlig service.
Jeg ringede til John ang. en reservedel til min opstrengningsmaskine, som jeg ville købe. Men jeg ville sikre mig først at den passede til min model maskine, så jeg ringede til John som forsikrede mig at delen passede og bruge argumenter som "Det vil gøre dine opstrengninger meget nemmere og hurtigere". Et par dage efter kommer pakken og reservedelen virker ikke/passer ikke på min maskine. Bagefter har det været umuligt at komme i kontakt med ham, og jeg står nu med en ubrugelig reservedel, som jeg ikke kan returnere...
Super god service.
Dejligt at man både kan skrive og ringe til John der svare med det samme og vejleder grundigt👍🏻
Mine varmeste anbefalinger 😊
Rigtig god betjening.
Meget erfaring i opstregning-maskiner, og hans egne strenge er på niveau med Yonex holder dog længere.
Her handler jeg bestemt fremover.
Har lige købt et par badminton ketchere (LAD) og Padel Bat.
Lige til..ikke så meget op og ned ..frem og tilbage. 🙂
Måske en ny opstrengningsmaskine næste gang 😎
Bo E
Har købt ketchere i fremragende kvalitet. Kvaliteten er helt på højde med Andre kvalitetsketchere, men til en langt lavere pris. Fik desuden en ekstra rulle strenge med.
Fik fin vejledning og hjælpe til at vælge det rigtige.
Køber gerne igen.
Kan ikke anbefale at handle her.
Han holder ikke hvad han lover med aftaler omkring opstrengningsmaskiner. Kundeservice er heller ikke eksisterende.
Jubii nu har jeg fundet mine nye ketcher, den nye hybrid ketcher med LAD opstrening, er rigtig god hurtig ketcher, samt vis jeg vil have normal opstrening, kan jeg gøre det, smart påfund at man kan vælge mellem LAD og normal opstrening på samme ketcher,
Hurtig levering og god service
Super service og hurtig levering,
Altid venlig betjening og yderst hjælpsom.
Jeg fik vejledning hele vejen til købet, anbefalede varer, hvilket værktøj man skulle bruge osv. Ikke en finger at sætte!
Varen kom fint og hurtigt, men i bestillingen havde jeg markeret, at forsendelsen skulle være med Post Danmark – Tactic.dk valgte at sende min pakke med GLS...
Pakken og indholdet var ubeskadiget, så ingen finger at sætte her.
Alt i alt en god handel
Bad om et tilbud på nogen Polar ure - fik et godt tilbud, men har siden intet hørt trods rykkere. Produkterne er nu væk fra siden.
Meget mærkeligt firma.
Pia
Jeg skulle bruge en badminton ketscher til jul og fik via Johns kyndige vejledning den helt rigtige ketscher. Jeg var sågar også bekymret for om den kunne nå frem, men det havde jeg ikke behøvet at være. Den ankom med postmanden dagen efter.