Ta2Dennis VB Tato
Jeg blev tatoveret af Brooklyn, en super rar og hyggelig oplevelse. Kan 100% anbefales. Jeg kommer helt sikkert igen.
Danmarks bedste tatovør, Uden tvivl det bedste sted at blive tatoveret, hygiejne er i top, fed stemning og højt humør samt hjælpsomme folk, med sans for detaljer og en fuldstændig blæret tatovering... Se mere
Den bedste af de bedste. Jeg er blevet tatoveret hos Dennis i mange år nu, i både stort og småt og er altid gået derfra med en “wow-følelse” han formår altid lige at give tatoveringerne ekstra liv han... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Professionelle og unikke tatoveringer designet specielt til hver enkelt kunde, i sterile og trygge omgivelser. Alle stilarter laves.
Abel Cathrines Gade 25, 1654, København V, Danmark
- contact@ta2dennis.dk
- www.ta2dennis.dk
Andre kiggede også på
Jeg blev tatoveret af Brooklyn
Jeg blev tatoveret af Brooklyn, en super rar og hyggelig oplevelse.
Kan 100% anbefales.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Review
Fedeste oplevse nogensinde, jeg falder tilfældigt i snak med min tatovør på gaden, og ender med at få lavet tre fede tatoveringer. Jeg ligeglad med jer andre, jeg kommer helt sikkert igen ❤️❤️💇💈💈
Blev tatoveret af Brooklyn
Blev tatoveret af Brooklyn. Det var en kæmpe oplevelse! Af en pige som er meget bange for nåle, og til dels en piveskid. Så gjorder han så jeg fik en skide godt oplevelse ud af det, jeg glemte smerten ved at få lavet en tatovering, for jeg kunne holde de pause jeg ville. Der var en skide godt stemning, og jeg synes alle burde tatoveres derinde, det virkelig en kæmpe anbefaling herfra‼️
Altid dygtig og omhyggelig endnu engang…
Altid dygtig og omhyggelig endnu engang tak for smukt arbejde kh Lugiano
Blev tatoveret af Brooklyn
Blev i dag tatoveret af Brooklyn som gjorde et rigtigt flot stykke arbejde, han lavede en tekst henover maven på mig hvor der står “blessed” med en rigtig fed skrift, og en meget god service. Jeg er meget tilfreds
Blev tattooværet af Brooklyn
Blev tattooværet af Brooklyn
En af de beste oplevelser
Hurtigt , kreativ, og god energi
Fik lavet noget til ære for min storebror vil stærkt anbefale
Vi blev tatoveret af Brooklyn mig og en…
Vi blev tatoveret af Brooklyn mig og en kammerat, og havde en sindsyg god oplevelse!
Der var høj service og skide hyggelig stemning derinde. Brooklyn sørgede omhyggeligt for at den tatovering vi fik var lige som vi havde forestillet os.
Kan klart anbefale :)
perfekt sted til både første eller bare til flere tatto
mig og min ven vi var inde og få lavet vores første tattoo vi fik lavet den af BROOKLYN ART han var supper nice, stille og rolig kan varmt anbefales til andre
kunne ikke ønske bedre service eller pris
Rigtig fint resultat
Rigtig fint resultat. Super serviceminded og venlig tatovør! Vil med glæde komme tilbage en anden gang. Mange tak Brooklyn :)
Fkn fed oplevelse 🤞🤩
Fkn fed oplevelse 🤞🤩
Super sprødt arbejde👌🤩
Er mere en super mega tilfreds, mega god humor og godt arbejde at selveste Brooklyn
Fineste tato tegnet op og lavet af…
Fineste tato tegnet op og lavet af Brooklyn. Den bedste tatovør, gode snakke, meget hyggelig atmosfære. Stor anbefaling herfra
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse blev tatoveret af Brooklyn, fantastisk til sit arbejde, og en person, jeg vil glæde mig til at se igen. Alt i alt, kan man ik gå galt med Brooklyn🙌
100% DK’s bedste tatovører uden tvivl!
Super skuffende, sjusket og dårlig service!
Super skuffende og dårlig service!
Blev i april måned tatoveret af Brooklyn. En stor palme på underbenet. Det der endte på mit ben, lignede ikke den tegning jeg var kommet med. Til gengæld fik jeg lov at betale for meget for den. Jeg fik dog pengene refunderet, efter at have rykket for dem. Brooklyn beklagede resultatet med, at han var stresset. Det kan så ses på mit ben, resten af mit liv! Fik talt med Dennis om det, som lovede mig, at jeg selvfølgelig skulle være glad og tilfreds, og at han selvfølgelig ville rette op uden beregning. Efter at have rykket for en tid fire gange uden resultat, har jeg opgivet.
Så kan på ingen måde anbefale hverken stedet eller tatovørerne. Det er useriøst, sjusket og dårlig service!
Første tatovering
Artisten Brooklyn lavede min første tatovering. Mega god og rolig oplevelse. Han fik en ind i processen, så man ikke var nervøs. Alt i alt en mega god oplevelse.
Ubetinget byens bedste tatovør.
Ubetinget byens bedste tatovør.
Altid glade og søde mennesker og enorm seriøs og dygtige
Jeg blev tatoveret af artisten Brooklyn…
Jeg blev tatoveret af artisten Brooklyn
Jeg var virkelig nervøs og usikker
Men Brooklyn fik mig til at slappe af og jeg fik den bedste oplevelse plus en god samtale under processen virkelig professionelt og god stemning
Tusind tak for det hele
Bedste ever
Bedste ever! Har sans for de små ting, perfekte streger og Dennis er virkelig rar gut
Min veninde og jeg har været inde og få…
Min veninde og jeg har været inde og få lavet en tattoo idag og hold nu op hvor var det en god oplevelse! Vildt god service og vildt godt selvskab! Find ham på Instagram brooklyn_art13. Han er mega god til at hjælpe i forhold til placering, design og nervøsitet.
Brooklyn kan kun anbefales!
Brooklyn lavede min først tus igår, rigtig fed oplevelse, uden tvivl ikke den sidste hos ham! Meget professionel. Kan kun anbefales