Alle bestilte bluser er som forventet. Lidt længe undervejs, men når man efterfølgende læser at de kun producerer efter bestilling, for at undgå overproduktion, så giver det mening at det tager lidt t... Se mere
hurtig levering. super kvalitet af t-shirts. siden kunne dog godt bruge billede af alle t-shirts. satsede da jeg bestilte min t-shirt anede ikke hvordan den ville se ud ( I love michael jackon,... Se mere
Jeg er fuldt ud tilfreds med min handel med T-Shirtshop og kan kun anbefale shoppen til andre. Jeg bestile 30 t shirts i forskellige str. til meget billige penge, fik rabat uden at have bedt om det og... Se mere
Lad dig ikke snyde af den lidt magre hjemmeside. Her bruger de kræfterne på god service og gode produkter. Købte en crossovertaske til at løbe med (jeg løber langt i skoven) og det er et problem at fi... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Velkommen hos T-shirtshop. Her kan købe dine t-shirts, sweatshirts, caps, poloshirts og meget meget andet. Masser af sjove og provokerende tryk på t-shirts.
Hånbækvej 65, 9900, Frederikshavn, Danmark
- info@t-shirtshop.dk
- www.t-shirtshop.dk
Andre kiggede også på
Alle bestilte bluser er som forventet
Alle bestilte bluser er som forventet. Lidt længe undervejs, men når man efterfølgende læser at de kun producerer efter bestilling, for at undgå overproduktion, så giver det mening at det tager lidt tid.
Fjerde gang jeg handler der
Fjerde gang jeg handler der. Alt var lige som det skulle være :-)
Kun positiv oplevelse
Kun positiv oplevelse. God kvalitet, og god levering.
Sender SPAM
Har aldrig hørt om sitet, men de har høstet min mail-adresse - og tilsidesætter regler om SPAM!
Jeg har bestilt en vare i fredags
Jeg har bestilt en vare i fredags, som jeg ikke har fået nogen bekræftelse på. Og jeg har skrevet en mail om det, men jeg har ikke fået svar
De har leverandør som har helt til 6xl
De har leverandør som har helt til 6xl, men det føre kun til 2Xl.. tro ikke det kan lide folk der vejer for meget. (Clique basic hoodie) Trist
Danmark EM T-shirt
Bestilte 2 stk. Danmarks t-shirts søndag. De blev leveret onsdag. Super hurtigt i en EM tid. Bluserne er ganske fine til prisen.
Vi fik en ordre på 100 t-shirt med…
Vi fik en ordre på 100 t-shirt med vores eget logo i 2 farver bestilt og leveret til tiden. Kvaliteten og prisen er yderst tilfredsstillende.
For dårligt
Lad vær med at skrive 1-3 dage når i ikke overholder det..
Fantastisk service og hurtig levering
Fantastisk service og hurtig levering.
Bestilte torsdag eftermiddag 17 t-shirts og fik leveret dagen efter. de varmeste anbefalinger
Altid god
Altid god, professionel betjening og hurtig levering.
Jeg har handlet et par gange her og de er altid venlige og hjælpsomme.
Kvalitet og pris er i orden.
DÅRLIG KVALITET
Har flere gange tidligere købt t shirts ude tryk med tilfreshed.
Købte for nyligt 6 sorte t shrts af mærket hurrican og må konstatere at kvaliteten er bliver rigtigt ringe siden sidst. Har sammenlignet med de gamle jeg har købt og de nye er tynde som papir, men til samme pris!
Har sendt en mail til dem hvor jeg hat spurgt om grunden til det men har ikke fået svar. I øvrigt stadig den gamle "gode" model som de har på deres hjemmeside men det er ikke dem du får!
Vil ikke anbefale dem mere
no feedback i min anmeldelse
nu skal man jo lige huske at sende dem sin rette email.
da det var i orden ,.,.
Servicen i top .
Dyr levering
Jeg bestilte to t-shirt der inde fra til50kr stk og da jeg så skulle til at betale fant jeg ud af at leveringen er lige så dyr som tøjet. Hvad er det lige for noget. Hvad er der blevet af de 30kr man betaler alle andre steder?
Temmelig skuffet
Jeg har bestilt en kasket, men fik tilsendt en forkert model.
Jeg mailede T-shirtshop.dk for over en uge siden og bad om at få tilsendt den rigtige kasket, men jeg har ikke hørt fra dem, så de kan ikke anbefales for mit vedkommende.
Leif
Hvor er det dejlig at man handler med ærlige mennesker.
Og får en vare der er i orden
Derfor fuld hus
Pålidelig
Hurtig
Kan anbefales
Superhurtig ordrebehandling og levering
Super kort ordrebehandlingstid og tilsvarende hurtig leverance ved døren.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Den 5. stjerne komme, hvis behandlingen af en af mine returvarer sker ligeså gnidningsfrit.
:-)
Der mangler billeder af trøjerne i de forskellige farver. Returvaren var ikke helt i den farve jeg forventede/håbede!!!
super fin netbutik