1. Engrossalg af biltilbehør
  2. Bilreservedelsproducent
  3. Butik med brugte bilreservedele

T-Parts is je leverancier voor alle auto onderdelen plaatwerk bumper onderdelen. Ruim assortiment van alle merken! ✓ Scherp geprijsd ✓alle merken bumpers. ✓Snel geleverd. Bij T-Parts draait het niet alleen om Bumpers Ons verhaal begint in 2015 in Rotterdam. Toen al was het ons doel om Nederland en Belgie. Auto’s met schade mooier te maken. Onze 50 duizend tevreden klanten zijn voor ons het bewijs dat we op de goede weg zijn. Tegelijkertijd is het ook een enorme toewijding. Een toewijding om voortdurend te verbeteren, om de beste producten te selecteren, en om altijd voor je klaar te staan om je een speciaal shopervaring te bezorgen. Onze belofte is om samen verder te gaan met het doel schoner voor de planeet te zijn,

2,6

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,6

Vi udfører kontroller af anmeldelser

zeer slechte ervaring!!

zeer slechte ervaring!!! je besteld en betaald, ze kunnen niet leveren op het beloofde moment, word geannuleerd, word toch (veel te laat) opgestuurd, wij sturen dit terug, maar ons geld zien wij niet meer terug dit hebben ze per mail laten weten!!! Wij hebben alle bewijzen via Whatsapp ter beschikking wat ze ook vertellen!!!

10. februar 2026

KOOP NIETS BIJ T-PARTS ROTTERDAM

Wat een slecht bedrijf zeg. ik zocht een bumper, en zag een advertentie op Marktplaats van T-Parts. Op hun website staat open van 09:00 tot 18:00uur. Ik met de auto naar Rotterdam. Niemand te bekennen. De buurman die er naast zat vertelde me dat ze er wel vaker niet zijn en dat er veel mensen voor niets komen. Hij probeerde te bellen maar kreeg geen contact met ze.

Nou maar weer naar huis en bellen. Heb ze aan de lijn gehad en er wordt van alles beloofd maar NIETS nagekomen. Daarna nemen ze niet meer op, reageren niet op e-mail of WhatsApp. Enkele weken later kreeg ik ook nog een parkeer naheffing van €85. Mijn advies: Ga ergens anders kijken, maar koop daar NIETS!!! Die ene ster is eigenlijk nog teveel.

Ik heb inmiddels mijn bumper toch gevonden bij een ander bedrijf, en nog de helft goedkoper ook!

10. maj 2026

Al paar weken gemaild en gebeld over…

Al paar weken gemaild en gebeld over levering van dagrijverlichting Kia Niro, maar nooit reactie na belofte. Onderdeel staat op marktplaats en site als “ op voorraad” maar blijkt niet te kloppen.
Ik geef het op.

23. april 2025