Vi skulle flytte langt; fra øst til vest, drøyt 50 mil i avstand. Etter salgsprosessen av tidligere bolig var det mange flytte- og renholdsbyråer som tok kontakt. Valget vårt falt ned på System F... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Styr unna!! Ble frastjålet verdisaker og smykker under flyttingen. Dette ble rapportert til daglig leder, og hennes respons var «jeg har jo ikke sett dine flytteesker, hvordan kan du bevise at dette e... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vi skulle flytte langt
Vi skulle flytte langt; fra øst til vest, drøyt 50 mil i avstand.
Valget vårt falt ned på System Flyttebyrå fordi de allerede under "innsalget" fremsto som sjeldent kreative og profesjonelle.
Det viste seg at vårt valg var veldig riktig: Flytteprosessen gikk helt utmerket. Profesjonelle og meget trivelige personer flyttet for oss, og alt kom på plass i ny bolig, uskadet og raskt.
Vaskingen var om mulig enda mer tilfredsstillende. Alt var gullende rent, luktet godt og all søppel fjernet. Spesielt imponerende var vaskingen av hvitevarene! Etter bruk i 13 år var de plutselig helt som nye igjen.
Blir jeg spurt om råd vil jeg si at profesjonelt nedvasking av brukte boliger burde vært påbudt! Og gjerne ved å bruke System Flyttebyrå!
Flyttevask
Flyttevask. De vasket ikke sluk. Dårlig vask av hvitevarer. Masse støv og smuss flere steder. Får ikke tak i dem for reklamasjon. Håpløst.
Oppdatering: De fikk omsider vasket på nytt og ga 1000kr i rabatt på fakturaen.
Vi benyttet flyttebyrået i 2022
Vi benyttet flyttebyrået i 2022, og er en barnefamilie med mange ting. Vi har i ettertid manglet flere ting som «forsvant» i flyttelasset. - En ny ullgenser i pose, smykker og en Babycall med video. Små omsettelige ting som det tar tid å lete etter, og som aldri kommer tilrette. Vi kan ikke bevise noe, men det kan virke som flyttebyrået plukker unna småting når de pakker. Så hvis du bestiller med nedpakk: vær tilstede og vær nøye med hva du pakker selv.
Flyttefolkene kom presis og de var…
Flyttefolkene kom presis og de var veldige hyggelige gutter. De var veldig forsiktige med mine ting. Ingen ting ble slengt rundt og alt var like helt når de kom frem. Kan absolutt anbefale dette flyttebyrået
Profesjonell byrå som leverer høy kvalitet!
Vi ble anbefalt system flyttebyrå av vennepar av oss, som var storfornøyde med dem da de flyttet selv.
Vi kontaktet flyttebyrået, og avtalte befaring med lederen Siv, som møtte presist, gikk grundig gjennom hvert eneste rom og møbler som skulle flyttes, og utvask av alle hele huset inkl. 2 bod og svær dobbelgarasje med stor loft.
Hun forklarte oss alt og kom med masse smarte råd.
Samme kveld fikk vi pris på jobben tilsendt på mail, med nøye beskrivelse av alle oppgavene de skulle utføre.
Vi var 6 personer som bodde i dette huset, som inkludert bodene og garasjene var rundt 280m2. Bodde der i over 22 år, så det var mer enn nok av ting som skulle flyttes, og nok areal som skulle vaskes så perfekt at kjøper ikke skulle kunne klage.
På selve flytte dagen, kom de presist og som avtalt. 4 menn med som kom med 2 stk 8 pallers lastebil.
Disse gutta var utrolig dyktige, møbler ble demontert og pakket i boble plast, og plast. De passet på alt, og sikret alt 100%. Tross av at de ikke kunne norsk og engelsk, så var de utrolig hyggelige, smilte og ringte sin leder for å oversette om vi lurte på noe eller dem.
Alt som ble demontert, ble montert og lagt på plass i det nye huset. Absolutt alt ble lagt akkurat der vi ønsket; så det eneste vi gjorde var å peke og fortelle hvor ting skulle stå. Det gjorde at vi kunne flytte rett inn samme kvelden, fordi alt var klart, hvis du skal flytte så er mitt råd å velge dem bare på grunn av dette, det var så fantastisk at du ikke trengte å løfte en finger og ikke flytte på en eneste møbel.
De brukte rundt 12 timer totalt den dagen, de var like blid og positive. Ingen skader, ikke en eneste liten klage eller negativitet.
1 uke etter, som var 2 dager før vi skulle gi fra oss boligen, kom de igjen til avtalt tid 2 kvinner og 1 mann, og gjør hele huset, bodene og garasjen skinnende ren, alle sluk ble renset. Vi ønsket dem 1 dag før, men som skrevet over var et av de gode rådene fra Siv at de tar det 2 dager før, så hvis vi var misfornøyd med vasken, så kunne de komme igjen dagen etter, noe de absolutt ikke trengte, men likevel smart og godt råd.
De nye kjøperne hadde ikke en eneste ting å peke på!
De leverer virkelig høy kvalitet, de gjorde flytteangsten min om til fryd og glede. De er meget profesjonelle fra befaring til flytting og avslutning.
Etter denne opplevelsen så var det virkelig verdt hvert hver eneste krone, og jeg mener at de har veldig god pris!
Anbefales
oppmøte presis(før avtalt tid), dyktige, høflige og utførte arbeidet som avtalt. Behandlet våre eiendeler med effektivitet og respekt.
Dukket ikke opp når de skulle
Dukket ikke opp når de skulle, uten å si ifra. Avtalte ny tid - da glemte de å levere fra seg nøkkel. Faktura kom uten navn på foretak, eller med noe informasjon eller med MVA.
Hyggelig og god service
Super leveranse
Super leveranse, alt gikk greit og til en ok pris.
Veldig fornøyd.
Styr unna!
Vi benyttet oss av system flyttebyrå på bakgrunn av rask korrespondanse, tilgjengelighet og anmeldelser. Vår opplevelse ble noe helt annet. Selve flyttingen foregikk som avtalt, sett bort i fra at de var noen timer forsinket. Flere av møblene fikk skader. I ettertid var det svært vanskelig å få tak i leder, og hun kom stadig med unnskyldninger som at hun var syk og hadde mye jobb å ta igjen. Hun rådet oss også til ikke å bruke forsikring på å erstatte møblene da egenandelen var såpass høy. Det har vi ordnet med selv. Vasken som ble utført var av latterlig karakter. Det var en leilighet på underkant av 100kvm, og det var to personer som var ferdig før det var gått 1,5 timer. Da jeg ankom leiligheten var det flere steder samlet skitt fra gulvvasken uten at det var blitt plukket opp. Kjøleskapet var kun tørket over og fremdeles kunne man se skitt mellom hyllene. Vinduene var skjoldete, støvete karmer, slukene på bad var tømt men ikke vasket. Slukene i vask på bad og kjøkken var åpenbart ikke vasket, det var renner nedover langs kjøkkeninnredningen etter bruk av uren klut. Mikrobølgeovn og stekeovn hadde fått et drag med tørr klut, og det var det. To ganger måtte jeg be vaskepersonalet om å komme inn igjen, og den tredje gangen syns jeg det ble så ukomfortabelt at jeg bare fikset det selv. Da jeg betalte (i to omganger) fikk jeg ikke beskjed om at jeg også betalte for en bot. Dette skjønte jeg først etter siste betaling. Da hadde de visstnok fått bot på et tidspunkt, men da jeg ba om å få se boten hadde de rotet den vekk.
I etterkant ser jeg hvor uprofesjonelt dette firmaet er og kan på ingen måte anbefale det videre til noen som ønsker at jobben skal utføres på en ålreit måte, og ikke minst bli behandlet respektabelt. Leder har bare ignorert mail og tlf fra oss i etterkant og vi føler oss lurt. Jeg angrer på at vi ikke gikk videre med dette, men latskapen og konfliktskyheten lenge leve.. Det er det dette firmaet overlever på..
De beklaget og gjorde opp for seg
Jeg skrev inn for noen dager siden at jeg var svært misfornøyd med system flyttebyrå. Dette fordi jeg syntes de brukte lang tid på selve flyttingen, samt at jeg hadde betalt en måned for mye for lagerleie. Dette skulle i utgangspunktet trekkes fra flyttingen, men når jeg skulle betale flytteguttene visste de ikke noe dette. Jeg kontakte system flyttebyrå flere ganger, men opplevde at det vanskelig å få svar og få tilbake pengen. Da jeg skrev dette her, kontakte system flyttebyrå meg. De beklage at de hadde brukt alt for lang tid på å rette opp dette. Damen i telefon la seg flat og de ønsket å gjøre opp for seg. Jeg har nå fått både beklagelse og pengen tilbake. Til tross for at det gikk lang tid, har de nå gjort opp for seg. Noe som er veldig bra.
Trevligt og profesjonel befaring.
Trevligt og profesjonel befaring.
Pakker flyttebil og saker fort men sikkert
Flyttevask veldig førnøjd
Rekomenderer
Helt perfekt !
Anbefales på det varmeste ! System Flyttebyrå er det hyggeligste, mest effektive og ryddigste flyttebyrået jeg har vært borti. Service er helt topp og flyttegutta var så serviceinnstilte og forsiktige. Fantastisk og kunne få alle tjenester hos ett firma ! Både pakking, flytting, bortkjøring av søppel og flyttevask. Vi og de nye eierene var meget fornøyd med vasken. Med andre ord, helt perfekt !
Anbefales!
Tusen takk for den beste flytteopplevelsen vi har hatt. Fikk gode råd og befaring på forhånd, så et ryddig og bra tilbud på mail. På flyttedagen kom 3 høflige, flinke og positive ansatte. De jobbet effektivt hele dagen, pakket inn møbler og malerier og var meget forsiktige med alle tingene våre. Dagen etter kom det 2 damer og vasket huset vårt, det ble strålende rent. Vi vil takke for all den fine hjelpen vi har fått og er veldig fornøyd ! Anbefaler System Flyttebyrå
Hei veldig fin kommunikasjon
Hei veldig fin kommunikasjon , hold kostnadene nere å gav tips på vi kunne gjøre selve , veldig støttende å fine å samarbeide med , mvh Helene å Eigil
Anbefaler dette flyttebyrået
Hyggelig befaring med Siv, daglig leder. Hun estimerte pris og størrelse på lageret. Flinke damer som pakket og effektive bærere av møbler. Alle oppførte seg profesjonelt. Kan anbefale å bruke dem til flytting.
De stilte opp og flyttet alt som avtalt…
De stilte opp og flyttet alt som avtalt uten problemer. Jeg var imponert over jobben 2 menn utførte på så kort tid, og jeg vet fra tidligere erfaringer at det er ikke lett. Ville brukt de igjen en neste gang om det hadde vært aktuelt.
Vår erfaring ved flytting.Kom når de skulle og gjorde en jobb som…
Kom når de skulle og gjorde en jobb som svarte til forventningene, både når det gjaldt flyttingen og vask av huset i etterkant. Prisen var også helt grei. Kan anbefales.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.