Synshallen Esbjerg Anmeldelser 5

3,9

1. Bilsyn
  2. Motorkontor

byens dansk ejet synshal ned drive-in syn og motorkontor .

3,9

God

Bilsyn

Efter en hurtig og effektiv gennemgang af bilen, blev der påpeget to elementer ved køretøjet, som skulle udbedres inden omsyn; 1. Baglygterne, begge og 2. Bærekugle, venstre, for (som beskrevet på rapporten). Yderlig får jeg fortalt at grundlaget for punkt 2 er slør.

På vej hjem fra synshallen ringer jeg tilbage til firmaet, for at få bekræftet, hvilke af lysene der er tale om. Her får jeg fortalt, lidt nedeladende, ''At jeg jo bare kan kigge på rapporten''. Dette havde jeg dog gjort flere gange, og ringede netop da jeg manglede bekræftelse i typen af lys, for ikke at ende med at udskifte flere end nødvendig. Der bliver så fortalt at det omhandler blinklygterne. Fair nok... I samme opkald spørger jeg så, om vi er enige i, at det var bærekuglen der var defekt, hvilket blev bekræftet.

Sender bilen på værkstedet med det samme, for at få udbedret punkt to. Dog vender min mekaniker tilbage med beskeden om, at bærekuglen intet fejler og han undrede sig meget omkring det arbejde, der var blevet lavet i forbindelse med lokationen af denne fejl under syn. Min mekaniker kører bilen til syn (selvfølgelig med udbedret lygter) hvor den går direkte igennem. Jeg ringer den efterfølgende dag tilbage til Synshallen Esbjerg, fanger selvsamme medarbejder fra dagen før, og forklarer min undren over punktet og at den kunne gå lige gennem. Hertil får jeg samme lidt nedeladende kommentar med, at jeg jo bare kunne have kigget på min synsrapport, og det ikke var bærekuglen der skulle laves, men 'manchetten'. Forklarer hertil, hvad der er angivet på rapporten, hvortil medarbejderen så siger, at det var det som var blevet sagt ved udleveringen af rapporten dagen inden.
På rapporten står der intet præciseret omkring machette kontra bærekugle, og i sidste ende er det slet ikke mig der skal tolke dette punkt, da min mekaniker fik rapporten med.

Nu står jeg tilbage med en unødvendig regning fra min mekaniker i forsøget på at finde og udbedre fejlen, samt en irritabel følelse i kroppen over behandlingen fra den omtalte medarbejder. Havde ellers forinden fået anbefalet netop dette synsted, hvilket andre bedømmelser også bærer præg af. Dog var mit syn langt fra tilfredsstillende.

2. november 2020
Synshallen Esbjerg-logo

Besvarelse fra Synshallen Esbjerg

Hej Jonas
Jeg er da ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse 😟
men teksten i fejloversigten er desværre blevet ændret så de er ens i EU og derfor ikke særlige kundevenlige da teksten er ens om det er bøsning i bærearm eller bærekugle eller manchet der er defekt . Det er samme tekst på synsrapporten så derfor kan vi hellere ikke altid tyde hvilke fejl der menes hvis bilen kommer til omsyn hos os fra en anden synshal.
Derfor gør vi meget ud at forklare hvad der menes med fejlene vi har skrevet på synsrapporten til den person der kommer med bilen til syn.

Hvis mekanikeren ikke har skiftet bærekuglemanchetten vil jeg anbefale du får det gjort da det kan gå stærkt med at slide den op hvis der kommer skidt ind i manchetten.
mvh Kim Eskesen Synshallen Esbjerg
Så har du lige pludselig en farlig fejl.
Du må gerne kigge forbi så vi kan vise dig den defekte manchet.
🤗