Sygeforsikringen "danmark" Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 132 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Mange loyale medlemmer roser den utrolig nemme og hurtige udbetaling af tilskud til både tandlægebesøg, medicin og fysioterapi, hvilket skaber en stor og værdifuld økonomisk tryghed i hverdagen. Forbrugerne fremhæver desuden, at det er yderst enkelt at melde hele familien ind samt løbende at vælge de rette abonnementstyper efter skiftende behov. Nogle anmeldere var ikke glade for kundeservicen og oplevede behandlingen af deres sager som ekstremt firkantede uden nogen reel forståelse for de personlige omstændigheder. En del andre personer udtrykte også skuffelse over en manglende gennemsigtighed og utilstrækkelig dækning af visse vigtige behandlinger samt uventede problemer med medlemskabet.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service og hurtige udbetalinger til medicin og... Se mere

Subscription

Anmeldere fremhæver positive aspekter af abonnementet, idet de fleste udtrykker stor tilfredshed og glæde ved... Se mere

Customer service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med customer service, hvor mange udtrykker stor tilfredshed og... Se mere

Payment

Forbrugere oplever en blanding af tilfredshed og udfordringer med betalinger og udbetalinger. Mange... Se mere

Value for money

Kunder havde tvetydig oplevelser med value for money og føler forskelligt omkring udbyttet. Mange forbrugere... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtig glad kunde, som lige har modtaget seneste informative medlemsblad. Nogle år er med overskud, andre med underskud, men sådan er det jo med en forsikring som denne, hvor jeg bare er glad for at f... Se mere

Jeg har gennem rigtig mange år været medlem. Min datter er også , hun er i dag 26 , så over 26 års medlemskab. Vi har haft stor glæde af medlemskab, til vacciner, tandlæge , briller, fysioterapeut,... Se mere

For mit velkommende , har jeg faktisk ikke noget at klage over .Haft Sygeforsikring Danmark i snart ( 100 ) år jaaaa ok overdriver lidt. Igår besøgte jeg deres afd. i København for første gang og b... Se mere

1. Sygeforsikringsselskab
  2. Forsikringsvirksomhed

På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.

Svarer typisk inden for 1 uge

Tilfreds kunde hos Sygesikring Danmark

Har været medlem af Sygesikring Danmark siden midten af 1970'erne incl. medforsikret barn. Rent økonomisk har det været en af de bedre beslutninger i mit liv.
Har altid været i gruppe 1, og i starten var det måske ikke den bedste forretning for mig (gode tænder, ingen briller og aldrig syg), men det skal jeg da lige love for har ændret sig gennem årene.
Jeg har aldrig - som i aldrig nogensinde - haft grund til at klage over Sygesikring Danmark. Opstår der et problem tjekker jeg på listen over tilskud, hvad jeg er berettiget til. Er der noget jeg er i tvivl om ringer jeg. Taler med søde og rare ansatte og får den fornødne hjælp.

11. september 2026

Pengene værd!

Rigtig god sygeforsikring, der dækker eller giver tilskud til en masse! God hjælp og vejledning over telefonen. Dejligt med mulighed for udbetaling, når det passer via hjemmesiden. Hurtig respons herpå.

10. september 2026

God ekstra forsikring

God ekstra forsikring, jævnligt interessante Informationer, pris/ydelses forholdet er ok.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Hej Flemming. Tak for din anmeldelse og for ordene om vores information til jer medlemmer og om forholdet mellem pris og tilskud. Det værdsætter vi. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

'danmarks' bedste forsikring!

Aldrig diskussioner om dækning eller ej. Rige muligheder for egen indflydelse på indplacering i grupperne, så man har også direkte mulighed for indflydelse af egen præmieindbetaling.
Tryk udbetal nårsomhelst, og dine penge spurter ind på din bankkonto.
Inden mine 4 børn blev fødselsanmeldt til kirkekontoret, var de indskrevet som medlemmer af 'danmark'. Det har de aldrig fortrudt.

8. september 2026

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære René. Tak for din flotte anmeldelse, og du har jo fuldstændig styr på, hvordan det fungerer at være medlem - at du selv vælger gruppe, at tilskud kommer automatisk, og med det interval, du selv ønsker. Desuden at det er en rigtig god ide at melde sine børn ind - ganske gratis. Godt at høre, at hele familien er medlem. Tak for det. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Det køre lige efter en snor

Jeg har været medlem lige så længe jeg kan huske.
Det er jeg virkelig glad for, der har aldrig været nogen problemer, og i vores digitale tid er den blevet endnu nemmere.
Godt vi har Danmark

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Henrik Stig. Mange tak for de pæne ord. De er værdsat. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Jeg har været medlem i 60 år og har…

Jeg har været medlem i 60 år og har haft glæde af diverse meddelelser om mange ting, så det nye tiltag læser jeg med glæde.

6. september 2026

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Gitte. Mange tak for din anmeldelse og for at være medlem i mange år. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Du får altid penge tilbage til tiden.e bedste anmeldelser herfra

Mine bedste anmeldelser herfra. Jeg er glad for mit abonnement, som giver rigtig gode tilskud både til tænder og medicin. Tak.
Mvh Susan Arentzen

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Susanne. Mange tak for din fine anmeldelse. Den er vi glade for. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Jeg var heldig at mælde mig ind

Jeg var heldig at mælde mig ind da jeg ikke viste hvad livet bringer når man er 20 år men ny 79 år

4. september 2026

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Mogens. Mange tak for din anmeldelse, og godt du fik meldt dig ind i tide. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Får mange informationer om tilskud og…

Får mange informationer om tilskud og sygdom. Er rigtig glad for deres meget nemme hjemmeside, hvor man kan se alt hvad man har brug for, tidligere udbetalinger og hvad man har til gode osv. Pengene kommer altid hurtigt og man får som regel næsten 50% udbetalt af medicin og tandlægebehandlinger. Kan anbefales.

3. september 2026

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Erik. Mange tak for din grundige anmeldelse og anbefaling. Det værdsætter vi meget. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

jeg har været medlem i over 40 år det har givet trykhed når familien har haft brug for medicin

det er en sikkerhed ved sygdom samt at tandlæge besøg ikke væltede min hverdag. ja i det hele taget en økonomisk sikkerhed i mit liv

3. september 2026

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Alice. Tak for din anmeldelse. Den er værdsat, og det glæder os, at dit medlemskab har skabt tryghed og hjulpet dig økonomisk. Det er hele meningen. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Den bedste forsikring vi har

Den bedste forsikring vi har, kører nemt og enkelt med 2 udbetalinger om året

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Elinor. Tusind tak for de pæne ord. Husk at I altid kan ændre interval for udbetaling af tilskud, hvis I ønsker det. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Medlemskab af "danmark" er god…

Medlemskab af "danmark" er god investering.
Har været medlem en menneskealder!
"danmark" er til at stole på.
Aldrig problemer med indrapporteringer og udbetalinger.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Tak for den flotte anmeldelse og for anerkendelsen. Det er meget værdsat. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Stor hjælp igennem rigtig mange år.

Jeg har været medlem i rigtig mange år. Ingen kender de veje vi kommer til at gå. Det har altid været nemt at læse informationer og gå til siden med udbetaling af sine tilskud. Fik epilepsi som 40 årig og nu som 74 igang med tænder. Kan kun give min bedste anbefaling.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Annie. Mange tak for din fine anmeldelse og det er godt at se, at du har haft gavn af medlemskabet gennem årene. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Jeg har nærmest altid været medlem af…

Jeg har nærmest altid været medlem af Sygeforsikring Danmark, som støtter økonomisk på mange af de udfordringer man kan opleve.
Tandlæge regningen, fysioterapeut, briller mv. Men også deres blad har virkelig mange interessante emner.

Glæder mig til at læse jeres seneste blad, som netop er kommet, ligesom artiklerne i Nyt og Sundt, hvor man kan få svar på mange spørgsmål .

Så stor ros herfra

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Pia. Mange tak for din positive anmeldelse. Den er vi rigtig glade for. Det er vi også for, at du har været medlem i så mange år og har god gavn af at være det. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark".

Det tjener sig næsten altid ind

Har været medlem i mange år uden problemer. Og det tjener sig selv hjem hvert år

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Ann-Dorthe. Tak for de pæne ord, og dejligt at medlemskabet giver dig værdi. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Den bedste beslutning nogensinde.

At blive medlem af sygeforsikringen Danmark er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget og jeg kan kun anbefale mine medmennesker, at gøre det samme. Jeg har været medlem i 20 år og har aldrig fortrudt det et sekund. Specielt når man kommer op i alderen viser Danmark sin værdi, der er aldrig problemer med at få udbetalinger og man bestemmer selv med hvilket interval. Mit medlemsskab er hver en krone værd.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Erling. Mange tak for din grundige og positive anmeldelse. Den værdsætter vi virkelig meget. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Fungerer bare

Har været medlem hele mit liv og har aldrig haft nogen problemer med dem. Reelt, effektivt, velfungerende, korrekt.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Jesper. Tak for de 4 flotte ord, for de fem stjerner og for at du har været medlem længe. Vi værdsætter det hele. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"

Danmark er medlemsejet og det er en…

Danmark er medlemsejet og det er en kæmpe fordel i samfundet som sådan. Forsikringen fungerer fremragende med gennemsigtighed og udbetalinger der kommer som forventet. God kommunikation og information via medlemsbladet bl.a

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"

Kære Mette. Mange tak for de pæne ord om "danmark"s rolle og indsatser for medlemmerne. Venlig hilsen Sygeforsikringen "danmark"