Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.
Palægade 5, 1261, København K, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Har været medlem af Sygesikring Danmark siden midten af 1970'erne incl. medforsikret barn. Rent økonomisk har det været en af de bedre beslutninger i mit liv.
Har altid været i gruppe 1, og i starten var det måske ikke den bedste forretning for mig (gode tænder, ingen briller og aldrig syg), men det skal jeg da lige love for har ændret sig gennem årene.
Jeg har aldrig - som i aldrig nogensinde - haft grund til at klage over Sygesikring Danmark. Opstår der et problem tjekker jeg på listen over tilskud, hvad jeg er berettiget til. Er der noget jeg er i tvivl om ringer jeg. Taler med søde og rare ansatte og får den fornødne hjælp.
Rigtig god sygeforsikring, der dækker eller giver tilskud til en masse! God hjælp og vejledning over telefonen. Dejligt med mulighed for udbetaling, når det passer via hjemmesiden. Hurtig respons herpå.
God ekstra forsikring, jævnligt interessante Informationer, pris/ydelses forholdet er ok.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Aldrig diskussioner om dækning eller ej. Rige muligheder for egen indflydelse på indplacering i grupperne, så man har også direkte mulighed for indflydelse af egen præmieindbetaling.
Tryk udbetal nårsomhelst, og dine penge spurter ind på din bankkonto.
Inden mine 4 børn blev fødselsanmeldt til kirkekontoret, var de indskrevet som medlemmer af 'danmark'. Det har de aldrig fortrudt.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Jeg har været medlem lige så længe jeg kan huske.
Det er jeg virkelig glad for, der har aldrig været nogen problemer, og i vores digitale tid er den blevet endnu nemmere.
Godt vi har Danmark

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Jeg har været medlem i 60 år og har haft glæde af diverse meddelelser om mange ting, så det nye tiltag læser jeg med glæde.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Mine bedste anmeldelser herfra. Jeg er glad for mit abonnement, som giver rigtig gode tilskud både til tænder og medicin. Tak.
Mvh Susan Arentzen

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Jeg var heldig at mælde mig ind da jeg ikke viste hvad livet bringer når man er 20 år men ny 79 år

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Får mange informationer om tilskud og sygdom. Er rigtig glad for deres meget nemme hjemmeside, hvor man kan se alt hvad man har brug for, tidligere udbetalinger og hvad man har til gode osv. Pengene kommer altid hurtigt og man får som regel næsten 50% udbetalt af medicin og tandlægebehandlinger. Kan anbefales.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
det er en sikkerhed ved sygdom samt at tandlæge besøg ikke væltede min hverdag. ja i det hele taget en økonomisk sikkerhed i mit liv

Den bedste forsikring vi har, kører nemt og enkelt med 2 udbetalinger om året

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Medlemskab af "danmark" er god investering.
Har været medlem en menneskealder!
"danmark" er til at stole på.
Aldrig problemer med indrapporteringer og udbetalinger.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Jeg har været medlem i rigtig mange år. Ingen kender de veje vi kommer til at gå. Det har altid været nemt at læse informationer og gå til siden med udbetaling af sine tilskud. Fik epilepsi som 40 årig og nu som 74 igang med tænder. Kan kun give min bedste anbefaling.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Jeg har nærmest altid været medlem af Sygeforsikring Danmark, som støtter økonomisk på mange af de udfordringer man kan opleve.
Tandlæge regningen, fysioterapeut, briller mv. Men også deres blad har virkelig mange interessante emner.
Glæder mig til at læse jeres seneste blad, som netop er kommet, ligesom artiklerne i Nyt og Sundt, hvor man kan få svar på mange spørgsmål .
Så stor ros herfra

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Har været medlem i mange år uden problemer. Og det tjener sig selv hjem hvert år

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
At blive medlem af sygeforsikringen Danmark er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget og jeg kan kun anbefale mine medmennesker, at gøre det samme. Jeg har været medlem i 20 år og har aldrig fortrudt det et sekund. Specielt når man kommer op i alderen viser Danmark sin værdi, der er aldrig problemer med at få udbetalinger og man bestemmer selv med hvilket interval. Mit medlemsskab er hver en krone værd.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Har været medlem hele mit liv og har aldrig haft nogen problemer med dem. Reelt, effektivt, velfungerende, korrekt.

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Jeg er general meget tilfreds med hjælp og forståelse fra Sygeforsikring Danmark og hjemmesiden

Besvarelse fra Sygeforsikringen "danmark"
Danmark er medlemsejet og det er en kæmpe fordel i samfundet som sådan. Forsikringen fungerer fremragende med gennemsigtighed og udbetalinger der kommer som forventet. God kommunikation og information via medlemsbladet bl.a