Sydkystenshestebeslag Anmeldelser 11

2,0

2,0

Under middel

Kom 4 dage forsent, og sendte en anden.

Min hoppe havde en hovbyld, som egentlig var færdig og hun skulle bare have sko på igen. Kim skriver at han selv vil komme torsdag formiddag, det bliver til fredag tidligt morgen, efter intet svar fra kim i mange timer, skriver han 16.35, at han vil komme lørdag formiddag imens hans søn er til fodbold, det bliver til at kim ikke møder op, og jeg skriver så igen, klokken 16, for at høre hvor han bliver af, han skriver at der er semifinale om 45 min, og så kan han måske komme efter, Jeg spørger selv om søndag måske vil passe bedre, og vi aftaler klokken 13, kim skriver 12.50 at han ikke kan alligevel og skriver at HAN kommer mandag klokken 7.00. Mandag kommer nu altså 4 dage efter hun skulle have haft sko på, og ind ad døren går Emil, det er så uprofessionelt at det er til at rive sig selv i håret af. Intet mod Emil, han er rigtig dygtig og udøver altid en rigtig god service, og aftaler som man laver med ham bliver som regel overholdt. Men Kim er ikke til at stole på desværre.

23. april 2026

Lavede en akut aftale med Kim om at…

Lavede en akut aftale med Kim om at sætte en sko på min hest, aften før blev aftalen rykket en time. Jeg stod klar med nyvasket ben og Hove der sad i skabet trods grimme skader efter mangel på sko til aftalte tid. Men Kim kom ikke. Jeg har ringet 7 gange, sendt en del sms og skrevet på Messenger men ingen svar. Nu nærmere vi os 21. Time uden nogen form for reaktion fra ham.

Simpelthen ikke i orden at lade kunder hænge på den måde uanset hvor dygtig man er til ens job!

26. februar 2026

Ligesom så mange andre

Ligesom så mange andre, er mine heste og jeg blevet brændt af !
Kim har formået at komme 1 1/2 time for sent første gang, jeg skulle bruge ham. Anden gang til tiden, men de følgende tre gange, dukkede han slet ikke op !!! “Søforklaringer fra de varme lande”……
Det er tarveligt, usselt og meget uprofessionelt !!!!

16. oktober 2023

Bare vælg en anden smed

Der findes masser af dygtige beslagssmede derude - så vælg en af dem istedetfor Kim.

Som man kan læse af tidligere anmeldelser, så overholdes aftaler ikke og man ender måske - som i vores tilfælde - med at være på standby i uger, hvor aftaler bliver skubbet på timebasis på selve dagen for så næste morgen at blive flyttet til en anden dag.

Kim roder så meget rundt i sine dårlige undskyldninger, at han bl.a. brugte den samme undskyldning (smadret mobil pga. hest) 2 gange indenfor 3 dage.

Jeg har oplevet mange håndværkere igennem årene, der har haft svært ved at overholde aftaler, men Kim slår sgu dem alle med flere længder!

25. juli 2023

Absolut ingen anbefaling værdig!

Vi havde en aftale med Kim d. 24/5 i et tidsrum omkring middag/over middag. Da klokken var 12.45, ringede vi for at hører om han glemt os eller hvordan, - med en kæk og arrogance attitude undgik han spørgsmålet og foreslog fredag d. 26/5 (altså idag) kl 10. Han ville sende en bekræftigelSe til os, men gjorde han heller ikke.

D. 26/5 om morgenen skrev vi en opfølgende sms om vores aftale idag. Den bekræftede han, men sagde at han blev forsinket ca 2 timer.
Kl 12.45 var han ikke dukket op og vi valgte at ringe ham op 2 gange uden held. Vi gav ham til 13.45 og ringede så endnu engang - telefonen blev stadig ikke taget.

Vi stod klar med hest kl 9.30 idag og det har været spild af vores tid!

Aldrig har jeg oplevet noget så uprofessionelt.. jeg kan absolut IKKE anbefale ham.

26. maj 2023

Jeg benyttede Kim da min hest var på…

Jeg benyttede Kim da min hest var på sommergræs. Aftaler blev aflyst og flyttet. Det kunne lade sig gøre fordi jeg havde ferie.
Men i dag tirsdag blev det for meget. Det er en smed man ikke kan regne med. Her er min oplevelse:
Kim aflyst den første aftale i torsdags, en time før han skulle komme. Den næste aftale (i søndags) udskød Kim tidsmæssigt tre gange i løbet af søndagen (fra kl. 9 – 17) med forklaringer som i ”Kris og Chokoladefabrikken”. Jeg blev og ventede hele søndagen. Men Kim dukkede ikke op og sidst på dagen foreslog Kim et nyt tidspunkt (Han kunne komme mandag). I løbet af mandagen, blev denne tid af Kim, ændret til tirsdag. I dag tirsdag – tredje aftale – kom Kim heller ikke, han tog ikke sin telefon eller gav sms besked. Tarveligt – ikke sandt. Det er ærgerligt, uansvarligt og synd for hesten.

18. oktober 2022

Brændt af flere gange….

Vi har brugt Kim i mange måneder, men kan ikke anbefale ham. Han er super sød og imødekommende, men kan absolut IKKE finde ud af at overholde de aftaler man laver og udebliver gang på gang, hvor man får smidt dårlige undskyldninger i hovedet. Hans undskyldninger stemmer oftes ikke overens med det der bliver lagt ud på hans Instagram. Og ret ofte kan man slet ikke komme i kontakt med ham, trods man har en aftale.

Efter vi har skiftet smed stilles der spørgsmålstegn til sygebeslag, som vi har fået til vores hest i den tid Kim har skoet den. Vi har givet over 3500 kr hver gang, for noget hesten ikke har haft brug for og hver gang der har været tabt sko har man fået en regning på næsten 900 kr. Han er den første smed jeg har brugt i alle de år jeg har haft hest, som ikke har garanti på sit eget arbejde. Desuden har han smidt for små sko på vores hest, da han mener at han kommer flere gange om ugen for at smide skoen på igen. Dog har jeg kun oplevet 3-4 tabt sko på omkring 10 måneders samarbejde.. måske det skyldes at hestene ofte går 4 uger over den normale 6 ugers turnus grundet man bliver brændt af.

30. august 2022

Brændt af 10 gange på 8 måneder uden varsel

Jeg har snart ikke tal på hvor mange gange vi er blevet brændt af, uden forudgående varsel.. stået klar med hestene uden at kunne få kontakt, og rykkede aftaler i sidste øjeblik grundet “sygdom”, trods Instagram fortæller en helt anden historie.
Kim er hammer dygtig til det han gør, når det ikke går op i selfier eller arrogance.

9. august 2022

Kim er en dygtig og imødekommende smed

Kim er en dygtig og imødekommende smed, ingen tvivl om det.

MEN han er desværre virkelig dårlig til at afholde sine aftaler og det som jeg er allermest vred over er at jeg har betalt i 8 MÅNEDER for sygebeslag til gaffelbåndsskade, hvor jeg så efterfølgende har fundet ud af at han har snydt mig og at hesten aldrig haft det på trods at han har sagt det og at jeg har betalt til det. Det er ikke i orden og det er at snyde folk.

26. januar 2022

Super service igen igen!!

Super service igen igen!!! Vi er så glade for det arbejde Kim Rasmussen udfører, vi har brugt Kim i mange år. En venlig og rigtig dygtig mand. Kan kun varmt anbefales.

31. juli 2020

Brug dem aldrig

Vi havde en aftale imorges kl 8:30 denne magtede Kim desværre ikke at melde afbud på, han kunne heller ikke tage telefonen da jeg fire gange med minutters mellemrum prøvede at kontakte ham, han er efter eget udsagn syg, han påstår også at have skrevet til mig pg meldt afbud, men at bevise det vil han heller ikke jeg vil ALDRIG ANBEFALE EN SMED DER IKKE KAN MELDE AFBUD OG DA SLET IKKE NÅR DET ER UMULIGT AT FINDE EN ANDEN OP TIL JUL 🤬🤬

Kunne jeg give minus stjerner så gjorde jeg det

20. december 2018

Er dette din virksomhed?