Lätt att navigera på hemsidan och att beställa. Direkt kvitto på gjord beställning. Varorna på väg inom några timmar. Posten slarvade bort mitt paket. Swecat svarade genast att dom skulle skicka mig n... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Beställde en stor Kattlåda av jumbomodell till mina 2 katter och den motsvarade mer än väl mina förhoppningar om en stabil produkt. Den var oxå synnerligen omsorgsfullt förpackad med massor av frigo... Se mere
Gjorde min beställning & betalning sent en söndagkväll.På måndagskvällen hade jag mailbekräftelse med ordernummer och sändningsnummer. Med ledning av det, och min legitimation förstås, kunde jag hämta... Se mere
Jag är kattägare och i mitt fall har Swecat tillgodosett det behovet av kattfoder för den ena katten som har blivit allergisk. Den beställda varan kunde avhämtas inom 3 dagar. Det kallar jag service... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Formvägen 10B, 90621, Umeå, Sverige
- 090-125640
- info@swecat.com
- www.swecat.com
Toppen Djuraffär online
5 stjärnor ger jag för jag har aldrig blivit besviken på mina produkter jag handlat här .För att int tala om vilken trevlig konversation om något skulle ha blivit fel.
Har bara gott att säga!!!!
****************************
Snabb leverans som innehöll allt som var beställt
Jag tycker sortimentet på hemsidan är riktig bra, många olika alternativer hela tiden samt endast vad man kan se är kvalitetsprodukter. Behandlingstiden och leveranstiden var otrolig snabb trots att man valt delbetaling och därmed trodde at det kommer ta en vecka eller mer med leverans då. Har inte haft behov att få någon erfarenhet med kundtjänst då det så långt har fungerat bra med beställning och produkter.
Bra varor, lång leveranstid
Har inte fått varorna ännu, en vecka sedan jag beställde ???

Besvarelse fra Swecat kattbutik
snabbt men dyr expeditions o fraktavgift
DYRT ! Expeditionsavgift o frakt gick på 90 :- för tre små möss !

Besvarelse fra Swecat kattbutik
Bra och snabb leverans!
Fick varorna bara ett par dagar efter lagd order.
Snabbt, smidigt och korrekt leverans!
Kan rekommendera Swecat till alla. Stort sortiment och mycket snabb service. Supernöjd!
Kan inte bli bättre
Jag är jättenöjd med allt, från presentation, bet.alternativ, till leveransen.
Snabb leverans - rätt produkt
Produkten som utlovat på webben.
Absolut billigast hundbajsposar på webben (inklusive frakt), när jag kollade priset.
Snabb leverans.
Leveransen var snabb. Dock så passade inte varan så jag skickade tillbaka den. Hoppas verkligen jag får pengarna tillbaka. Önskar det hade funnits ett telefonnummer så man kunde nå er. Alltid enklare att ta saker över telefon.
Varor slut
Synd att man inte såg att produkten var slut när man gjorde beställningen utan fick veta det via mail. Annars mycket bra.
Toppen!
Jättebra sajt med riktigt bra leksaker. Jag beställde en fyrvägstunnel till mina katter plus en vippa med fjäril. Båda leksakerna var över förväntan, både hos mig och katterna. Tack!
Jättenöjd med Swecat.
Snabb leverans plus att jag får det jag beställer skickat dit jag bor trots att det inte är i Sverige. Har saker min katt gillar.
Mkt bra service!
Jag tycker ni har jätte-bra service!
Skulle vara trevligt med lite fler erbjudanden o rabatter, annars är allt jätte-bra! :-)
Snabb och effektiv
Jag är en ny och nu trogen kund som fick snabb och effektiv service! Det tog bara några dagar mellan beställningen och när jag fick produkten och jag kände mig välbemött.
kundservice
Det var första men inte sista gången jag anlitade Swecat som leverantör. Snabb leverans och perfekta produkter.
Supersnabb leverans
Bara positivt: lättnavigerad webbsida, tydliga instruktioner ang beställning, rimlig fraktkostnad och supersnabb leverans.
Perfekt service, och billigt!!!
TYcker detta är ett jättebra sätt att handla på. Man kan beställa vilken tid på dygnet som helst och innom några få dagar har man det hemma. Perfekt när man behöver saker till sin älskling och man inte kan ta sig till affären!!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.