Svommecenter Vesthimmerland Anmeldelser 4

3,6

3,6

Middel

Virkelig ringe skiltning overalt,

Virkelig ringe skiltning overalt,,man kan faktisk kunne bruge kort som betaling.., svært at finde ansatte og dem der er der virker kolde og ligeglade. Umuligt at komme ind til omklædning uden skulle forcere en masse sko. Skabe til en dags gæster er der alt for lidt af. Låsene på skabene gik i baglås på kvinde omklædning og da der ingen kvindelige livredder er, så måtte der en mand ind. Også det såkaldte varmt vandsbassin ,, helt til grin. Slet ikke varmt, især fordi der igen ingen skiltning er om at feks lukke dørene,, det ville hjælpe meget.. alle de ure der er går ikke.
meget meget skuffet over så nyt et anlæg.
Generelt er det en ommer..

22. september 2024

Vi besøgte for første gang det nye…

Vi besøgte for første gang det nye Svømmecenter med vores søn på 7 mdr. i dag.

Fine bassin-forhold, og dejligt med legetøj til de små. Dog er fliserne i bassinet noget ru- så det gjorde ondt at sidde på knæ fx.

Der mangler noget skiltning, både i forhold til billetter- hvor vi ikke kunne se om man betaler for børn under en hvis alder- ej heller at man faktisk kunne købe en familiebillet (det så vi så på hjemmesiden efter). Vi vidste heller ikke at vi skulle have et armbånd for at benytte familieomklædningen.

15. september 2024

Vi besøgte den nye Aars Svømmehal med…

Vi besøgte den nye Aars Svømmehal med vores datter, men desværre var det en meget skuffende oplevelse. Efter en kort tur i børnebassinet opdagede vi, at hendes badetøj var blevet ødelagt, og hun havde fået hudafskrabninger. Bunden af bassinet føles som sandpapir, hvilket både slider på badetøjet og giver skader på huden.

Da vi kontaktede svømmehallen for at gøre opmærksom på problemet, blev vi bare informeret om, at den ru bund er valgt af sikkerhedsmæssige årsager, og at de ikke dækker det ødelagte badetøj. Jeg forstår, at sikkerhed er vigtigt, men det burde ikke gå ud over børns komfort og ejendele.

Derudover var der stor forvirring omkring brugen af armbåndene til omklædningsskabene – personalet virkede ikke til at have ordentlig styr på det. Og for familier med småbørn var der ingen badekar eller passende bademuligheder i omklædningsrummet, hvilket gjorde det svært at bade vores datter.

Til sidst fungerede faciliteterne i terapibassinet heller ikke, hvilket var endnu en skuffelse.

Alt i alt lever den nye svømmehal ikke op til de forventninger, man har til et moderne anlæg. Jeg kan ikke anbefale et besøg her, medmindre man er villig til at risikere ødelagt badetøj, hudafskrabninger og en frustrerende oplevelse.

Svømmecenteret vil ikke erstatte vores badetøj

24. august 2024

Er dette din virksomhed?