Pålidelig og kompetent.
Anders, som vi primært havde kontakt med, var pålidelig ift de aftaler der blev indgået. Udførte et godt stykke arbejde med et resultat vi blev ualmindeligt glade for. Kan kun anbefale ham.

Besvarelse fra Svendbyg
Vi tilbyder tømrer og maler til dit næste byggeri. For både private og erhverv
Bådhavnsgade44k, 2450, kbh sv, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Besvarelse fra Svendbyg
Vi har lige afsluttet en større renovering af kolonihavehus efter vandskade og kan KUN anbefale Svendbyg. De var meget omhyggelige og sendte nogle gode og kompetente håndværkere.
Hold jer langt væk fra dette firmaet. I 2022 havde vi en forsikringsskade på et udestuetag. Via Codan kom taksator fra Svend Hansen byg og mal ud til opgaven og herfra gik det galt med vandskade, fordi taget ikke er lavet rigtigt, hvilket en byggesagkyndig også har konkluderet.Gardiner og gulv er ødelagt og firmaet nægter at anerkende deres ansvar. Sagen har været i Byggeriets Ankenævn, hvor den blev afvist, fordi parterne var for langt fra hinanden. Vi afventer nu retssag november 2025.

Besvarelse fra Svendbyg
Vi har været meget tilfredse med det malerarbejde som blev udført efter en vandskade der berørte 2 etager.
Venlig og arbejdsom maler der kan sit kram . Tusind tak
venlig hilsen
Lis og Bjørn

Pålidelig dygtig håndværker
Har nu af to omgange med forskellig årsag haft Svend Hansen ude til tømreropgaver.
Begge gange har det været utrolig professionelle, søde, høflige og engagerede medarbejder jeg har haft kontakt med - både håndværker og på kontoret.
I begge tilfælde har jeg tilfældigvis haft den samme tømrer ude, der tog sig god tid til at forklare mig, hvad der var problemet og samtidig kom med fornuftige løsninger.
Kan varmt anbefale dem!

Besvarelse fra Svendbyg
Jeg er desværre nødt til at dele min skuffende oplevelse med Svendbyg. Jeg fik tildelt dem via Codan forsikring til at udføre et simple reetablerings arbejdet i køkken efter vandskaden, men resultatet var langt fra tilfredsstillende.
Problemerne begyndte allerede med lang vente tid og det er svært at sige om det er forsikrings årsag eller Svendbyg.
Da arbejdet endelig startede, bemærkede jeg flere fejl og mangler. Ny maling fra gulvet er allerede at give sig efter 1 dag :-(. Køkken underskab sat skævt og forkert og det er ikke rigtigt køkkenskab men blot tilfældige hvide plader sat sammen.
Kommunikationen med firmaet og også Codan var også en udfordring. De var svære at få fat i, og når jeg endelig fik fat i dem, virkede de ikke interesseret i at løse de opståede problemer.
Der var ingen undskyldning for forsinkelsen eller de fejl, der blev begået. Jeg er ærligt skuffet over den manglende professionalisme hos Sendbyg inklusiv Codan.
Jeg kan ikke anbefale Svendbyg baseret på min oplevelse, og jeg vil være forsigtig med at bruge dem igen i fremtiden.

Besvarelse fra Svendbyg
Jeg kan 100% tilslutte mig de øvrige dårlige anmeldelser.
Jeg har ligeledes fået Svend Hansen Byg og Mal på halsen fra Codan på baggrund af en forsikringsskade.
Der har været tale om en forholdsvist lille opgave, som har taget uforholdsmæssigt lang tid. Det startede med, at de havde glemt at lave en aftale med mig om, hvornår projektet skulle starte og henvendte sig fejlagtigt hos min overbo for at påbegynde entreprisen, hvorefter de blev sendt ned til mig. Håndværkeren beklagede, og jeg lod som ingenting i starten, og satte blot projektet i gang, selvom det betød at jeg måtte bruge samme aften efter arbejde på at rydde indbo i lejligheden, hvilket jeg havde håbet, at jeg ville have en weekend til.
Dagen efter dukkede en håndværker op 30 min. forsinket, jf. aftale. Jeg har fuld forståelse for, at man kan blive forsinket, men den samme håndværker meldte herefter ud 10 min. efter ankomst, at han måtte gå igen, idet mesters bil var blevet færdig på værksted.
Forløbet har generelt været præget af forsinkelser og manglende kommunikation fra deres side. Jeg har forsøgt at få dem til at melde mig nogle datoer for hvornår de kommer, og hvornår de uforpligtende vil anslå at de er færdige, men dette har Lars fra Svend Hansen Byg og Mal desværre modsat sig.
Det skal siges, at deres håndværkere er enormt flinke og imødekommende, men koordineringen og deres villighed til at overholde aftaler er desværre helt gal. Lars fra Svend Hansen Byg og Mal er efter min opfattelse i høj grad medvirkende hertil.
Det kan ikke udelukkes, at man blot bliver nedprioriteret som forsikringskunde, men min anbefaling er alligevel, at man finder en anden, idet der efter min opfattelse findes rigtig mange andre dygtige og professionelle håndværkere i København og omegn.
Hvis jeg kunne give 10 stjerner ville jeg gøre det. Jeg har haft den mest positive oplevelse af Svend Hansen Byg og Mal. Fik ordnet mine lofter i min butik og skal sige at inden lignede det noget som var ved at falde ned. Alt var inden for tidsrammen og oprydning var til ug.
Har haft en alleles positiv oplevelse med Svend Hansen Byg og Mal. Det irriterer mig at ellers gode virksomheder skal lide under en enkelt eller 2s dårlige oplevelse. De har givetvis mange haft mange, mange kunder som ikke har anmeldt dem og være glade!
Én af dem er mig og de får derfor en flot anmeldelse af mig:
Vi havde en vandskade i min etage ejendom som påvirkede 3 etager. De agerer taxatur for Codan, og reagerede meget hurtigt. Vi var to beboere som valgte dem til at udføre arbejderne, mens en tredje valgt at få udbetalt bl.a. pga. trustpilot.... Jeg var den ene som valgte dem til at udbedre. Jeg er af den kraftige overbevisning at behandler man sine omgivelser med respekt, får man tifoldigt igen. Deres taxator og håndværkere har været meget, meget servicemindede og leveret ekselent kvalitet. Som med alle håndværkere og andre som lægger deres tid, skal man acceptere at de har mange igangværende opgaver, og ikke altid står der 5 min. efter. Entrepriser har utroligt mange afhængigheder i leverance af materialer også. Så slår koldt vand i blodet, mød folk med eng smil, og du får så meget mere ud af det. Jeg sidder just nu og kigger på et flot nyt gulv, efter at gulvmanden sågar kom og brugte sin weekend og lavede arbejdet færdigt. Med sin familie som ofre. Jeg er ydmyg for hans offer og en ovenud tilfreds kunde til Svend Hansen Byg og Mal.
Efter vandskade i ejendommen prakkede forsikringsselskabet os Svend byg og mal på halsen.
Kan på ingen måde anbefale dem. Moral og kommunikation eksisterer ikke hos dem.
Vi startede helt skævt ud. Ringede for at høre hvornår håndværkerne ville påbegynde arbejdet, så jeg kunne være hjemme og hilse på dem. Meget rart inden nøglerne bliver givet til ellers fremmede mennesker. Men taksatoren misforstod og sagde at der ikke var nogen hans folk der stjal... så gik det ellers bare ned af bakke derfra.
Vi prøvede at få information om hvordan sagen ville forløbe, da vi ikke havde stået i situationen før... men ingen information kunne vi få, så vi vidste aldrig kom hjem til.
Taksatoren var en ansat fra byggefirmaet, så der var ingen kommunikation der heller. Han var generelt virkelig uprofessionel gennem hele forløbet. De beboere der henvendte med spørgsmål, blev fejet til side og derefter dårligere behandling end resten af de berørte beboere.
Håndværkene ødelagde flere ting i lejlighederne og lod som ingenting. De kom uanmeldt og skrev timerne på, hvis beboere ikke var hjemme.
Arbejdet der blev lavet var fuld af fejl og selvom fejlene blev påpeget, fik beboerne bare at vide de ikke vidste bedre end en håndværker.
Jeg håber alle der har disse erfaringer vil give sig tid til at dele dem, så andre slipper for de kedelige oplevelser.
Vi havde ildebrand I vores ejendom 1. maj 2013 - hos overboen - med de dertilhørende vandskader, som sådan en brand medfører.
Forsikringen kom på og deres samarbejdspartner var så Svend Hansen Mal & Byg. Svend Hansen lod til at være pot og pande med taksatoren, hvilket er meget mistænkeligt!!
Vores lejlighed har stadig eftervirkninger efter Svend Hansen Byg og Mals ”arbejde”, som tilsyneladende mest har handlet om at klampe det sammen, og dække over det byggefusk, der er lavet.
Jeg prøvede selv - under brandrenoveringen - at få rettet op på nogle af de utallige fejl, man umiddelbart kunne se og fik også besøg af Svend Hansen selv.
I dag lider vi stadig under de mange skjulte fejl - såsom de indbyggede skabe, som har været afmonteret og genbrugt. De falder fra hinanden, da skruer er overspændt eller slet ikke monteret igen - altså kastet ind og pyntet på forsiden.
Hvidevarer, som vi har måtte skifte grundet dårlig behandling under nedtagning, hvor diverse beslag er smidt væk og erstattet af Knudsen kiler og selvskærende skruer.
Lys under skabe, som er flået fra hinanden og samlet dårligt igen - med det resultat, at det blinker.
Dette er kun en lille del, jeg orker ikke at remse alt op - magen til elendigt arbejde skal man lede længe efter.
Så HUSK for egen skyld, at hvis firmaet hedder SVEND HANSEN MAL OG BYG, så ansæt for egen regning en Byggesagkyndig for det har dette firma slet ikke styr på.
Forsikringsselskabet hed forøvrigt Trekroner, som nu er overtaget af Codan og taksatoren er muligvis den samme - Så pas også på med den kombination.
Vi vil gerne advare andre mod at benytte dette firma, da vi har haft en meget dårlig oplevelse med Svend Hansen Byg og Mal. Vores hus blev vandskadet, og vi benyttede ovennævne firma til en gennemgribende renovering af vores hus. Her små 5 måneder efter vi er flyttet tilbage til vores hus, er Svend Hansen stadig ikke færdig med at rette fejl og mangler. Det er alvorlige fejl, som et gyngende gulv, døre som ikke kan lukkes, samt lister ved dørtrin, som er flækkede.
Svend Hansen vil ikke udbedre de sidste fejl, og vi må nu lade sagen gå til byggeankenævnet. Vi har haft en meget dårlig oplevelse generelt med dette useriøse firma. Dårlig/manglende kommunikation med Svend Hansen, som er meget længe om at svare på henvendelser. Det er også til stor undren, at personalet bliver udskiftet så ofte. Der kom konstant nye håndværkere. Vores oplevelse er, at Svend Hansen ikke evner, at være tovholder på totalentreprise, han mangler overblik og har ikke styr på processen. Vores projekt blev meget forsinket, samt meget dyrere end tilbuddet oprindeligt lød på.