Svendborgpejse Anmeldelser 8

2,2

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sjusk og glemsomhed

Meget dårlig oplevelse. Brændeovnen blev monteret tydeligt skævt (ca. 4 cm over 1,5 m), hvilket installatøren mente var helt normalt. Samtidig manglede der dele af ovnen (varmelagringssten), og den pris vi havde aftalt blev pludselig glemt.

Resultatet er, at jeg nu står uden brændeovn, fordi han alligevel ikke ville sælge til den aftalte pris – og med et hul i min skorsten. Meget frustrerende og uprofessionelt forløb.

11. marts 2026

Find et andet sted

Har aldrig fået monteret den brændeovn vi har fået tilbud på. Mange gange har forretningen brændt os af og kommet med nye undskyldninger for deres egne mangler.
Jeg synes egentlig, vi har strukket os enormt langt, og alt for længe holdt fast i Svendborgpejse, da de tidligere har lavet et godt stykke arbejde for os, men nu er det slut.

Jeg har snakket med andre kunder, der fortæller samme historie som min.
Jeg vil anbefale alle andre at gå langt uden om denne virksomhed, de har slet ikke styr på forretningen.

31. januar 2024

Kunne jeg give minusstjerner...

Kunne jeg give minusstjerner, havde jeg gjort det.
Vi fik sat en ny og lækker brændeovn op i efteråret 2022.
Mellem jul og Nytår 2022 begyndte det at regne ind, både ved skorstenen, langs vægge og det dryppede også ud af loftslamper.
Der gik en god uges tid før vi kunne få fat i nogen på grund af ferie.
Der kom en og reparerede taget. Troede vi. Men nej. Det regnede stadig ind. Og dryppede stadig ved skorstenen, langs væggen og ud af loftslamperne.
De kom tilbage og forsøgte at reparere. Det virkede stadig ikke.
Desværre er vi gode kunder og betalte de 32000kr med det samme - det skulle vi aldrig have gjort.
De nægtede at tage sagen direkte med os, det skulle gå gennem deres forsikringsselskab Alm. Brand som ligeledes nægter at betale fordi deres taksator ikke mener at der har været vand på loftet.
Hvordan det kan dryppe ud ved skorsten, ned ad vægge og ud af lamper - UDEN det er regn på loftet, er et mysterie jeg mangler at få opklaret.
Vi har fået repareret loftet indenfor, samt maling på vægge, for egen regning men søreme om ikke nu igen, efter sidste uges regn, løber det igen ned af væggene.
Og vi står med en håndværkerregning for udbedringer af loftet, som de ikke vil betale, samt et loft hvor det igen løber ned af væggene.
Tak for intet.
Desværre kan jeg ikke uploade billeder her, ellers havde jeg sendt dem. De ligger så på deres Facebook side - indtil de uden tvivl sletter dem.

29. januar 2024

Købte en morsø brændeovn med skorsten…

Købte en morsø brændeovn med skorsten og montage . Jeg fik en yderst god vejledning i butikken, aftaler blev overholdt.Jeg havde besøg af 2 dygtige og ret hyggelige montører som kunne deres fag og efterlod vores hjem ligeså pænt og rydelig som da de kom.Kan varmt anbefale dem 👍

11. december 2022

Langt fra kønt at se på.

Ovnen blev monteret og virker som den skal, men kønt ser det ikke ud. To nye huller til metalpladen i loftet er blevet boret lige ved siden af de huller som sad i pladen fra starten. Dette skyldes muligvis at der er blevet savet for meget af loftet. Listen langs med væggen er også blevet beskåret i stedet for at lave hullet lidt længere fra væggen.

16. september 2022

Fik aldrig kontakt.

Jeg skulle have en pilleovn monteret, men efter flere henvendelser, hvor de lovede at de ville få en til at kontakte mig hørte jeg aldrig noget fra dem.
En meget dårlig måde at drive forretning på

8. november 2021

Dårlig kundeservice.

Købe en heta Green Line 200 igennem dem for 30.000 kr og fik af vide den var stort set helt lydløs. Da de startede den op larmede den en hel del og tænkte ikke videre over det, men efter et stykke tid blev det bare for meget og vi ringede og fik ham ud og kigge på den. Og han gav os helt ret i den lød HELT FORKERT, men den lød præcis sådan da han startede den op. Så allerede der burde han have hørt der var en fejl på den, men nej.
vi fik den lavet og 14 dage senere larmede den lige så meget igen. Og fik en ud igen og fik den lavet... Men ja samme igen der gik lige lidt så larmede den igen igen igen. Ved godt det ikke er sælgerens skyld men heta's skyld. Men Når man ringer til sælger og får af vide man får svar inden for en dag eller to og der så går 14 dage til 3 uger bliver man pænt negativ.
Og sådan har det været stort set være gang man har ringet til dem.
Selve heta er jeg meget i tvivl om, om jeg vil anbefale til andre i hvert fald deres pillebrændeovn. Men sælgeren her skal tage sig meget sammen angående med at ringe tilbage. Virkelig for dårlig kundeservice.

25. februar 2020

Sælger dyrt produkt der ikke virker efter hensigten

Svendborg Pejse & Brændeovne på Ørbækvej 3 i Svendborg har solgt mig en indbygnings brændeovn af det tyske fabrikat Spartherm. Prisen var tårnhøj, 33000 kroner. Ovnen ser flot ud, men soder ruden i sådan grad, at den skal renses flere gange dagligt, hvis man skal kunne se ilden. Efter første afprøvning ringede jeg og klagede over fejlfunktionen. Efter to forsøg fra Svendborg Pejse & Brændeovne på at udbedre fejlen krævede jeg at handlen gik tilbage. Det fik jeg intet som helst ud af. Ingen returret her og ingen nedslag i prisen. Jeg fik at vide, at nu havde han talt nok med mig! Det var en dyr og dårlig oplevelse at købe brændeovn hos Svendborg Pejse & Brændeovne.

30. januar 2011

Er dette din virksomhed?