Kun en positiv oplevelse....
Jeg havde en god oplevelse. Kan slet ikke genkende billedet fra nedenstående anmeldelse.
Selv om bygningerne ikke er nye og prangende, så er det en dyrlæge med mere end +30 års erfaring og ha har åbenbart også været fast dyrlægeskribent i et eller andet ugeblad. Det er tydeligt at han har styr på sagerne, så jeg hare kun haft en god oplevelse.
Det er ikke et pulserende sted med mange ansatte og flotte omgivelser, men det er en venlig og personlig atmosfære - og det vigtigste er vel også at vedkommende ved hvad han taler om og er god til dyr. Min hund var faktisk i narkose allerede ved første konsultation, men det var jeg såmænd helt tryg ved. Min tidligere dyrlæge virkede lidt anstrengt på en lidt mærkelig måde, og hende virkede min hund slet ikke tryg ved. Her kan jeg mærke, hvor meget det betyder at der er ro og erfaring inde over.
Jeg ved ikke hvilken oplevelse Mahjir har haft. Jeg oplevede i hvert fald kun en afslappet venlig herre, som såmænd også lavede lidt sjov. Måske Mahjir har været lidt for nærtagende, eller de har misforstået hinanden?
Helsingør Dyreklinik har i hvert fald en varm anbefaling her fra... Det er min nye dyrlæge..