Suvo Aabenraa Anmeldelser 8

4,3

1. Elektronik og teknologi

Undervognsbehandling samt rustbeskyttelse af alt fra små biler til Traktor , Lastbiler, Autocamper. mm

4,3

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Blev udtaget til FDM stikprøvekontrol

Min bil blev lige udtaget til en FDM stikprøvekontrol efter behandling hos Sønderjysk Undervognscenter ApS. FDM manden sagde at det var meget veludført og lidt mere til. For 2 år siden da den blev behandlet sidst og skulle til syn nogle måneder senere sagde synsmanden også at de i hvert fald ikke havde været nærige med behandlingen 👍👍👍

9. april 2025

Algebehandling af mit tag.

Algebehandling af mit tag.

Jeg er husejer og mit tag er ca. 10 år gammel.
Tagtypen er Benders dobbeltvinget betongtagsten i sort.
Taget var efterhånden begyndt at være angrebet af mos og ikke mindst et grønt skær af alger.
Hvad gør jeg ? en nabo købte algemidler og højtryks lanse for en mindre formue, en anden nabo brugte det meste af en uge med en bilbørste og div.
Jeg har hørt om flere firmaer der kørte ud og behandlede tag mod mos og alger og har også set flere resultater som jeg bestemt ikke er imponeret af ( dertil skal også siges, min kone siger jeg er alt for ”perniffen”  )
Jeg gik og funderede over hvilken løsning jeg skulle anvende samtidig med mit tag blev grønner og grønner.
Jeg er bilsælger og vi får undervognsbehandlet alle vores biler hos Suvo Rødekro og jeg snakker ofte med Thomas når der bliver afhentet / leveret biler til os, han fortalte at han sammen med en partner havde startet et algebehandlings firma op og om ikke jeg manglede at få behandlet mit tag ? jeg tænkte hvis det skulle være den løsning så ville Thomas være den jeg havde tiltro til ligesom jeg har med undervognsbehandling og jeg sagde ja tak kom forbi så hurtig som mulig.

Jeg kørte hjem til fyrreaften og fortalte min kone om aftalen, hun var delvis imponeret  idet hun lige var blevet færdig med at pudse vinduerne idet jeg kørte ind i indkørslen og kunne frygte hvor det bar hen, jeg tænkte der går nok et par uger inden Thomas og co dukker op og så har konen glemt vinduespudsningen.

Førstkommende mandag ringede min telefon og det var Thomas ” vi er i dit område i dag så vi behandler dit tag ” konen havde fri og jeg informerede hende straks.

Det er her forskellen virkelig kommer frem.
Der møder 2 op med udstyr, de flytter havemøbler samt div krukker på 2 terrasser og behandler taget og samtidig får alt mit belægning på både terrasse og i indkørslen en omgang, de sætter møbler og krukker på plads og lægger en regning på det aftalte beløb, ikke noget med tillæg for dit og dat nej prisen var den aftalte.
Min kone er imponeret ikke mindst over arbejdet men vinduerne havde ikke fået så meget som en dråbe 

Ca. 4 – 5 uger efter behandlingen var resultatet tydelig og her ca. 11 mdr. efter er alt mos og alger væk.

Jeg har naturligvis bestilt en behandling igen idet det er bedre at forebygge.

De varmeste anbefalinger fra.

Mette og Bjarne
Bevtoft

23. februar 2021

Godt arbejde og fantastisk service...

Har netop fået undervognsbehandlet min e-golf. I samme omgang blev bilen også lyddæmpet.
Jeg var spændt på lyddæmpningen, da en e-bil i forvejen er stille. Men nu er den HELT stille.

Bilen blev afleveret tilbage flot og pæn. Værkstedet fremstår flot, personalet kompetent og priserne er rimelige.

Man mødes af smil på læben og godt humør. Sådan kører man derfra - med smil på læben og i godt humør.

Godt arbejde og fantastisk service...

6. januar 2021