Jezus wat slecht
Jezus wat slecht! Om 18 uur besteld, konden het tussen 18.30 en 18.45 ophalen. Om 20 uur liepen er de deur uit! En de sushi was echt in het bakje gefrot en viel uit elkaar. Echt slecht!
€73,- betaald voor 24 sushi en 4 handrolls.
Die 24 sushi’s waren in een veel te klein bakje gefrommeld zodat voordat je ruimte had om ze er fatsoenlijk uit te kunnen pakken, de eerste 5-6 in stukken vielen.
Dit is niet leuk sushi eten.
Dus meteen opgebeld en mijn ervaring netjes gedeeld.
Ik werd zéér vervelend en brutaal te woord gestaan dat het mijn fout was dat ik het bij het bestellen niet erbij had gezet dat ik aparte bakjes wilde.
Toen ik vroeg wat zij er zelf van vond om op deze manier te leveren zei ze dat ze al 2 jaar open waren en nooit problemen waren geweest. Ik moest het de volgende keer maar vermelden bij de opmerkingen van de bestelling.
Volgende keer? Denk het niet!!!
(De sushi zelf is lekker, maar dit soort service hoort gewoon niet. De brutaliteit aan de telefoon: schandalig!)
Bestelling voor 17.40u is om 19.40 nog niet bezorgd, telefoon wordt niet opgenomen. Maar afwachten of er ooit nog iets komt
Om 16 uur een bestelling geplaatst voor tussen 18.30 en 18.45 uur.
Om 18.55 uur gebeld. Er werd gezegd dat het eraan kwam maar on 19.30 uur nog geen bestelling. Wel loempia's en nog een sushi gratis gekregen maar toen ik belde kreeg ik excuus dat zij het ook druk hebben. En dat voor 75 euro!
Zeer slechte service. Dit was niet de 1e keer bij een bestelling vooraf dat ze de tijd niet na kwamen. Ondanks gratis producten klant kwijt bij deze.
We bestellen bijna wekelijks bij Sushi Eight Drunen. Zijn er zeer tevreden over. Echter woensdag 17 december zijn de dagaanbiedingen ineens verdwenen van de website. Gebeld met een medewerkster, die reageerde dat de bazen van Sushi Eight dit hadden besloten ivm de feestdagen.....Nou is 17 december toch geen feestdag.... Strategie is belachelijk en zijn overgestapt naar de concurrentie
Altijd lekker en vers gemaakt veel keus en vriendelijk personeel echt een aanrader
Pokebowl besteld bij sushi-eight in Wijchen en hij was heerlijk! Goed gevuld, verhouding rijst/topping was goed. Saus apart erbij is handig, kun je zelf doseren.
Met kortingsactie ook nog eens niet duur.
Telefonisch voor € 98,- besteld.
Bij het ophalen wilde met een briefje van € 100,- betalen.
"Nee meneer, dat kunnen we niet aannemen"
Hoezo niet, waar is aangegeven dat je niet met 100 mag betalen?
"Ja nergens, maar dat kunnen we niet aannemen"
Eh sorry maar geld is geld en 100 is gewoon een wettelijk betaalmiddel dat je ook niet mag weigeren.
"Ja nogmaals sorry, maar dan moet je het maar bij de bank wisselen"
Uiteindelijk hebben we dan maar gepind.
Hadden we alles maar laten staan, want we hadden ook nog bedorven vlees op de sushi!!
Erg teleurstellende Sushi Eight in Berkel-Enschot sinds de Aziatische kok weg is... Niet klantvriendelijk en slechte kwaliteit sushi , niet vers!