Med gode varer, endda nogle der ikke kan findes andre steder, og til fornuftige priser, burde fem stjerner være en selvfølge. Men som andre har nævnt, kan man ikke betale med Mobilepay og lignende,... Se mere
Jeg var en smule forbeholden, da jeg første gang faldte over susantoys.dk på nettet. Havde aldrig hørt om butikken og pengene skulle overføres direkte til en bankkonto, men til gengæld havde de et r... Se mere
Synes hjemmesiden så lidt speciel ud, men de havde virkelig meget fint legetøj man ikke kunne købe andre steder. Tjekkede trustpilot og så de fine anmeldelser, så tog chancen. Vildt god oplevelse og... Se mere
Kæmpe stort udvalg af smykkematerialer til gode priser :) Elsker at shoppe her. Dog syntes jeg at det er lidt ærgerligt at man ikke kan betale med betalingskort eller mobilepay på hjemmesiden
God service og levering dagen efter.
Gode varer til fornuftige priser
Men som andre har nævnt, kan man ikke betale med Mobilepay og lignende, men skal betale med en konto-til-konto overførsel via netbank. Det gør tingene lidt bøvlet og forsinker leveringen.
God oplevelse og hurtig levering
Vildt god oplevelse og ankom hurtigt. De største anbefalinger herfra, det er ikke sidste gang jeg handler ved Susantoys.
Godt udvalg, gode priser og den absolut bedste kundeservice, mange tak herfra. Kan varmt anbefales.
Føles som personlig betjening
Webshoppen ser "forældet" ud. Men lagerstatus er reel og alt virker. Det føles næsten som personlig betjening, at man efter ordreafgivelse, får en mail med guidelines til betaling og levering. Vild hurtig ekspedition. Bestilte og betalte samme dag. Modtog ordren dagen efter. Stort varm jysk anbefaling herfra.
I skal ikke være nervøse
Hjemmesiden er ikke topmoderne og som privatperson kan man kun betale med bankoverførsel. Men det fungerer! Mine varer var sikkert pakket ind under fragten og præcis det jeg bestilte.
Vellykket nethandel
Købte plastik figurer som blev modtaget med kyshånd. Handlen gik fint og jeg kunne hente pakken i en pakkeboks i nærheden.
Kan i den grad anbefales
Kæmpe stort udvalg af smykkematerialer…
Helt i orden oplevelse trods særlig hjemmeside
Hjemmesiden er lidt anderledes end de fleste andre netbutikker i dag. Jeg var lidt skeptisk over det selvom alt så fint ud på trustpilot. Hvis ikke det havde været fordi de havde et spil i sortiment jeg ikke kunne få andre steder havde jeg måske ikke turde bestille. Men det gjorde jeg og alt fungerede rigtig fint!
Nem bestilling
Nem bestilling, hurtig levering og varerne bare i orden.
Helt klar anbefalings værdig.
God og personlig service over mail
God og personlig service over mail. Varer der kom frem til tiden og i perfekt stand.
Susantoys kan godt anbefales
Susantoys kan godt anbefales. Hurtig forsendelse og god service.
Fantastisk service
Sikke en service! De varmeste anbefalinger - jeg handler meget gerne igen.
Jeg bestilte 4 lamper, desværre var en af dem udsolgt. Jeg blev ringet op, fik forklaring og endte med at ‘nøjes’ med de 3 lamper. Fantastisk service, så venlig og imødekommende. En af mine bedste oplevelser af at handle på nettet.
Anbefaling
Nemt, godt, billigt. Susan er meget hjælpsom. Det hele går hurtigt. Kæmpe anbefaling.
En rigtig dejlig service
En rigtig dejlig, troværdig butik. Susan er meget høflig, venlig, punktual og er rigtig god at beskrive varen. Modtog dukken den næste dag. Dukken var pakket godt og svarede 100 % Susans beskrivelse. Jeg er meget tilfreds og anbefaler det andre at købe legetøj og tøj hos Susan. Hun har også dukker som er svært at finde i det andre butikker. 💖💖💖
Stort udvalg i hånddukker :-)
Stort udvalg i hånddukker som var det jeg kiggede efter. Jeg overvejede, at hente privat i Egå. Men da Susan mente (pr. telefon) min pakke godt kunne nå frem inden torsdag, så valgte jeg den løsning. Jeg fik dukken onsdag via post og havde den med på bugtale kursus hos @bugtaleri i Kbh lørdag.
Jeg er godt tilfreds med min handel, produkterne og leverings tiden. :-)
Jeg vil med glæde handle hos Susan Legetøj igen! :-)
Mvh @NaturligvisTine.dk
En oprigtig og jordnær webshop
En oprigtig og jordnær webshop og alt i alt en rigtig god oplevelse.
Købet forløb fuldstændig som beskrevet på siden og alt gik bare så fint.
Varerne ankom også meget forsvarligt indpakket.
Nok ikke sidste gang jeg handler her
Fremragende service!
Jeg var lidt usikker på, hvorvidt der var tale om en reel webshop, da jeg først faldt over Susans online legetøjsbutik i min søgen efter et Star Wars vækkeur, som ellers er udsolgt andre steder.
Jeg blev meget positivt overrasket over den professionelle og hurtige behandling af mit køb - faktisk er det ret forfriskende med så personlig en tilgang til online handel. Dejligt med den personlige kontakt efter at have købt en vare på nettet :)
Jeg fik min vare super hurtigt, og er ovenud tilfreds med varen, og virkelig glad for oplevelsen som helhed!
Tak for fremragende service til Susan - det er ikke sidste gang, jeg handler her!
Fantastisk service
Jeg er mormor og morfar til 8 dejlige rollinger og Susantoys.dk er min yndlings webshop.
Super service, og hurtig forsendelse
Inden jeg lagde “varer i kurven“, havde jeg sendt en mail til Susan, da jeg var lidt i tvivl om, om det primært var til institutioner, eller også private, der kunne handle på hjemmesiden.
Jeg fik svar på min mail i løbet af meget kort tid, og fik færdiggjort min ordre samme aften.
Pakken var pakket og klar til afsendelse allerede et par timer efter bestilling (kl. 20 om aftenen), jeg foretog en bankoverførsel om morgenen dagen efter, og samme formiddag blev pakken afsendt.
Dagen efter kunne jeg hente den på mit lokale posthus.
Virkelig god service, fem store stjerner herfra :)