Købte sidste år komplet skiudstyr hos Surf og Ski i Odense. Under deltagelse i Vasaløbet knækkede en del af skistaven og på Salomons hjemmeside fremgik det at man kunne få en reservedel. Kontakt... Se mere
Surf & Ski Horsens - betjent af Uffe Køb af skistøvler. Betjening ud over alt forventning. Professionel, meget vidende, venlig og tålmodig. Uffe er meget ihærdig for at finde de helt rigtige s... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Surf & Ski er en landsdækkende specialkæde af selvstændige forretninger, der arbejder sammen om at tilbyde alle udøvere af windsurfing, kitesurfing, skiløb og snowboard de bedste produkter på markedet og den bedste rådgivning. Alle ekspedienter i vores butikker er entusiastiske sportsfolk, der ved, hvilken betydning det rigtige udstyr har for udøveren. Vi stiller høje krav til os selv, og gennem uddannelse og ikke mindst som aktive sportsfolk opnår vi den ekspertviden, som du får gavn af som kunde hos Surf & Ski. Hvis du får problemer med dit udstyr, eller blot ønsker et godt råd, er Surf & Ski's personale altid til rådighed. Vi kender udstyret, og vi ved, hvad det skal kunne holde til. Når vi ikke er i butikken, så er vi på vandet eller i sneen.
Formervej 2, 6800, Varde, Danmark
- 75220211
- www.surfogski.dk
Købte alpinski Dynastar hos Surf og Ski…
Købte alpinski Dynastar hos Surf og Ski Egaa på udsalg til 3000 kr sidste. Var på skitur umiddelbart efter, kom slemt til skade ved fald da bindingerne ikke udløste og blev fløjet hjem. Surf og ski justerede bindingerne i år inden jeg tog på ski. Første dag var igen med følelse af manglende kontrol over skiene, så jeg lejede nye ski hvorefter alt kørte fint (som det plejer). Læste på nettet om mine ski og fandt ud af at det er en begynderski de har solgt mig, selvom jeg udtrykkelig sagde at jeg er ret erfaren. Sidder med en fornemmelse af at være blevet snydt. Har nu givet skiene til genbrug :)
Surt og Ski Odense
Surt og Ski Odense
Jeg købte en gave til mine niecer via webshoppen i går. Jeg blev ringet op, at den ene vare ikke var på lager, og vi fandt en anden løsning sammen. Varerne er allerede ankommet i dag. Kun en dag efter bestilling! Det var jeg meget positivt overrasket over :-)
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg bestilte en skihjelm og blev ringet op samme dag, at den var udsolgt men de tilbød mig en meget bedre model til samme pris.
Bedste køb og personlig betjening
Bedste køb og personlig betjening. Gode priser og venligt personale.
Jeg har fået en service der fortjener…
Jeg har fået en service der fortjener topkarakter.
En lille detalje. Da jeg bestilte vandskiene på nettet var jeg i tvivl om de var i en voksenstørrelse og jeg bad dem om, at ringe, hvis de ikke var. De ringede og undskyldte at det desværre var juniorstørrelse og at det desværre ikke stod skrevet hvilken størrelse det var på hjemmesiden.
De ville gerne kompensere og sende vandski i en voksenstørrelse til samme pris😀. Det takkede jeg Ja til. Vandskiene landede her allerede næste dag. Nu er de jo ikke pakket ud endnu så måske er der noget i vejen med dem😉.
Men så tror jeg at de i Surf og ski i Horsens, stadig vil yde en førsteklasses service.
Jeg glæder mig til at give min kæreste gaven juleaften.
Glædelig jul Surf og ski Horsens😊.
Vanvittig god service
Vanvittig god service - hurtig ekspedition og ingen bøvl - har handlet der nogle gange (windsurfer udstyr) - og det fortsætter jeg med 🤩
Surf og ski Horsens
Surf og ski Horsens.
Mega god og konstruktiv hjælp til køb af Supboards. Ærlig vejledning og meget hjælpsom for nye købere.
Super super behandling, de bedste anbefalinger herfra.
Optimal og reel service
Surf og Ski Odense
Sjældent har jeg fået så kompetent og imødekommende service. Ingen forsøg på at prakke mig en dyrere cykel eller overflødigt udstyr på. Superreel rådgivning, en yderst fair pris og gode tip til brug af cykel, rengøring, dæktryk og endda oplagte cross- og gravel-ruter. De har lige sikret sig en fast kunde.
Kunne jeg bare give mere end 5…
Kunne jeg bare give mere end 5 stjerner, så gjorde jeg det.
God service per telefon, hurtig levering og efterfølgende utrolig skarp og prisværdig service i forbindelse med en fejlrettelse.
Ikke sidste gang jeg benytter dette skønne firma.
Surf & Ski Horsens - Uffe i topklasse
Surf & Ski Horsens - betjent af Uffe
Køb af skistøvler.
Betjening ud over alt forventning. Professionel, meget vidende, venlig og tålmodig. Uffe er meget ihærdig for at finde de helt rigtige støvler til dig. Kan kun anbefale Surf & Ski i Horsens. De går op i deres arbejde og giver den bedste betjening - med venlighed, stolthed og stor professionalisme. Behandling i topklasse - både til nybegynder og øvet.
Sådan skal det gøres.
Surf og Ski Horsens
Aldrig har vi fået så god service som hos Uffe, Surg og Ski i Horsens.
Meget hjælpsom, erfaren og fair.
Vi kommer helt sikkert til at handle her igen og anbefaler det til alle vi kender :)
Odense
Har fået lavet både ski service og nye såler i butikken og kan kun sige at servicen var helt i top.
Butikken i Odense er helt sikkert et besøg værd.
Surfogski København C
BEDSTE Kundeservice! jeg nogensinde har oplevet! da jeg havde en reklamation. Besøg butikken og oplev denne helt unikke kundeservice! det findes ikke bedre!
Surf og ski Aalborg
Ville bare lige sige tak til surf og ski Aalborg, for en god behandling og service, da jeg købte mine rulleskøjter. Man kan virkelig mærke, at det er kvalitet jeg har fået, og så endda til en overkommelig pris!
Kommer helt sikkert igen, når jeg får brug for mere udstyr!
Bliv ved med, at give en god service, det vil jeg ihvertfald gerne støtte fremfor en anden sportsforetning! 😊 Samt føler jeg også, at det er bedre, at gå til nogen, hvor man ved at de har styr på tingene, specielt når man ikke selv ved så meget om det igen.
Men alt i alt tak for en god behandling!
Glad for at jeg nu kan få brugt mine rulleskøjter til den kommende sommer.
Fantastisk service
Havde indleveret mine Nordica-ski til slibning og voksning i Surf og ski Aalborg. Da skiene er klar opdager de, at der faktisk er et brud på skiene lige bag den ene binding.
Jeg bliver ringet op af en flink medarbejder, der overbringer den triste nyhed. Mine ski er købt privat og uden nogen form for kvittering. På trods af dette bliver jeg lovet, at Surf og ski nok skal sørge for, at jeg får kulanceerstatning fra Nordica, da de mener, at der er tale om en produktfejl. Vi taler over telefonen om et par forskellige nye ski, der kunne være interessante for mig.
Dagen efter tager jeg til butikken i Aalborg og finder sammen med en yderst kompetent medarbejder et par super fede nye ski. Da de gamle ski har afskrevet noget værdi må jeg betale lidt for de nye ski. Men et yderst rimeligt beløb i mine øjne.
Havde det ikke været for en medarbejders skarpe øje havde jeg, om 14 dage, måske stået på pisten med en brækket ski. Og havde jeg indleveret skiene et andet sted, er jeg ikke sikker på, at jeg ville have opnået nogen form for kulance.
Tak for fantastisk service langt udover det forventelige!
Elendig service
Skod butik surf og ski Horsens. Kigget efter seler til oakley skibukser. Så de havde dem på nettet . Skrev så en mail om søndagen. Og da jeg igen tjekket onsdag for og ville ringe til dem. Havde de bare fjernet varen! Sindssyg ringe behandling. Og ikke første gang , i den butik. Godt råd. Find en anden ski butik! !
Fantastisk service
Jeg var i dag i butikken i Aalborg, hvor jeg skulle have et par bestemte skibukser. Den søde, kvindelige ekspedient gør alt for at finde størrelsen (en anden kunde er tilfældigvis også ude efter "mine" skibukser i samme str.). Den har de ikke. Jeg prøvede derfor bukserne i en større størrelse, end jeg havde regnet med, at jeg skulle have. De er lidt for store og hun bedømmer, hvordan de sidder på mig. En "god" sælger kunne sagtens have solgt mig dem. Hun siger i stedet, at hun synes jeg skal have en størrelse mindre, for de sidder altså ikke godt. For en sikkerhedsskyld kigger hun igen alle skibukserne igennem, for at se om min størrelse nu skulle være dukket op (jeg havde også selv kigget flere gange). Overraskende nok finder hun min rigtige størrelse og alle er glade. Dejligt med ærlige sælgere! Hun var også skyld i, at jeg blev i humør til at købe nye handsker :-)
Service i top
Uffe, fra Horsens Surf og Ski, leverede en helt fantastisk service!
Med mine mange krav, til mine nye ski, fik Uffe over telefonen guidet mig. Mellem hvert telefon opkald sendte han billeder, på mail, af de ski, han fortalte om. I samarbejde fandt vi frem til de rette ski. Og mine ski blev afsendt samme dag! Fantastisk med personale, der besidder så stor tålmodighed - selv i en stresset juletid.
Derudover viste Uffe stor viden om kvalitet. Samtig med, at han forstod lige præcis, hvilke ski jeg havde brug for. Ja, han vidste det vist bedre end mig selv. De varmeste anbefalinger af Surf og Ski, Horsens.
Varen er ikke på lager som lovet og ingen gider ringe
Jeg bestilte d. 05.12.15 en "change mat" der angiveligt var på lager og hørte ikke noget fra Surf og Ski Horsens om en evt. forsinket levering. Ved telefonisk henvendelse d.10+11+14 lovede Surf og Ski Horsens at vende tilbage med ny leveringstid da varen ikke var på lager. Ingen af dagene vendte Surf og Ski Horsens tilbage som lovet. Det er ikke i orden og jeg har set mig nødsaget til at annullere ordren og købe varen i UK hvorfra den leveres inden Jul. Det er spild af gode kunders tid når hjemmesiden ikke opdateres og når personalet ikke er til at stole på