BOOK ALDRIG HOS DEM !
BOOK ALDRIG HOS DEM !
Vi bookede dem til at hente os i JFK lufthavn i New York samt hente os på hotellet 1 uge efter og køre os til lufthavnen.
Allerede ved afhentning i lufthavnen, var der problemer. De var der ikke til aftalt tid og vi ringede derfor til dem. De lovede at ringe tilbage inden for 15 minutter - og tilføjede lige, at havde vi ikke hørt fra dem inden, så skulle vi ringe til dem igen.
Vi ringede gentagende gange, hvor vi blev stillet videre og så lagt på. Efter ca 1 time, fik vi at vide at chaufføren var udenfor i en sort bil !
Der var 3-4 baner med biler og hver bane var nok100 meter lang - værs’go at find bilen.
Efter lang tid lykkedes det os at finde den og vi blev kørt til hotellet.
Da vi 1 uge senere skulle hjem, måtte vi igen vente og efter 40 minutter ringede vi igen og beskeden var at hvis vi ikke kunne vente kunne vi jo tage en taxa og vi ville få refunderet beløbet vi havde betalt for turen.
Vi tog en taxa og regnede med at alt så var i orden med tilbagebetalingen, men vi tog fejl !
Vi kontaktede dem efter 1 uge, da vi stadig ikke havde fået penge tilbage. De kunne ikke se at vi havde bedt om pengene og vi skulle for at få vores penge ansøge om dem på deres hjemmeside.
Det tog ca. yderligere 1 1/2 uge før vi fik vores penge.
Så tag en taxa, det er både nemmere og billigere og man kommer afsted til tiden.