Behandling af kunder og hurtige afleveringer af bestilte ordre er som FCK jo spiller, i verdensklasse

Jeg har handlet hos Supershoppen en del gange efterhånden, og så sent som i sidste uge bestilte jeg derfra igen. Der stod i ordrebekræftelsen, at der kunne gå op til 7 dage, før jeg ville modtage... Se mere

Har fået en SUPER god service hos FCK fanklub. Bestilte mandag og allerede torsdag - lå t-shirten med valgt print i pakkenboksen. Tusind tak - nåede det til modtagers fødselsdag 💪

3,9

God

Kedligt Merchandise og for småt i størrelse

Jeg Syntes det halter med Merchandise i det hele taget
Og sådan har det været i lang tid
Der er ikke meget og vælge imellem
Og det der er, er kedeligt
og skulle der være en enkelt ting, er det kun små str
aldrig xxxl-xxxxl
Jeg tænkte fedt dengang vi fik Adidas, fremfor Kappa
Men dengang vi havde Kappa og FCK-Line var der også fedt tøj og vælge imellem
Nu er det bare kedeligt og ukonstruktivt ØV

26. september 2022

Plakater sendt i POSE!?!?

Plakater sendt i POSE!?!?

Jeg har bestilt julegaver i fanshoppen. Bl.a. plakater. Plakaterne er selvfølgelig rullet sammen, som de skal være.
Men derefter sendt afsted i en POSE! Det er jo fuldstændig gak! Hvad tror I, der sker med ruller der sendes med posten i en pose? Jep, de er fuldstændig flade - dvs. at når man ruller dem ud har de bukninger for hver ca 5 cm. Hvem gider lige hænge dét op på sit værelse?
Jeg har forsøgt at maile, sende kommentar og ringe, men der er ingen respons.

Det kunne være god service, hvis I liiige skrev et notits ved plakaterne på hjemmesiden, at de IKKE sendes i hverken rør eller kasser! -havde jeg vidst det, havde jeg bestemt ikke handlet her.

15. december 2018

Fik piller som jeg aldrig havde bestilt.

Det værste firma ever. Jeg fik sendt nogle piller jeg ALDRIG havde bestilt, sendte dem retur til afsender. Fik efter et stykke tid igen en pakke til som igen blev sendt retur til afsender. De sendte et par rykkere på de to leveringere og til sidst inkasso. Jeg har mailet til firmat uden at få svar tilbage.Det inkasso firma de bruger er lige så uprofessionelt, de klapper røret på når de ikke ved hvad de skal sige, og påstår man lyver. Jeg kommer ALDRIG til at betale det firma noget som helst.

7. marts 2016

ELENDIG leveringsfrist.

ELENDIG leveringsfrist. En julegave har været 14 dage undervejs og er fortsat ikke dukket op til trods for, at jeg har modtaget 3 mails om, at varen nu er sendt og et medfølgende uvirksomt trackingnummer til noget, som hedder VNL! Supershoppen trak pengene dagen efter, men skider så tilsyneladende på ordren.
Bestil ikke din julegave her. Den når ikke frem. Måske til julen 2017!!!
Det er med blødende hjerte, at jeg som medlem af fanklubben igennem mange år skal kritisere klubben, men HER er det desværre berettiget!
Mvh. Martin Christensen - Hammel - Jylland.

19. december 2015

HOLD JER LANGT VÆK!

Uanset hvilke gode anmeldelser der er på denne virksomhed er det et fup firma! Svindel og bedrag - vi har i 8 mdr. Kæmpet med det her skidt, som pludselig sendte os creme og regninger for noget vi ikke har bestil! Betal ikke, gør intet!!

Vi slap kun af med de fjolser ved at ringe til det inkasso firma som de nu havde overdraget sagen til, og give dem jordens største skide Balle- true med politi og retssag. Siden har vi intet hørt

PS. Dem som giver gode anmeldelser er købt til det!!! Lad nu være med at fald i!!

27. november 2015

Hvad fanden?!

Modtog i dag den 4.11.15 en inkasso varsel fra firmaet. Har på intet tidspunkt stiftet bekendskab med dem, modtaget en vare eller for den sags skyld en ordrebekræftelse, så jeg kunne reagere før! Vil ikke anbefale at i stifter bekendskab med dem!!

4. november 2015

Skuffende..

De sendte de forkerte ting, og et armbånd med forkert spillernavn..

Strømper der stadig havde alarm i. Sendte to forkerte varer..

Ringede derover hvor jeg fik afvide de ville sende så det passede med hvad jeg havde bestilt. Der kom to af tingene to dage efter..

vildt der kan være så lang leveringstid når andre virksomheder kan sende samme dag hvis man f.eks. bestiller inden kl 15..

10. december 2013

Meget skuffende

Bestilte en gave på supershoppen og tilmeldte mig sms-service (betalte også gebyr).

Ingen info om forsinkelse på trods af der stod 2-5 dages leveringstid, ingen sms - som betalt for før pakken endelig ankom efter 9 arbejdsdage.

Skrev en email til dem, som jeg kunne se de slet ikke læste men blot slettede...

Meget skuffende oplevelse.

12. december 2011

Super hvor?

Har fundet shoppen via Google. Købte varer og betalte med dankort. Derefter fik jeg en mail med at de havde modtaget min ordre og det ville blive leveret i løbet af 3-5 hverdage. Dagene gik..... ingenting kom, hvor er gaven som i øvrigt skulle ha være med til min nevøs 8 års fødselsdag?
Kontakter shoppen; og får følgende svar:

Hej gitte, du har bestilt dem på vores gamle hjemmeside som desværre ikke findes mere, så kan desværre ikke sende tingene.

Med Venlig Hilsen / Best Regards

Bo Kjær Nielsen,
Webshop, F.C. København Merchandise

Øh???? hvad skete der lige det????
så må han da sørge for at jeg får det eller fortæller hvordan jeg ellers før, link evt. Og hvad med lige at slette den side. Jeg betalte endda med kort, som jeg nu må holde øje med og de trækker fra.
Hvordan kan dette lige lade sig gøre????

Er virkelig skuffet over denne non-service

10. juni 2011

Halv-tilfreds

Jeg har efterhånden fået købt nogle forskellige ting på Supershoppen.dk og har været utroligt glad for mine indkøb.. Når det så er sagt må jeg tilstå at kvaliteten i deres varer levering mangler en del da også jeg måtte vente urimelig længe på de fleste af mine varer.. f.eks måtte jeg vente 2 uger længere på min plakat hvilket jeg ikke syntes er diskutabelt, simpelthen for ringe.. Ellers er det gode varer man finder på siden hvis man støtter FCK

25. oktober 2010

Er dette din virksomhed?