Sunweb.dk Anmeldelser 5.584

4,1

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 2.156 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Mange forbrugere finder bookingprocessen nem og overskuelig, især når de skal finde og sammenligne forskellige rejser online, og flere har rejst med virksomheden i årevis med stor tilfredshed. Kunderne roser ofte priserne som rimelige og konkurrencedygtige sammenlignet med andre rejseselskaber, og mange fremhæver den gode service og hjælpsomhed fra personalet, både online og med guider på destinationerne. Den samlede rejseoplevelse beskrives ofte som god, med nemme bestillinger og velfungerende arrangementer, hvilket får mange til at vende tilbage som kunder. Dog oplevede nogle kunder uoverensstemmelser mellem priserne på hjemmesiden og de endelige priser, især når det kom til bagage og sædevalg, som ikke altid var inkluderet. Nogle få andre mennesker følte, at serviceniveauet var dårligt, med problemer som manglende information om transfer, byggestøj på hotellet, eller at de blev efterladt med en aflyst booking og en dyrere alternativ ferie.

Det, folk taler mest om

Holidays

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med ferier, hvor nogle kunder udtrykker stor tilfredshed og glæde... Se mere

Service

Anmeldere nævner tvetydig feedback om service, hvor mange udtrykker skuffelse over den manglende hjælp og... Se mere

Booking process

Kunder havde tvetydige oplevelser med bookingprocessen, hvor nogle fandt det nemt og hurtigt at bestille... Se mere

Staff

Kunder deler tvetydige meninger om personalet, hvor mange roser medarbejdernes venlighed, hjælpsomhed og... Se mere

Price

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle finder dem billige og rimelige i forhold... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var ment når ville finde en ferie rejse. Det var mest irriterende at den slettet barnet fødsel dato hvis så rejser skal hele tiden tilbage og taste børnes fødsel datoer ind igen. Alt andet v... Se mere

Undre mig over at sidder man med Sunwebs hjemmeside foran sig samtidig med at man taler med dem, kan komme frem til 2 forskellige priser

Da ferien var fundet , var det nemt at bukke hotel og fly så det passede godt for os. Man skal bare selv huske at bukke sæder når de bliver frigivet det er lidt irriterende men ellers var alt godt.

Selve processen i at bestille var helt okay, men synes priserne er misvisende, når der kommer over 1000 kr på efterfølgende pr person for bagage. Det burde fremgå mere tydeligt, når man søger og ikke... Se mere

1. nr. 23 af de 26 bedste virksomheder i Rejseselskab
  2. nr. 7 af de 8 bedste virksomheder i Skiferie

Vi er din online rejsearrangør, og hos os er din familieferie i centrum. Vi tilbyder både sol-, ski- og kør-selv ferier til mange spændende destinationer ved Middelhavet og i Alperne. Pakkerejser, charterferie, skiferie, grupperejser, kør-selv ferie, busrejser og flyrejser. Rejsegarantifonden: 2231

SUNWEB

Afslapning?

Ønsker du at komme på en fantastisk ferie?

Ønsker du at komme på en fantastisk ferie?
Tjek www.sunweb.dk

4,1

God

6 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Meget fin service.

Kære Lise,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med servicen hos os. Vi sætter stor pris på din feedback og på, at du tog dig tid til at dele den.

Meget fin kundebetjening

Hjemmeside OK, blot lidt vanskelig navigation, og lidt for meget "forfra igen". Meget fin telefonbetjening.

Kære Carsten,

Tak for din anmeldelse og for din ærlige feedback.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores telefonservice. Samtidig sætter vi pris på dine kommentarer omkring navigationen på hjemmesiden og oplevelsen af at skulle starte forfra undervejs.
Den slags feedback er værdifuld for os i arbejdet med at forbedre brugeroplevelsen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os.
Team Sunweb

Godt udvalg til billede priser

Godt udvalg til billige priser

Kære Carsten,

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores udvalg og priser. Vi arbejder løbende på at kunne tilbyde mange forskellige rejsemuligheder til attraktive priser.

Vi er ældre.

Vi er ældre.
Det var svært at overskue, vi skulle bestille til 11 personer.
Fik heldigvis hjælp af vores børn.

3. maj 2026

Kære Lise,

Tak fordi du deler jeres oplevelse med os.

Vi forstr godt, at det kan være lidt uoverskueligt at lave en booking til så mange personer på én gang - især når der skal holdes styr på mange oplysninger undervejs. Derfor er vi glade for at høre, at i fik hjælp, så det lykkedes at få bestillingen på plads.

Vi tager samtidig din feedback med videre, da vi hele tiden arbejder på at gøre bookingprocessen mere enkel og brugervenlig for alle vores gæster.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Team Sunweb

Jeg købt min ferie for 4 år i træk hos…

Jeg købt min ferie for 4 år i træk hos jer, og har bare altid været tilfreds.
Det eneste der i år er at man ingen rejser til Grækenland kan få fra København, efter Juli.

4. maj 2026

Kære Tina,

Tusind tak for din loyalitet gennem de sidste 4 år - det sætter vi virkelig stor pris på.

Det glæder os meget at høre, at du altid har været tilfreds med dine rejser hos os. Samtidig forstår vi godt din skuffelse over det begrænsede udvalg af rejser til Grækenland fra København efter juli i år.

Vores rejseudbud og afgangslufthavne kan variere fra sæson til sæson afhængigt af efterspørgsel og flyselskabernes programmer, men vi tager helt sikkert din feedback med videre i vores planlægning.

Tak fordi du deler dine tanker med os - og fordi du fortsat vælger Sunweb.

Fin behandling

Kære Jørgen,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en fin oplevelse og følt dig godt behandlet. Vi sætter stor pris på din feedback.

Team Sunweb

Nem og overskuelig side med gode guider…

Nem og overskuelig side med gode guider til at få bestilt rejsen

Kære Lisbeth,

Tak for din dejlige anmeldelse.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede hjemmesiden som nem og overskuelig, og at vores guider gjorde det lettere at få bestilt rejsen. Vi arbejder løbende på at gøre hele bookingoplevelsen så enkel og brugervenlig som muligt.

Urimelige gebyrer og vildledende instrukser – Sunweb svigter deres ansvar

Jeg har oplevet en rystende mangel på kundeservice og professionel rådgivning hos Sunweb. En simpel navnefejl, som med al sandsynlighed er direkte faciliteret af Sunwebs eget uklare bookingsystem, resulterede i et krav om 2.078 DKK for en helt ny billet, fremfor en navnekorrektion til ca. 75 DKK.

Vildledende "KUN"-instruks i bookingsystemet:
Sunwebs system instruerede mig specifikt om "KUN" at indtaste første fornavn og "KUN" sidste efternavn (hvor ordet KUN var fremhævet med store bogstaver). For rejsende med mellemnavne er dette en direkte fælde. Ved at følge deres instruks om at sortere i mine navne, endte mit mellemnavn i efternavnsfeltet, og mit egentlige efternavn manglede. Efter min klage har Sunweb nu ændret teksten i deres bookingsystem – en indirekte erkendelse af, at den tidligere vejledning var mangelfuld og skabte forvirring. Sunweb har desuden ikke fremvist bevis for, at det overhovedet var os, der lavede en fejl.

Minimere ikke kundens tab:
Selvom jeg selv kontaktede flyselskabet (Condor), som bekræftede, at fejlen normalt kunne rettes som en billig "Name Correction" til ca. 75 DKK, nægtede Sunweb i første omgang at kontakte Condor igen. De insisterede på, at jeg skulle købe en helt ny billet til fuld pris. En kundeservice med fokus på god rejsebureau-skik kunne med al sansynlighed have løst dette med et opkald til flyselskabets support, men Sunweb valgte den automatiske, dyre løsning, som udelukkende tjener deres egne interesser og ikke kundens.

Urimeligt pres og manglende ansvar:
Jeg blev givet et 24-timers ultimatum til at betale for den nye billet, hvilket skabte et unødigt pres i en i forvejen stresset situation. Betalingen er sket under protest, da jeg mener, at Sunweb har placeret hele risikoen for deres egne uklare instrukser hos mig som forbruger. Sagen bliver nu overdraget til Pakkerejsenævnet.

Vær opmærksom på, at Sunweb prioriterer deres it-systemers begrænsninger højere end deres pligt til at yde god rejsebureau-skik. De tager intet ansvar for deres egne vildledende kommandoer. Sunweb har placeret hele risikoen for deres uklare instrukser hos mig som forbruger.

5. maj 2026

Kære Frederik,

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse og dine bekymringer omkring forløbet.

Vi forstår godt, at situationen har været både frustrerende og stressende for dig - særligt når det handler om navneoplysninger på flybilletter, hvor reglerne fra flyselskaberne ofte er meget strikse.

For at undgå fejl følger vi de retningslinjer, som gælder hos de fleste flyselskaber, hvor det første fornavn og sidste efternavn fra passet, skal anvendes ved booking. Mellemnavne skal som udgangspunkt ikke indtastes, medmindre at der er bindestreg i navnet. Vi beklager naturligvis, hvis formuleringen i bookingflowet har skabt usikkerhed eller været opfattet som uklar i jeres situation.

Når det gælder navneændringer, er mulighederne og omkostninger desværre afhængige af flyselskabets regler og den konkrete billettype. I nogle tilfælde kan der foretages mindre rettelser, mens andre ændringer behandles som en ny billetreservation. Vi forstår godt, at forskellen mellem disse løsninger kan opleves som urimelig.

Vi er samtidig kede af, at du ikke har følt dig tilstrækkeligt hjulpet i dialogen med os. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi tager din feedback med videre i forhold til både kommunikation og bookingvejledning.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på din oplevelse.

Nem at gå til

God oplevelse

Kære Malene,

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Sunweb. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback med os.

Kære Peter,

Tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med vores tilbud og de lejligheder, vi tilbyder. Vi arbejder løbende på at kunne tilbyde gode rejser til attraktive priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Team Sunweb

Nem at bestille og rigtig god service

Nem at bestille og rigtig god service, da jeg ringede og ville ombooke hotellet.

Kære Lone,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du oplevede bookingprocessen som nem, og at du fik god hjælp fra vores kundeservice i forbindelse med ombooking af hotellet. Vi gør vores bedste for at finde gode løsninger og give en tryg oplevelse, når der opstår ændringer eller spørgsmål undervejs.

Team Sunweb

Alt startede godt indtil vi landede i…

Alt startede godt indtil vi landede i Hurghada. Vi fik hjælp til vores visum og henvisning til vores privat transport. Derefter gik helt galt da vi blev kørt til en forkert hotel og derefter skulle vi går til vores rigtig hotel.
En sunweb personale ringede og spurgte til hvorfor vi ikke deltog til mødet kl 16.45. Personalet troede stadigvæk at vi på den forkerte hotel. Det synes jeg er for ringe.

Selve hotellet er dejligt og personalet søde. Jeg så ingen sunweb personale til at fortælle om hotellet eller hurghada.

Jeg håber at vi bliver hentet fra vores hotel ved udtjekning og ikke fra den forkerte hotel.

Mvh

5. maj 2026

Hej,

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Vi er glade for at høre, at starten på rejsen fungerede godt, og at i er tilfredse med både hotellet og personalet dér. Samtidig er vi naturligvis kede af at høre om udfordringerne ved ankomsten til Hurghada.

Vi forstår godt, at det har været en frustrerende oplevelse først at blive kørt til det forkerte hotel og efterfølgende opleve forvirring omkring jeres opholdssted. Det er bestemt ikke den start på ferien, vi ønsker for vores gæster.

Vi tager din feedback med videre, da det er vigtigt for os, at vores gæster føler sig godt informeret og trygge under hele rejsen.

Vi håber naturligvis, at resten af jeres ferie forløber godt, og at hjemtransporten sker som planlagt fra det korrektet hotel.

Team Sunweb

Super godt 😊 det køre bare med at…

Super godt 😊 det køre bare med at bestille

Kære Mads,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du oplevede bookingprocessen som super god og nem. Vi arbejder netop på at gøre det hurtigt og enkelt at bestille sin rejse hos Sunweb.

Jeg kan godt lige SUNWEB :) 5 stjerne

Jeg kan godt lige SUNWEB :) 5 stjerne

Kære Gökhan,

Hvor er det dejligt at høre.

Tusind tak for de 5 stjerner og de søde ord. Vi er rigtig glade for, at du kan lide at rejse med os, og vi sætter stor pris på din feedback.

Kære Nurhaan,

Sikke en skøn anmeldelse!

Tusind tak for de mange "godt"- det gør os virkelig glade at høre, at du har haft så god en oplevelse hos os. Din begejstring smitter, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den med os.

Altid været godt tilfreds

Altid været godt tilfreds

Kære Torben,

Tusind tak for din loyale støtte og din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du altid har været godt tilfreds med dine oplevelser hos Sunweb. Den slags feedback betyder rigtig meget for os og motiverer os til fortsat at levere gode rejseoplevelser og service.

Tak fordi du deler det med os.

Kære Kristina,

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os osver, at du tog dig tid til at dele den med os.

Hurtigt og nem bestilling

Hurtigt og nem bestilling. God service ved kontakt til kundeservice

Kære Pia,

Tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede bestillingen som både hurtig og nem, og at du samtidig fik en god oplevelsen med vores kundeservice. Vi arbejder hver dag på at gøre det så enkelt og trygt som muligt at booke sin rejse hos os.

Tak fordi du delte din oplevelse.

god service

Kære Ove,

Mange tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at høre, at du har været tilfreds med servicen hos os. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.
Team Sunweb

Hurtig feedback af en god medarbejder…

Hurtig feedback af en god medarbejder hos jer.

24. april 2026

Kære Sadik,

Tusind tak for din anmeldelse.
Det er skønt at høre, at du fik hurtig feedback og en god oplevelse med vores medarbejder. Vi gør os umage for at yde hjælpsom og personlig service, så det betyder meget at få sådan en tilbagemelding.