www.sunglassesshop.com  Anmeldelser 282

1,1

1. Solbrillebutik
  2. Tøjbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

So why Shop with us? We've a huge collection of the best in designer eyewear, expert staff and we offer free delivery in the UK. We bring you the most up to date news and views on the latest fashions and celebrities. We make buying sunglasses fun and easy. That's why.

1,1

Dårlig

Hurtig afsendelse og god pris

købe et par oakley silver edge med prism og polarisering. i butikkerne koster de 1700 kr, men har kunne jeg få dem til 1250 og så med 20% rabat på første køb blev det til små 1000 kr med gratis fragt. købte dem torsdag, havde dem mandag!

29. april 2019

Meget skuffende oplevelse

Overholder intet, de siger de informerer en under vejs de sker absolut ikke. Fik min vare efter 3 lange uger og da jeg endelig modtog den var der tydelige fejl på den - fejl som aldrig burde være set inden afsendelse. Efter denne lange dårlige oplevelse var jeg tvunget til at sende varen tilbage og havde ikke mod på at vente yderligere 3 uger (de gav ingen udsigt til nogen form for service og at skynde på en sag der var deres skyld.)

Jeg sendte varen tilbage men hører intet fra dem - igen præcis som de ellers lover. Da jeg kontakter dem idag viser det sig at de har refunderet mine penge, men ikke forsendelsen som lovet.

Efter en lang kamp for at få penge tilbage for min fragt for den defekte vare, viste det sig endelig at jeg godt kunne få pengene tilbage via bankoverførsel og ikke paypal som ellers til at starte med var eneste mulighed.

Jeg synes desværre stadig det har været en rigtig uheldig oplevelse ved dem, det er sikkert intet problem hvis du ikke skal bruge solbriller med styrke som jeg. Men jeg tør desværre ikke handle ved dem igen, og vil heller ikke anbefale dem.

4. maj 2012

Besvarelse fra www.sunglassesshop.com

Hej, vi undskylder mange gange det skuffende udfald af din ordre hos os. En del af problemet opstod på grund af en fejl i vores interne kommunikation. Vi har siden ændret den måde vi behandler vores ordrer og returneringer på, så vi kan reagere bedre på eventuelle problemer der opstår og sørge for, at vores kunder bliver tilfredse i sidste ende. Tilfredse kunder er utroligt vigtigt for os, så hvis du beslutter dig for at handle hos os igen, så kontakt os først, så vil vi give dig en speciel VIP-rabat :)

Stort udvalg, gode priser og hurtig levering

Bestilte et par Oakley løbesolbriller og fik dem leveret med UPS få dage senere. Web-shoppen er god og overskuelig, med masser af muligheder for at søge briller efter blandt andet mærke, stelform og sågar ansigtsform. Da varen sendes med UPS, er det muligt at få detaljerede track&trace informationer undervejs. Kan helt sikkert anbefales.

17. april 2012

Besvarelse fra www.sunglassesshop.com

Thanks for your feedback! We love hearing from our happy customers. Hope you shop with us again soon :)

Jeg købte et par solbriller ved dem som jeg ikke passede mig. Jeg sendte dem derfor retur og fik pengene tilbage uden besvær.

10. april 2012

Besvarelse fra www.sunglassesshop.com

Thanks for getting back to us Morten, we're glad to hear you had a great shopping experience. Hope you shop with us again soon :)

Ray-Ban Aviators - modtaget men i dårlig stand

Jeg købte den 28/12/2011 nogle Ray-Ban solbriller af typen "Ray-Ban 3025 W3277". Jeg fik aldrig nogen tracking af pakken, men modtog dem efter 6 dage hvilket er lidt langsomt, men acceptabelt.
Når jeg pakker dem ud opdager jeg at et af benene som støtter på næsen sidder meget skævt (billeder vedlagdt), men tænker ikke over det da jeg selv kan rette dem til. Metallet virkede lidt blødt som om de er blevet justeret for mange gange. I den ene side af brillestellet sad benet som går bag øret også lidt løst og lidt skævt.
Jeg fandt mig i små fejlen, men overvejede at sende dem tilbage, derfor tog jeg billederne.
Jeg ser så for et par dage siden at gevindet i den ene skrue er ødelagdt og regner ud at fejlene må være kommet af at en tidligere kunde har returneret dem og de så er blevet sendt videre til mig.
Set i bagspejlet burde jeg bare have returneret dem med det samme.

Sunglasses Shop får dog 2 stjerner fordi jeg senere har bestilt nogle skibriller som var i orden.

31. marts 2012

Besvarelse fra www.sunglassesshop.com

Hej Mads, det lyder som om dine solbriller ikke var i særlig god stand - vi vil gerne have, at alle vores kunder bliver tilfredse med deres køb og ville med glæde have byttet solbrillerne for dig. Og fordi det var vores ansvar, at sende solbrillerne til dig i god stand, ville vi have dækket alle dine fragtomkostninger også. Så hvis du køber hos os igen skal vi nok sørge for, at du bliver tilfreds. Vi håber ikke, at dine Ray-Bans var helt dårlige :)

God levering, dårlig returnering

Selve købsoplevelsen og fremsendelsen af varerne forløb fremragende (til fem stjerner), men jeg fik ikke en faktura, før jeg rykkede for den og pengene for min returnerede varer kom først efter udløbet af, hvad de lover mht. returnering - og da jeg selv rykkede for pengene.

28. februar 2012

Ikke godt nok

Min vare har været næsten 2 mdr. undervejs. Det er i sig selv ikke særlig professionelt. Varen dukkede først op 4 dage efter jeg annullerede min ordre... Der sidder to søde piger og svarer mails - hurtige og fine svar. Men det er bare ikke godt nok, at de kun svarer, når jeg selv rykker. Når Sunglassesshop.com hæver pengene ved ordreafgivelse må man også kunne forvente at de løbende holder kunderne orienteret om, hvor i verden varen befinder sig. Specielt når varen er mange uger undervejs. Jeg fik endelig min vare, og er meget tilfreds med den. Men jeg regner bestemt ikke med at tage chancen og købe hos Sunglassesshop.com en anden gang. Og jeg har heller ikke tænkt mig at anbefale dem til andre. Udover ovenstående elendige service har jeg konstateret at virksomheden ikke overholder de danske regler om returret på 14 dage. Når en net-virksomhed uden tvivl henvender sig til danske forbrugere som det er tilfældet med Sunglassesshop.com er virksomheden omfattet af de danske regler, uanset hvor virksomheden er beliggender. Der udskrives heller ikke fakturaer, men kun ordrebekræftelser, og man kan ikke finde noget cvr-nr. - hverken danske eller engelsk - på hjemmesiden. Ikke en viksomhed for mig....Den ene stjerne gives til de to danske piger, som trods alt besvarede mine mails.

5. februar 2012

Kære Louise

Tak fordi du tog dig tid til at lægge en anmeldelse. Vi beklager meget, at din oplevelse ved at handle hos os ikke har været tilfredsstillende. Vi arbejder hårdt på hele tiden at forbedre vores service for at undgå de fejl, som der er sket i dit tilfælde. Din vare blev i første omgang sendt indenfor den lovede tidramme, men desværre blev den returneret til os pga. "Navn/adresse ukendt". Da din vare blev modtaget af os, blev den på grund af en fejl returneret til vores lager i stedet for at blive gensendt til dig, hvorfter den blev allokeret til en anden ordre. Dette er naturligvis en fejl, som ikke bør ske, og vi beklager dybt, at det skete i dit tilfælde. Da vi fik varen tilbage på lager, blev den straks sendt til dig, og vi er selvfølgelig glade for, at varen trods alt var, som du forventede i sidste ende.
Mht. vores handelsbetingelser, så følger vi den britiske købelov, da vores firma ligger i England. Den britiske returret er på 7 dage, men vi accepterer dog varer retur fra Danmark udover de syv dage, såfremt varen er ubrugt og mærket stadig sidder på. Da vi ikke er beliggende i Danmark har vi ikke et CVR-nr, men derimod et britisk VAT-nr, som er 840 5412 54.

Mvh. Sunglasses Shop Danmark

Vis anmeldelser på alle sprog. (282 anmeldelser)