Jeg kontaktede i dag support kl. 12:02, da min læge-app ikke virkede. Jeg talte med en mandlig medarbejder, som forsøgte at hjælpe, men løsningen var, at appen kun fungerede, hvis jeg brugte Chro... Se mere

Hvis man vil udskrive fra hjemmesiden, bliver det ulæseligt, da systemet ikke kan printe i rigtigt format. Mange linjer forsvinder ude til højre. Man kan nok formindske udskriften; men så bliver den... Se mere

Siden er utilregnelig og crasher hvert andet øjeblik og app’en er uholdbar og usikker, den loader alt for længe.. når i har med SÅ mange brugere at gøre, som er afhængige af at tjekke seriøst alvorlig... Se mere

App’en har virket upåklageligt, men inden for de seneste mange dage er jeg flere gange blevet mødt af beskeden “Oplysningerne er desværre ikke tilgængelige lige nu. Data kunne ikke hentes. Prø... Se mere

1. Sundhedskonsulent
  2. Lokalt sundhedscenter

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sundhed.dk is intended to give targeted access to the overall National Health Service, affording users opportunities to gain an insight into their own possibilities and treatment at times when they have information and communication needs.

2,0

Under middel

Må jeg komme på arbejde?

Må jeg komme på arbejde? Ja, jeg ved det ikke, for testresultatet loader ikke, og har ikke gjort det i dagevis.

Det er så fint, at man ikke kan bruge en hurtig-test, når man har symptomer, men når der så ikke er svar på PCR testen, så er det jo ligebenet om man har fået den.

Simpelthen for ringe!

8. juni 2021

Ventede på svar i mange timer

Ventede i mange timer på mit svar som dog først blev indberettet kl. 16.50 men svaret er endnu ikke kommet. Jeg ved at svaret er forsinket grundet et nedbrud. Dette er simpelthen for dårligt synes jeg, vi er i 2021 og teknologien burde helt klart være meget bedre end det som sundhed.dk tilbyder, skam jer!

7. juni 2021

Upålidelig app desværre

“Oplysningerne er desværre ikke tilgængelige lige nu. Data kunne ikke hentes. Prøv igen om lidt.”

Nu er der gået nogle timer - stadig ingen forskel. Sådan har det været hver gang, fejlmeldingen kom.

Coronapas-app’en virker til gengæld. Jeg kan bare godt lide oplysningerne i MinSundhed - men det holder jo ikke, at man ikke kan fremvise testresultat, når man skal bruge det.

7. juni 2021

Får kun 2 stjerner.

Får kun 2 stjerner.
Der er godt nok mange gange man får at vide at det ikke er tilgang eller der er mange på.
Så det er lidt en ommer.
Idag den 5-6 virker det slet ikke.

5. juni 2021

Kan se andre har samme problem

Kan se andre har samme problem, jeg blev testet om morgenen, men havde først passet dagen efter, det galdt også coronapas appen, appen var gydig dagen efter et stykke tid, så var den ugyldig om aftenen da jeg skulle ud og spise heldigvis var den så her på sundhed.dk, men her til morgen er coronapas appen gyldig igen???
Selvfølgelig er det hele nyt og der er pres på, men i burde skrive i jeres test svar hvor lang tid der kan gå før det vises på Sundhed.dk og i Coronapas appen,jeg troede der var sket en fejl, jeg ringede ind og blev videresendt 2 gange før at jeg fik fat på en som kunne forklare at der kunne gå noget tid,og at Falck test svaret også godt kan bruges som coronapas.
Hvis i samarbejdede med Falck om at der står coronapas i sms svaret,så ville det ikke gøre så meget at sundhed.dk først er gyldig dagen efter.

5. juni 2021

løgn hos support

Når man anmelder en intern server fejl, så er det bestemt ikke rart at opleve, at man lyver om fejlens årsag og pålægger den besøgende årsag til den interne server fejl.

Et råd vil være, i stedet for at lyve fordi man ikke ved det, hvilket er en ærlig sag, at man takker for informationen og at man vil se nærmer på det.

når man oplever løgn på noget så simpelt som en indrapportering af en serverfejl, så får man en vammel smag i munden samtidig med at man tænker at hvis de kan lyve om noget så simpelt, hvad kan de så ikke lyve om.

Jeg bad om information hvorhen jeg skal klage, men dette blev ignoreret.

9. maj 2021

Er dette din virksomhed?