TÅRN høje priser
Hvis man ønsker ekstremt dårlig kundeservice, manglende intern kommunikation og TÅRN høje priser er Sundby Rengøring det perfekte valg!
Aldrig har jeg oplevet så vanvittig dårlig, langsom og modstridende kommunikation med et firma.
Sundby Rengørings Service
Smedekærvej 27, 2770, Kastrup
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Hvis man kunne give 0 stjerner så havde sundby rengøring fået dette. Jeg sidder i bestyrelsen i vores andelsforening, som sammen med 3 andre foreninger har et fælles gårdmiljø. Sundby rengøring har stået for vedligeholdelse mm. af vores gård miljø, og det har været under al kritik. Vi har flere gange forsøgt at få en dialog med firmaet, hvor receptionist gang på gang på lover at de vende tilbage men det sker aldrig. De gange hvor havemændene rent faktisk dukker op, så er de kun til stede i mellem 7-12 min. der bliver ikke beskåret buske, slået græs, klippet kanter på bede eller meget andet som ellers står i vores kontrakt. Efter ca. halvanden måneds tid hvor vi forgæves forsøger at få sundby i dialog hyrer vi et andet firma til at komme og give vores have det den behøver. De kommer med det helt store udstyr og fortæller at haven er meget misvedligeholdt og overgroet. De bruger i alt 9 timer og 4 mand for at rette op på vores have. Samme dag kommer der faktisk to mænd fra sundby med en gammel hækkesaks og en blæser til blade. Jeg kan slet ikke se hvordan de to mænd nogen sinde skulle være kommet i mål med det udstyr. Det er helt til grin. Hold jer væk fra det firma, vi er så kede af at have spildt vores penge. Derudover svarer de heller ikke på vores opsigelse af kontrakten.
Vi er en andelsforening der har haft kontrakt siden 2017.
Vores gård har været så misvedligeholdt at vi i år 2023 brokkede os over at vores gård så herrens ud efterhånden.
Hele marts/april mdr har vi ikke set skyggen af en gartner overhovedet? Men troligt betalt for Jan-april.
De lover at komme ud, de lover at skrive, de lover at ringe, de lover at komme og fikse det hele, og der sker ingenting.
Vi vælger så at opsige vores kontrakt. Men de svare ikke på vores henvendelser. Hverken på mail eller telefon!!
Virkelig dårlig service!
Inden Sundby Rengøringsservice blev solgt var der altid en fin service, - jeg var meget tilfreds.
Men de nye ejere forstår sig ikke på service, - måske de bliver nød til at skifte navn Sundby RengøringsSERVICE.
Det er helt umuligt at komme igennem på telefonen, når den endelig bliver taget lyder det som et firma der besvarer det for dem, for de har ingen forstand på de ydelser, de efter sigende skulle udbyde.
Der bliver lagt besked, den ene gang efter den anden og ingen ringer retur som lovet.
Ventede næsten en måned og fik så en mail, at de ville kommer en bestemt dato og pudse mine vinduer - 1 måned 😳
Samme firma har opgaven at rengøre vores opgange. Det sker i beskidt vand.
Hold fingrene fra dette firma.
Hvis man ønsker et ejendomsservicefirma, der IKKE udfører de ydelser, der er aftalt iht. den med ex. ejerforeningen indgåede aftale, herunder hverken får luget ukrudt, fejet eller renholdt på ejendommens arealer igennem et par måneder, hvor alt sejler, hvor høje roser bliver jævnet med jorden under græsslåning, da man ikke kan se forskel på visne påskeliljer, græs og høje roser, hvor man som kunde blot bliver faktureret for IKKE udført arbejde, hvor man IKKE kan få refusion for manglende udført arbejde, eller hvor der IKKE bliver sørget for udbedring heraf trods møder herom, firmaets besigtigelse heraf og flere reklamationer herfor, og hvor man, når der (igen) reklameres over for firmaet over det stadig manglede udførte arbejde trods gentagne tilkendegivelser om udbedring fra firmaets side, får et svar, som svarer til at slå i en dyne - ja, så skal man vælge Sundby Rengørings ("Service"). Er der noget, de kan, så er det absolut INGENTING!!! De kan kun yde særdeles dårlig service!!! 0 stjerner!!!
Jeg giver Sundby rengørings service 1 stjerne ,
da man ikke kan give 0.
Den 8-8 2013 så jeg 2 medarbejdere fra Sundby rengørings service , smide mellem 40-50 malerbøtter ud , nogle af dem med 10 liter maling i , alle blev smidt ned i vores husholdnings affald . Malingen hentede de i vores stor skralde rum, og vores miljøskab,
rummet er ikke lukket , så alle kan komme derind, til det miljø farlige affald, jeg henvendte mig til vores formand , som fortalte mig at det var helt lovligt, at smide det ud , det havde hun undersøgt , så kontaktede jeg affalds sorteringen , som tog det alvorligt og bad Sundby Rengøring om at sætte det på plads, og ringe efter miljø bilen ,
den 9-8 kl. 7 om morgenen , satte de det på plads igen og ½ time efter kom miljø bilen og hentede det , jeg talte så efter følgende med Daniella ( Sundby rengøring ) som fortalte mig at hun havde fuld tjek på det og maling var ikke miljø farligt affald, så det er åbenbart noget hun gør jævnligt, det er tankevækkende , når vi andre sortere alt vores affald, at så Sundby rengøring , bare kommer og smider det ud,
M.V.H Helen Esbensen