Hej Jeg har købt 3 biler gennem årene ved Suhr's, og der er altid taget fuld ansvar for eventuelle mangler. Service er også fortaget uden problemer gennem de seneste 10 år, alle de enkelt sure ops... Se mere

Jeg har købt en bil hos "Molges Biler" som er under samme paraply som Suhrs Autogenbrug. Der har fra første øjeblik været fantastisk service og god rådgivning - dette fortsatte i garantiperioden hvor... Se mere

Super go service! Jeg skulle udskift sædet i min konnens bil, på grund af at varm i sædet ikke virkede. Det viste sig at det ikke det der var galt. Suhrs Autogenbrug tog sædet retur, med fuld forstå... Se mere

Bestilte en enkelt del fredag formiddag - god betjening af Kjeld ✔️ - fik den leveret mandag morgen kl 06:30 i den anden ende af landet. Alt virkede som det skulle - perfekt oplevelse 👍

1. Bilreservedelsbutik

KØBENHAVNS STØRSTE AUTOGENBRUG – Over 600 biler på pladsen og over 110.000 dele på lager.

4,6

Super go service!

Super go service!
Jeg skulle udskift sædet i min konnens bil, på grund af at varm i sædet ikke virkede. Det viste sig at det ikke det der var galt. Suhrs Autogenbrug tog sædet retur, med fuld forståelse!
Særligt tak til Mathias Gjerluf Nielsen!

12. januar 2026

Virkelig ubehagelig kommunikation både…

Virkelig ubehagelig kommunikation både med Leif og Henrik. Ville ønske man kunne give 0 stjerner. Kommer aldrig igen.

27. februar 2023
Suhrs Autogenbrug-logo

Besvarelse fra Suhrs Autogenbrug

Hej, vi er kede af din oplevelse - du må meget gerne sende os en e-mail med dine kontakt oplysninger, så vi kan finde en løsning på din oplevelse. Hav en dejlig dag.

Fin kundeoplevelse

Min aldrende bil har fået ny (brugt...) gearkasse og kobling og triller nu videre igen. Jeg havde en fin oplevelse med god kontakt til værkstedet hvor arbejdet blev udført til den aftalte tid og pris. Jeg kommer gerne igen....

10. august 2022

Fuskerfirma… hold jer langt væk!!

Jeg købte en motor brugt til en Range Rover og gav 35000 for den med den udtalelse at den kørte som den skulle og alt var godt.
Da man så får motoren hjem har de talentløse båtnakker løftet den ud i udstødningsmanifolderne, men Henrik fra suhrs siger at det gør de altid så det fejler ikke noget, men det gjorde den… utæt udstødningsmanifold.
Så får jeg lavet dette, efter at have været blevet blankt afvist om kompensation hos suhrs.
Da bilen så er samlet igen, efter at have været adskildt en ekstra gang, kommer jeg ud og køre hvorefter bilen går i nødprogram grundet manglende ladetryk.
Det viser sig at amatørerne har trykket på ventildækslerne(indsugningsmanifolderne) så de er revnet, disse koster 3-4000 pr styk og de har præsteret at ødelægge begge sider…
Inden jeg går igang skriver jeg til Claus som ejer butikken, men han sender bare aben videre til Henrik som jeg handlede med.

Jeg tænker jeg bliver ringet op fordi det er jeg blevet lovet og derfor køber jeg og skifter manifolderne, da jeg 2 uger efter selv ringer til suhrs siger de at de har prøvet nok så mange gange, men jeg har ikke modtaget hverken opkald eller beskeder, Henrik spørger om han må ringe mig op fra sin mobil så han kan sætte sig ind i et andet rum. telefonen ringer så igen og nu kan den pludselig godt gå igennem…

Jeg får en historie fra de varme lande, men sagens kerne er at de ikke vil give en skid kompensation… det ender dog med at han vil finde mig et sæt nye dæksler. Og ringe tilbage inden for et par dage.

6 hverdage senere ringer jeg og får af vide at de vil ingenting… jeg kan komme ind og aflevere motoren igen og få mine penge tilbage.. men nu ligger den jo i bilen og han vil ikke selv tage den ud( men de skal heller ikke røre ved min bil…)

Så jeg får 1500 ud af 35000 kr tilbage for en motor jeg har brugt 50 timer ekstra og 8000kr på….

Så hold jer væk, det er en flok talentløse amatører der ikke ved hvad de laver, og de lever tilsyneladende ikke af tilbagevendende kunder…

30. september 2021

Super betjening/oplevelse

31. maj 2021

JEG ER IKKE GLAD !

JEG ER IKKE GLAD !

Nu har min bil holdt på deres værksted i snart 1 1/2 måned. Gik derned i dag. I receptionen var der 2 mennesker, der gjorde alt for ikke at registrere at jeg var i lokalet.

Jeg hævede stemmen, for lige som at blive OPDAGET, jeg var jo i deres reception, hvor man forventer at man som kunde bliver OPDAGET :-)

Hvad vil du... Tja, i har haft min bil meget længe, og der sker ikke noget. Nå, det kunne de ikke tage sig af, jeg skulle tale med værkstedet. Og desuden er de der ikke i dag.

Telefonerne ringede, og ingen tog ansvar for noget !

Den ældste af 'receptionsnisserne' tog sig dog sammen, og modvilligt tog han imod min besked. Han løftede ikke engang ansigtet, og så på mig !

Sidste gang min bil var hos dem, tog det 28 dage, og direktøren himself afleverede nøglerne, og beklagede.

Han lovede at dette ikke ville ske igen, men det gjorde det så alligevel !

Jeg skal ikke bruge bilen før næste år. Men medens den står her, så har jeg da bestemt ikke glæde af den.

Skal vi kunder ned og lege værkfører, eller kan i snart selv finde ud af det ?

Så var jeg nede for at hente min bil. Fik et møgfald for dette indlæg, men hvad kunne man forvente.

De tog sig ikke betalt for deres beskedne indsats. Men når man ikke gør noget, skal det vel ikke koste.

Det der gør hele forløbet kedeligt, er at de ikke lytter, og forsøger at finde ud af hvad der er gået galt.

De fleste virksomheder i dag, dem der vil overleve, lytter til kunderne, og har en dialog. Det oplevede jeg ikke her.

Deres 'kundeservice' Hvis der er nogen, er fostret i de forkerte sko.

Jeg håber at i lærer af denne affære, for jeg er ret sikker på at i har nogle gode mekanikere !

De anbefalede at jeg aldrig kommer på værkstedet igen. Det råd vil jeg følge :-)

Er det ikke også påfaldende, at i skrivende stund, at 60 % ikke er glade. Lortevirksomhed, find et andet sted !

Jeg kan fortælle, at efter værkstedsbesøget, kørte jeg 450 KM, og så havde jeg samme problem IGEN !

5. september 2020

Jeg skal på det kraftigste advare mod Suhrs Autogenbrug

Jeg skal på det kraftigste advare mod at handle hos Suhrs.
For nogle måneder siden købte vi en sikringsboks til vores Opel Corsa for kr. 500.
Men desværre fungerede den ikke, da der var startspærre på, og da denne kun kunne ophæves, hvis man var i besiddelse af nøglen til den bil, startspærren oprindelig havde være isat.
Dette gjorde vi opmærksom på ved telefonisk henvendelse, men man ville alligevel hverken skaffe nøglen eller tage sikringsboksen retur.
Da Suhrs imidlertid er registreret CVR Registreret , og da købeloven med reklamationsret derfor også gælder de varer, dette firma sælger, valgte vi så, efter anvisning fra Forbrugerrådet pr. mail at rette skriftlig henvendelse til dem, hvori vi gjorde opmærksom på, at de enten måtte fremskaffe originalnøglen eller tage varen retur. Udover, at vi bad om svar på henvendelsen indenfor en bestemt dato.
Vi fik ganske vist en automatisk genereret kvittering men fik intet svar trods rykker.
Derfor ser vi os nu nødsaget til at kontakte Forbrugerklagenævnet for med deres hjælp at kunne gøre brug af reklamationsretten.

30. april 2020

Købte en sprinkler beholder incl…

Købte en sprinkler beholder incl pumper. Som der stod på deres side var efterset i orden og testet. Da jeg først har fået skilt forskærm og dertil for at montere beholderen, viser det sig at beholderen er revnet og at sprinkler pumpen er defekt. Kontakter dem uden nogen form for respons eller ansvar fra deres side.

9. maj 2018

10 gode år med service og bil køb ved Suhr

Hej
Service er også fortaget uden problemer gennem de seneste 10 år, alle de enkelt sure opstød på trustpilot, mangler vist et modspil fra alle de gode oplevelser.
Mvh
Michael Brok

21. oktober 2017

Deres it system er ikke optimal.

Mangel på uddannelse. Deres it system er ikke optimal. De lover noget men holder ikke deres aftaler. Har købt en trækaksel og hos Suhr og lavede en aftale med Martin i telefon om at få pengene retur uden at have brugt varen. Men Han nægtede og have kendeskab til det. Men selvom de lukker virksomhed, oprettet de bare et nyt selskab. De har virkeligt de rigtig kort i hænderene og spiller med systemet.

24. januar 2017

Dårlige undskyldninger, nægter at tage ansvar.

Jeg har købt en brugt forbro hos Suhrs, som jeg blot skulle afhente, og som herefter skulle monteres på værksted hos min mekaniker. Forbroen er defekt, og da min bil ikke kan køre uden, og samtidig spærrer liften hos mekanikeren, ser mekanikeren sig nødsaget til at bestille igennem anden forhandler. Jeg kontakter straks Suhrs med henblik på reklamation af den defekte del.
De er meget afvisende, men går med til efter overtalelse at lade mig komme med delen så de kan se fejlen. Samtidig får jeg mekanikeren til selv at ringe og tale med Suhr's så han kan forklare fejlen, og hvad problemet har været med den. Ved fremvisning NÆGTER Suhrs at det overhovedet er deres del, og forlanger pludselig at få min bil på lift for at se om deres forbro er monteret. De siger indirekte at jeg lyver, og beskylder straks min mekaniker for at ville snyde dem. Jeg går med til at få bilen på lift, men da de ringer retur for at aftale nærmere, var dette ikke længere relevant. Jeg har nu haft en længere dialog med dem, hvor de nu erkender det er deres del, og deres historie ændrer sig næsten fra gang til gang. De har tilmed direkte løjet overfor Klagenævnet, efter jeg satte sagen i gang der. Er der flere som har problemer med Suhrs Autogenbrug - Hører jeg gerne fra jer, da jeg vil vise den præcedens som Suhr's kører overfor deres kunder i forbindelse med reklamationer. Kontakt mig på Facebook - Angela Mørch / Jeg forventer en retsag mod Suhr's i nærmeste fremtid.

14. december 2016

Omregistrering fra gul- til hvidpladebil

Vi skulle have omregistreret bilen fra en gulplade til hvid. Det var lidt svært at finde et bagsæde m.v., men vi fandt det hos Suhr - endda et sæde der næsten ser helt nyt ud.
Ydermere kunne Suhr stå for alt fra ombygning af bilen til omregistrering inkl. syn - endda til en meget fornuftig pris.
Da vi hentede bilen var den - udover det flotte nye bagsæde m.v. - rengjort 100% indvendig. Det hele tog blot 1 1/2 dag.
Vi blev løbende orienteret om fremdrift, og vi kan i den grad anbefale Suhrs Auto.

26. maj 2015

Smidt ud af værkstedet!!

Jeg skulle have svejst mit udstødningsrør og valgte for første og sidste gang Suhr. Ja navnet passer ganske godt til virksomheden! 1200 kr. for en svejsning på et rør som max kan have taget 10 min. Da jeg kom efter bilen var regningen steget til 1500kr. Det tog lidt længere tid end forventet sagde værkføreren, en meget arrogant mand, som var kort for hovedet med kort lunte. 2 dage senere gik svejsning op i limningen. Jeg henvendte mig til værkstedet og fik at vide der ikke var nogen garanti. Svejsningen var jo gået op flere millemeter fra den svejsning, udført hos SUHR. Jeg prøvede at argumentere for at 1500kr. var mange penge for en reperation, som kun kunne holde i 2 dage. Hvis jeg ville klage, måtte jeg vente til Klaus, chefen var tilbage fra ferie. Værkføreren ville i hvert fald ikke røre min bil, da jeg alligevel ikke kunne gøres tilfreds. Herefter blev jeg korporligt smidt ud af værkstedet, efterfulgt af skældsord fra den ophidsede værkfører. Da, chef, Klaus endelig vendte solbrændt tilbage fra ferie, fik jeg blot at vide at han havde fuld tillid til sin værkfører og at denne havde udført opgaven til hans om end ikke min fulde tilfredshed. Først, da jeg fortalte, jeg ville fortælle min historie på F.B. indvilgede han i at tilbagebetale mig 500kr.
SUHRS værksted istandsætter skadede importbiler, som de sælger ved siden af hos MUGGES BILER!! Jeg har kun et råd: HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE KRIMINELLE VIRKSOMHED!!!

9. maj 2015