Bestilte nummerpladeholdere i rustfaste. Bestilte mandag, leveret med post onsdag. Snakkede med René i tlf inden. God rådgivning. Vil klart bruge stylingshop.dk igen. Palle Lykke Sørensen
Bestilte 2 stk. H1 og to styk H7 philips pærer 130% extreme. Blev leveret hurtigt og intakt. Her en måned efter er to pærer dog gået. Bilens spænding er tjekket på værksted, og her fandtes ingen overs... Se mere
af navneskilt til postkasse. Kunne godt lide, at firmaet først sendte design'et til godkendelse, så man undgår dumme tastefejl osv. Jeg bestilte søndag og tirsdag lå min label i postkassen.. PERFEKT... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
StylingShop.dk - styling og udstyr til din bil.
Bestilte nummerpladeholdere i…
Vil klart bruge stylingshop.dk igen.
Palle Lykke Sørensen
God service / kvalitet
Jeg har flere gange benyttet Stylingshop ved køb af Folieskilt / nummerpladeskilt. Hver gang har jeg fået super service, hurtig levering, og RG sender altid et layot til godkendelse.
Jeg bor i en boligforening hvor jeg har købt for flere af beboerne, og kvaliteten holder hver gang.
K&n filter
Fik en særdeles go service ang. bestilling af et k&n filter til min e36. hurtig og gennemført service via chatten og filteret kom dagen efter. thumps up.
Mvh Casper P.
Jeg skulle bruge nogle streamere til vores trailer og sendte en online ordre, fik et layout retur som jeg blev lidt i tvivl om, ringede til RG og han var super god til at guide og vejlede og vi fandt en god løsning til en fornuftig pris.
Kan kun sige noget godt om Stylingshop.
Utrolig god service... også sent...
det er første gang at jeg har snakket med en kompetent online salgsperson... som faktisk var online :D RG udspurgte mig lynhurtigt om hvilken del jeg manglede... og inden for 5 minutter havde jeg afgivet ordre og følte mig rigtigt sikker imens :D mange tak
Som det skal være.
Nem bestilling - hurtig levering. Varen levede op til forventningen.
Hurtig levering - pakken kom godt frem.
Bestilte 2 stk. H1 og to styk H7 philips pærer 130% extreme. Blev leveret hurtigt og intakt. Her en måned efter er to pærer dog gået. Bilens spænding er tjekket på værksted, og her fandtes ingen overspænding.
Den bedste service!
Har af flere omgange benyttet Stylingshop, og hver gang er en fornøjelse!
En gang ringede jeg og havde brug for nogle streamers i en fart, og allerede efter 5 timer kunne jeg få lov at afhente dem.
Kort sagt, en butik i verdensklasse - hvor der ikke er langt fra bestilling til handling!
De varmeste anbefalinger herfra.
Hurtig levering og fantastisk service
Fik min rammer leveret 2 dage efter bestilling, desværre knækker den ene ved montering da fronten på min bil buer usædvanligt meget. Stylingshop.dk reagerer promte med en anden type ramme til en fair pris som jeg får leveret 2 dage senere.
Super betjening
Fik navn og Nr. til postkasse! De gav ikke op selv om jeg var bøvlet, inden jeg kunne godkende resultatet! Fordelen er, at de sender en kopi af designet inden min endelige godkendelse! Så her fik jeg lige øje på at der ikke var plads på min postkasse, til det jeg selv havde valgt!! Så kun roser herfra!! Det var også nemt selv at sætte på postkassen!! Og så tager de kun prisen for det forsendelsen egentligt koster!
God kunderservice
og hurtig betjening. Her var det mig der var doven, men Stylingshop var tålmodige. Desuden tager de kun det i porto, som der er brug for for at sende varen. Dejligt.
Overklasse
Bestilte 2 T7777 håndsender til Cobra centrallås.
Bestilt igår, modtaget idag.
selvom det er en lille pakke jeg har fået, så plejer alle og enhver, at være minimum 2 arbejdsdage, om at få leveret. Det er kraftedeme klasse!
Service i topklasse!
Ville bestille en vare men var lidt i tvivl om 'modellen' der skulle passe til min bil og fik hurtigt svar tilbage, og selvom man har et spørgsmål kl. søndag kommer der svar tilbage.
levering skete i løbet af en dag
takker stort herfra!
Service i verdensklasse!
Jeg bestilte et luftfilter til min bil gennem stylingshop. Efter at have bestilt og betalt for min vare fik jeg straks en mail. En medarbejder skrev til mig og spurgte efter mit reg. nr. på min bil for, at sikre sig at de var det rigtige jeg havde bestilt. Han fik det, og få minutter fik jeg en mail tillbage. Jeg bestilte torsdag formiddag og fik det fredag eftermiddag.
Flere virksomheder skulle være som jer!, bestemt ikke første gang jeg tjekker jeres hjemmeside ud.
World class
Imponerende hurtig ekspedition,kan ikke gøres bedre:
God service og hurtig forsendelse!
Bestilte skilt til postkassen - fik lynhurtigt foretaget en tilføjelse og modtog det nye skilt dagen efter.
God service og hurtig forsendelse.
Nemt, godt og hurtigt
Bestilte en vare, fik den lovede vare efter 1 hverdag. og varen var helt perfekt.. kan kun anbefale
Nem og god side
Nemt at bestille nye skilte til postkassen. Kunne godt ønske en hurtigere levering, men det er klart at de skal produceres først. Men god service
Fin service.....
Ikke så meget at sige, bestilte min vare, fik den leveret i løbet af et par dage og varen var fuldstændig som forventet.
Hurtig og effektiv levering
Jeg bestilte søndag og tirsdag lå min label i postkassen.. PERFEKT også fordi man kunne se, hvordan det ville komme til at se ud på postkassen. Det er en fin service