Jeg bestilte sent søndag aften 2 par seler og fik lynhurtigt svar på mit "krav" om hurtig levering. I dag kom så fødselsdags gaven og jeg må sige jeg er mere end tilfreds, for den grønne er betydeli... Se mere
En virksomhed som er til at regne med. Servicen er rigtig god, og du kan i forhold til mange andre virksomheder få et hurtigere svar på dine spørgsmål hos styleguy - en ting jeg i hvert fald sætter me... Se mere
God oplevelse, blev anbefalet af en ven. Levering skete uden forbehold og hurtigt og kvaliteten var som forventet i top. Eneste minus var at mit navn i kontakt-mailen var ændret. Men det går nok ;-) V... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
StyleGuy.dk specialiserer sig i at tilbyde slips, butterflies m.m. til moderigtige mænd til fordelagtige priser. Vi ved, hvor meget et slips eller butterfly kan gøre for at give stilen et ekstra pift, og derfor mener vi at enhver mand har ret til at eje et moderne slips eller butterfly uden at skulle blive ruineret. Vi har givet muligheden for at købe trendy slips og butterflies. Derudover kan vi tilbyde slipsenåle og lommeklude til faste lave priser. Bestiller du i dag, så sender vi din ordre af sted indenfor 24 timer, således at du vil modtage din bestilling med posten indenfor ganske få dage.
8800, Viborg, Danmark
- kontakt@styleguy.dk
- www.styleguy.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
God kommunikation
Der var lidt problemer med at gratis fragt ikke blev aktiveret. Jeg kontaktet dem på Facebook hvor der var hurtigt svar og problemet blev løst. Er glad for det jeg købte og kundeservice er helt i top.
Opdagede for sent, at Styleguy.dk kun sendte pakker til pakkeshop. Desværre havde jeg ingen mulighed for at hente pakken i pakkeshoppen. Jeg var derfor nød til, at lade pakken gå retur. Men Tonni fra Styleguy ydede en fantastisk service, og kom med pakken til min privat adresse, hvilket jeg var utrolig glad for.
Micky Dahl
Kolding
Solbriller
Bestilte To par af de nye solbriller i søndags. Har lige modtaget dem idag, er godt nok overrasket over kvaliteten af solbrillerne og i sær til den pris🤩.
Ren fornøjelse
Nu det anden gang jeg har købt en varer her inde, efter den nye ejer. Hold kæft hvor er jeg overrasket, var en del skeptisk over de ældre trustpilot anmeldser, men det kan men se helt bortfra. Bestilte et slips i sidste uge og det kom dagen efter. Bestil lommeklud i igår og har allrede for besked på varen er sendt. Må sige at det en ren fornøjelse at handle med den nye ejer Tony Nielsen. Mvh Alexander, glad kunde😊
"eksklusive" seler.
"eksklusive" seler.
Købte et par seler i tro om at de var ok kvalitet. Kvaliteten er lig med billige udklædninger. Kom i billigt plastisk og lignede noget fra WISH. Bestiller aldrig fra denne hjemmeside igen.
En trist oplevelse
En trist oplevelse! Jeg havde bestilt 2 stk. bomuldsslips i forskellige farver. Begge slips ankommer indpakket i plast! Desværre har det ene slips en lugt at mug og det andet slips ligeledes en lugt af mug, samt en kraftig lugt af sved!!? Jeg skriver til StyleGuy.dk, som stiller jeg undrende overfor dette. Jeg beder selv om at få tilsendt en returlabel. Hvilket aldrig kommer!? Jeg kan desværre ikke anbefale StyleGuy på baggrund af min erfaring :(

Besvarelse fra StyleGuy ApS
Hurtig levering og super kvalitet
Dårlig service, forkert beskrevet vare og dårlig kvalitet.
Jeg købte to selvbinder butterfly hos styleguy, som viste sig ikke at være selvbinder, men lukkes med clips bag på. Kvaliteten var derudover så elendig, så det lignede noget man kunne ha købt på Wish og kun betalt for fragten. Efter henvendelse til StyleGuy, hørte jeg intet fra den, så det har stadig ikke været muligt at returnere varen.
Fremragende produkter til tiden.
Fremragende produkter til tiden.
Bestilt mandag aften. Modtaget onsdag - oven i købet med Post Danmark:)
God gået!
Fine varer og hurtig levering.
Købte nogle butterflies og kvaliteten var super, og sammen med hurtig levering gør det, at jeg varmt vil anbefale at handle med StyleGuy ...
Godt koncept, med fedt tøj!
Har købt tøj fra StyleGuy mange gange, som jeg er meget glad for! Jeg giver desværre kun 4 stjerner denne gang, da leveringen var lidt langsom, men ellers er alt jo i tiptop! :) Varme anbefalinger herfra, bestemt ikke sidste gang, jeg køber tøj derfra!!
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Kan anbefales. God og hurtig levering.
Takker👏🏻👏🏻😃
Desværre uden den sidste stjerne
De gik nemt og hurtigt.. dog har de flere ting på siden der ikke kan købes hvilket jeg syntes vildleder en smule.
Ingen dikkedarer
Ingen dikkedarer - bare super service og butterflies
Super kvalitet og hurtig levering
Ok varer og hurtig levering
Købte et par sorte
Købte et par sorte
Seler og det var meget bøvlet og stramme den ene strop og har haft dem brugt 3 gange idag gik den ene strop metallet fra hinanden 😕
Kunne der gives mere end 5 stjerne havde de fået det!
Jeg bestilte et par seler der kom dagen efter jeg havde bestilt dem. Fedt!
Desværre virkerede de ikke helt som de skulle. Øv :-(
Så jeg skrev til dem på Facebook om aftenen og morgenen efter fik jeg svar.
De sendte nogle nye uden nogen diskussion.
Varmeste anbefalinger herfra!
Styleguy er tavs
Jeg lod mig lokke til at købe et par seler på hjemmesiden. Det viste sig, at de var for spinkle til at holde bukser oppe.
I stedet købte jeg så et andet par, der så solidere ud, men da jeg første gang forsøgte at justere selelængden, gik de i stykker.
Jeg returnerede begge par til Styleguy, der ikke gad svare.
Det er helt uantagelig service og elendige varer.
Super god oplevelse!
Fik min bestilte vare dagen efter at den blev bestilt, og der var super god service. Jeg havde bestilt nogle seler, men farven passede ikke til mit tøj så jeg fik varen returneret uden problemer, jeg kommer helt klart til at bruge styleguy igen!